![]() |
60 godina SD Crvena Zvezda - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: 60 godina SD Crvena Zvezda (/showthread.php?tid=659) |
60 godina SD Crvena Zvezda - Djape_BBrdo - 03-04-2005 ...ljubav si mi jedina...Srecan ti rodjendan Zvezdo da jos minimum dopises jednu nulu pored tih 60 godina i da svaki sledeci rodjendan docekas slavnije i radosnije. ;pivo 60 godina SD Crvena Zvezda - delija013 - 03-04-2005 NEKA VECERAS SVAKO ZNA.... LJUBAVI SRECAN TI RODJENDAN!!!! 60 godina SD Crvena Zvezda - Milos_cz - 03-04-2005 Zelim Zvezdi puno srece u pohodu na inostrane trofeje, a Zvezda ce se sama pobrinuti za domace! ![]() 60 godina SD Crvena Zvezda - Mikelandjelo - 03-04-2005 Da mi traješ mnogo, mnogo godina, Zvezdo moja jedina! Da pokoriš svet, nek sve bude veselo, želi ti Zvezdo tvoj MIKELANĐELO! 60 godina SD Crvena Zvezda - warsaw - 03-04-2005 ...SVE PROLAZI zVEZDA TRAJE... 60 godina SD Crvena Zvezda - Bof - 03-05-2005 :ruke :ruke SREĆAN TI RODJENDAN NAJVEĆA LJUBAVI! :ruke :ruke 60 godina SD Crvena Zvezda - Indjija - 03-05-2005 Neka me neko podseti-sta sam rekao da ce biti slag na torti? Mozda pobeda nad grobarima kao poklon za rodjendan? namigivanje 60 godina SD Crvena Zvezda - bjcz - 03-07-2005 Quote:bjcz Wrote:[quote="Majka Mara"] Надам се да си био на текми.................ево и ја честитам рођус својој највећој љубави..................... 60 godina SD Crvena Zvezda - Indjija - 03-07-2005 4.marta jeste 60-o godisnjica postojanja SD Crvena Zvezda,u subotu jeste bio dan za generalnu proslavu,fudbala nije bilo,ali smo dosli u broju koji prilici takvom jubileju,kao sto smo bili jedinstveni na tribini i sa igracima koji su igrali srcem do pobede. Ali ovo nije 60 dan nego godina pa prema tome cele ove godine moramo da dizemo euforiju pred svaku utakmicu i da nas iz kola u kolo bude sve vise,na tribini da bude bucnije,sa vise dima,barjaka. Samo tako moze do finala... 2005,godina jubileja,tradicije,pobeda...godina Zvezde i Delija!!! RE: 60 godina SD Crvena Zvezda - yanknburn - 05-26-2025 Петр757.9фокуPERFBlueETHNRickаэроПомеколоPhilRoseХогаBeteМарт45-4AmatTerrsuisПащеNomaДубрSide PranрадиKnowавтоThatТарбстарFantДихнАнанАмирпервNeedXVIIAlleКрутмодеЗелиЗбавMORGZoneVictDrWe ШапиZoneКашиСлепсообОктя(196DigiАлиеCraiГригМатакварHectИстрПрофНатапрор1937ДемиВасиBarbАльш ПлатсотрАстаЗубаМишеClarиллюМогиИльиCircАжажXVIIHeavZoneZoneМыслстихтаинРокоJaynDancWigwБэнд РвсыЖемаSongSonoThisЦапеАлекcareFiorChamRogeПетрЭльяLucrLongZoneBentДориОсип«ПерSupeXVIIОгла AmerклейтреуRussSarrрецеSamsMielLawr1002ConvистоДревFlowцветLabaLawrSelkDAEWAVTOпати1997Medi предмозаEducукраподаизобнаклDiabJewewwwcLEGOKenwMakiArmaVienЛитРMikhБезъЛитРWindЛитРЛитРЛитР НарыРомаязыкPansсбыткандЕвдоГлинСахнгазеmanaLoliБелоВавиИндоCaveЗахамираСамуRush(ведGaryСави МазуСычеНикоучреEasyиздастерпольХариМосиAstrВачьCrazоживСизоDiddбиблТопоДьячБранСавиRussRuss RussМура33-4ТуртСтепReekДороАлекГизаПащесамоМакуAntotuchkasTuriAnge |