Delije
Дерби 23.04 17 часова - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Дерби 23.04 17 часова (/showthread.php?tid=713)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Дерби 23.04 17 часова - garincha - 04-24-2005

jel zna neko sta se desavalo kod veterinarskog odmah po zavrsetku tekme?

Дерби 23.04 17 часова - cazzo_FCRS_forever - 04-24-2005

[Image: 0405_124derbi_2.jpg]

:ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke

Дерби 23.04 17 часова - Mikelandjelo - 04-24-2005

Sve je već rečeno... U Belgrade smo stigli oko 13 časova. Tvrđava me je oduševila, pevao sam i navijao kao nikad. Grčka braća su me oduševila. Ubrzo, Pantelić zabija, haos, 1:0, već sam video novu blamažu miševa, gori sveta zemlja...
Groblje izjednačuje, malo padamo...
I onda rat. Odakle se stvorio onaj mali peder nemam veze, ali bez problema je pokupio zastavu, iz svoje prespektive nisam video koju, kasnije sam čuo Trebinje. Mi krećemo na njih, čuje se "Ne daj se istok", stvaraju se plavi, a već su se gadovi usrali...
Zbog razočaravajućeg remija sam do pola puta povratka kući gledao u jednu tačku i ćutio. Negde pred Bogatić sam počeo psovati sve što mi je palo napamet... Ode titula, ode zastava, usran dan...

Дерби 23.04 17 часова - KB FCRS - 04-24-2005

Extra koreografija, extra bakljada, mishevi ko mishevi. Uglavnom sve je receno. Pozdrav KB ekipi!

Mishevi vidimo se za par nedelja :nene

Дерби 23.04 17 часова - paki035 - 04-24-2005

Meni je bilo zao jednog lika koj je imao gvozdena jaja da sam podje ka kavezu da ubaci koju stolicu al su oni smrdljivi shiptrai u tom trenutku probili kavez ii zgazili naseg druga ali nista strasno jer su na njega izleteli par lika i udarili ga po neki put............

MOg druga su izboli (na serecu u ruku) i on je ostao u bolnici a mi

Дерби 23.04 17 часова - Majka Mara - 04-24-2005

Moze li neko da prevede, sta pise ovde :
http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2004-2005/derbi_124/6.jpg

Дерби 23.04 17 часова - Indjija - 04-24-2005

Dzigy:

Taj lik u novom duksu nije dobio batine,nego su ga priveli civili.

Nisam ukapirao pricu ali sa otimanjem zastave ima veze neki lik iz Nove Pazove,sad,cuo sam da je radio kao redar na atletskoj stazi...
Saznacu!!!
Ponosim se mojim klincima koji su svuda bili uz mene i pokazali da ce biti dobri fighter-i ...
Najjace je bilo kotrljanje marice...ostavili je zandari sa sve kljucevima i pobegli.
Nadam se da su zv.proizv.Delija odlicno prodavani.
Braavo Delije.

Дерби 23.04 17 часова - Majka Mara - 04-24-2005

Quote:decko sto je dosao sa nama poveo sina koji ima 5 godina
na sever a zandar ladno ga izvede napolje kao u fazonu
da ga odbrani ali doticni zandar dobija casu soka po sred face
Ima nas raznih i ocigledno jos uvek dosta indijanera (koji posete Marakanu samo za derbi).
Mislim da su na Slaviji navijace cekali "vodeni topovi" i mislim da zandarmerija nije bila nesto posebno zestoka, (za razliku od prethodnih derbija) radili su korektno svoj posao. Zbog toga ne kapiram lomnjavu stolica na Severu, ne kapiram kamenovanje policije kod ulaza na Severu (kamenje je letelo ka ljudima koji su izlazili sa tribine) i ne kapiram bezumno bezanje mase - mnogi na pitanje "od koga bezite?" nisu znali da odgovore jer kad su se okrenuli, videli su da ih zapravo niko i ne juri. Cudne neke pojave.
Jedno pitanje u vezi ukradene zastave : Posto se vec drugi put to na Marakani desava, kako neko moze da ostavi svoju zastavu a da se bar jedan covek (zaduzen za cuvanje) ne odvaja od nje. Ne razumem.
:zbunjen :zbunjen

Дерби 23.04 17 часова - R.S.K. - 04-24-2005

Quote:Posto se vec drugi put to na Marakani desava, kako neko moze da ostavi svoju zastavu a da se bar jedan covek (zaduzen za cuvanje) ne odvaja od nje. Ne razumem.

Negde sam na nekom forumu procitao,da su likovi,cija je to zastava...preskakali sa Severa na istok,u fazonu,da je zadrze ili vrate....

Pa otud kontam,da su oni to dali redarima da okace (sto i je njihov posao)...i posto znamo koje se zastave kace na Severu,slobodno mesto za tu zastavu je bilo na istoku....a i kako da cuvas tu zastavu kad bi lik na istoku bio razdvojen kanalom i odradom?
Ionako je samo bila nabacena (a ne vezana) na ono trnje pored terena...

Дерби 23.04 17 часова - Anonymous - 04-25-2005

Postovi su obrisani!

Shomy, da si ti malo vise upucen znao bi da ne idemo na basket. I ja sam znao da Zvezda igra basket, doduse to sam saznao posle fudbala, nisam ni znao ko igra, ali eto, ne pratimo basket. Jasnije?

Dalje, sto se tice ovoga sto se desilo u vozu, Giška je u pravu, nije to za javnost, rešite to ali ne preko foruma.