![]() |
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ (/showthread.php?tid=708) |
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Godra - 04-21-2005 Tako je, stedite grlo za subotu... Vidite da grobari vicu na svim forumima kako jedva cekaju derbi... za 3 dana ![]() Zato, smirela, pa u subotu svi da divljamo, pa makar nam i rez ne bude isao na ruku. Pa nismo valjda partizani... Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Gigac_FCRS - 04-21-2005 Quote:Trebamo ih snimiti i poslati na smesna videa,mozda uzmemo kesh. dobra ti ta ideja! :laugh Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Бока - 04-21-2005 : Redman Sve zavisi kad si poceo da dolazis na tekme. Ono sto je bilo pre 10-15. godina ne moze da se poredi sa navijanjem danas.... Mozda je za tebe i tebi sl. ovo dobro, ali ne i za mnoge hladne glave. I nigde nisam rekao da nisam navijao. Nisam bio u kopu, to ne znaci da nisam i navijao. Navijao sam, i cesto pogledao u pravcu kopa i cudio se mucenju i tihom pevanju. Inace na snimku se uvek bolje cujemo, jer su kamere sa nase strane. Kao sto se gorbari bolje cuju na TV snimku na Marakani jer su komentatorske pozicije blize jugu. Bilo je previse sminkera i smekera na nasoj tribini koji su vadili telefone slikali tucu, prekid, navijanje itd. Njihova tribina je cela navijala. Vodje na velikim utakmicama moraju da stoje duze cele tribine da vode navijanje, a ne samo u kopu. Pozdrav i vidimo se u subotu! PS Bice da nisam prao desno uvo neko vreme. Pa na njega slabije cujem. Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - bjcz - 04-21-2005 По мени можда и боље што смо изгубили овај баскет дерби,биће још прилика да им јебемо кеву,важније много више ово у суботу.Е то лико о терену а сад мало о трибини нашој.По мени прве 3.четвртини сасвим ОК навијање с обзиром да смо на терену били у курцу,задња четвртина нисмо ни навијали јер је више од пола људи отишло.Мој и Кизин омиљени вођа је дао све од себе као и увек и овај пут нас извукао.То се слажем да доста људи није дало све од себе али опет какви смо били на терену добро је,па замислите да ми играмо као они у баскету,па то би грмело.Још да додам да би требало да се чујемо најјаче и кад губимо и кад нас разваљују,"јер после сваког њиховг коша треба да се чујемо још јаче како би показали колко их мрзимо",то су речи мог омиљеног вође коју нећу заборавити с финала купа прошле године и које су ми увек у глави пред сваку текму у баскету а посебно дерби,то би требало да буде свима у глави..................Поздрав Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Бока - 04-21-2005 : Redman Jos jedna stvar. Rekao si da me nisi uvredio. Mozes da me zoves konjem, pederom, magrcem kako kod ti prija ali ovo: Quote:Zbog ovakvih kao sto je ovaj Boka Grobari se jos koliko toliko drze u zivotu je najveca uvreda u mom zivotu!!! Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Johnny Blaze - 04-21-2005 Boka brate sve je to u redu ali da smo jadno navijali ne mozes reci. Jadno se navijalo protiv Zadra, Splita i ostalih, to je jadno. Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - николаБГ - 04-21-2005 Boko iskuliraj se, preterano si kritican. Jednostavno smo ih razbili u navijanju. Imali su svoje dobre trenutke ali to je sasvim normalno kada nas dobijaju na parketu i ima ih gotovo koliko i nas. Ja znam da su svi navikli da budemo 10 puta bolji, pa ako smo bolji samo duplo onda ne valja.... A sto se tice tvoje konstatacije da se stoka cuje bolje na TV-u na fudbalu, molim te razmisli jos jednom...ljudi ce poceti da ti se smeju.. poz Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Ujka Vanja - 04-21-2005 Redman 100% si u pravu za sve sto si napisao za ovog boku. Sine idi ti gledaj Boku juniors oni tek navijaju...ima da se odusevis...a ostavi ove delije na miru da budu bar jedni od najboljih na balkanu..ako nista drugo. Kazes bilo bolje navijanje pre 10 godina....pa da setimo se samo te lude 95-e kada je beograd tresla navijacka groznica.... Ja bi ti boka predlozio da se vratis u toliko srecnu 95-u godinu ili da navijas za neki argentinski klub...posto ti se nase navijanje(za koje inace svi kazu da je bilo ekstra)...ne svidja. Rep Srpska - Rep Srpska 2 - 04-21-2005 Ona stoka seljacka ne zasluzuje da se komentarise na ovom forumu. Ma ni kevu im ne bih kar'o. Sigurno je pozitivna. Nego, imam i kritike i pozitivne komentare na sinocno navijanje. Skupilo se dosta mladjih navijaca u kopu sto samo govori da za buducnost ne brinemo. Medjutim,neko je pomenuo da im moral brzo pada i potpuno bih se s time slozio. Kad kop ne peva jako i homogeno ne mozemo nista ocekivati od ostatka tribine a tako je i bilo na vecem delu utakmice. Bas nas nece pesma kad D... vodi navijanje. Nista licno ali jednostavno je tako. Istakao bih posebno prvo poluvreme. Pesme su nam se pre zavrsavale nego sto su pocinjale. Imale su neki ,meni ne poznat, brz tempo. I najobicniji detalj na parketu znacio je da pola kopa stane sa pesmom. Ziv sam se pojeo! Kao i uvek bilo je dovoljno samo malo istrajnog navijanja pa da utihnemo one sto misle da su nam rivali na tribinama. Za ponos nam je veci deo drugog poluvremena kada smo navijali za ono sto nam je u srcima a ne za ono sto smo mogli da vidimo na terenu. Istakao bih da su se sudije potrudile da upropaste nasu ionako obezglavljenu igru. Vidimo se braco u subotu pa da im s pjesmom opalimo novi samar. :jebanje ih do bola S VEROM U BOGA SLOBODA I UJEDINJENJE Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Glina - 04-21-2005 http://www.b92.net/galerija/pics/2005/04/4087230144266c35284982440296788.jpg Pazite sto ovaj bije sa kacketom!! ![]() ![]() ![]() |