![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - srbski mozart - 04-08-2006 Ipak se ne smije zaboraviti da prvo vratimo dugove bivse uprave,koji nisu mali,pa tek onda mozes sponzorsku paru trositi na kupovinu igraca...Ako se stvarno Zigic proda za ovu lovu sto se prica(ja licno ne vjerujem u to),tek onda mozemo pricati o pojacanjima...Znaci zasto trcati pred rudu i provesti se kao "bivsi",po mogucnosti se uvaliti u jos vece dugove.Treba pustiti Pixija i Diku nek odrade svoj posao 2-3 sezone,pa tek onda sumirati rezultate... Sto se tice dovodjenja igraca,Riso Lakic je sigurno dobro rjesenje,ali licno mi se Djokic ili Purovic vise svidjaju nego Drulic. Nisam cuo nijedno drugo moguce pojacanje,osim ove dvojice.Zna li ko sta vise?Ima li jos imena ili su njih dvojica za sada sve? Sto se trenera tice,volio bi da nas Zenga uvede u LS,pa makar i citavu sezonu igrali 1-0 i 0-0... Odlasci / Dolasci - srbski mozart - 04-08-2006 Ipak se ne smije zaboraviti da prvo vratimo dugove bivse uprave,koji nisu mali,pa tek onda mozes sponzorsku paru trositi na kupovinu igraca...Ako se stvarno Zigic proda za ovu lovu sto se prica(ja licno ne vjerujem u to),tek onda mozemo pricati o pojacanjima...Znaci zasto trcati pred rudu i provesti se kao "bivsi",po mogucnosti se uvaliti u jos vece dugove.Treba pustiti Pixija i Diku nek odrade svoj posao 2-3 sezone,pa tek onda sumirati rezultate... Sto se tice dovodjenja igraca,Riso Lakic je sigurno dobro rjesenje,ali licno mi se Djokic ili Purovic vise svidjaju nego Drulic. Nisam cuo nijedno drugo moguce pojacanje,osim ove dvojice.Zna li ko sta vise?Ima li jos imena ili su njih dvojica za sada sve? Sto se trenera tice,volio bi da nas Zenga uvede u LS,pa makar i citavu sezonu igrali 1-0 i 0-0... Odlasci / Dolasci - sombor - 04-08-2006 najveca greska ce biti da prodamo zigica. on je najvazni igrac u zvezdu. ali ipak 11000000 eura nije malo Odlasci / Dolasci - North_Side011 - 04-08-2006 Poceli smo mozda i mnogo rano da pricamo o odlascima i dolascima,moje misljenje je da ce pravi transferi ZVEZDINIH igraca uslediti nakon Svetskog prvenstva.Tada ce svima onima koji budu igrali za reprezentaciju porasti cena,jos ako pruze koju dobru utakmicu cena moze da bude veoma veoma velika.Svi znamo da je Svetsko jedna velika pijaca na kojoj menadzeri stranih i bogatih klubova snimaju,gledaju i kupuju igrace.Ako vec uprava misli da proda odredjene igrace(sa cime se ja naravno ne slazem,jer smatram da ova generacija mora da se cuva neguje i da igra zajedno)onda neka budu pametni i neka saceju najbolju sansu za to i neka skupo prodaju svakog... A onda od tih para neka dovedu jednog ili dvojicu pravih pojacanja koji ce izneti ovu mladu generaciju u evropu konkretno u Ligu Sampiona.Da dovedu par iskusnih igraca(objasnio sam u mom prethodnom tekstu sta za mene znaci iskusan igrac).Ali nesto mi sve ovo ne izgleda da ce izaci na dobro i da ce i ova generacija zavrsiti kao i mnoge prethodne-komplet rasprodate.Neko je rekao i stvarno je tako da se uprava i Pixi mangupiraju sa sponzorima i parama koje su dosle u nas klub-eto im leto i eto im prve prilike da dokazu da li je to stvarno istina.Takodje Pixi je srao da rasprodaje glavnice tima i onih pravih igraca nece biti,eto im prilika i da ovo obecanje odrze.U svakom slucaju,ocekuje se vrlo burno leto nakon kojeg cemo videti kakva nam je uprava,kakvi su nam sponzori i kakva nam je kadrovska politika kluba.Do tada mislim da je glupo da ih napadamo i kritikujemo na osnovu nekih nasih utisaka i novinskih clanaka... ;pljuga ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Odlasci / Dolasci - nisam_zdrav - 04-08-2006 Ne treba zaboraviti da od prodaje Zigica Zvezda dobija samo polovinu novca... Ostatak ide njegovom menadzeru koji je vlasnik polovine njegovog ugovora. Odlasci / Dolasci - goku - 04-08-2006 Quote:Ne treba zaboraviti da od prodaje Zigica Zvezda dobija samo polovinu novca... Ostatak ide njegovom menadzeru koji je vlasnik polovine njegovog ugovora. To vise nije tako.80% je Zvezdino,to je otkupljeno jos proslog leta. Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 04-08-2006 Quote:nisam_zdrav Wrote:Ne treba zaboraviti da od prodaje Zigica Zvezda dobija samo polovinu novca... Ostatak ide njegovom menadzeru koji je vlasnik polovine njegovog ugovora. ![]() Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 04-08-2006 Zigic ce izvuci Zvezdu i finasijske krize. Drugacije nemoze, jer sta je onaj olos napravio nije lako ispraviti ali smo na dobrom putu. Piksi je do sada ispunio sva obecanja, mislim da je zasluzio bar malo povjerenja. Odlasci / Dolasci - goku - 04-08-2006 Nije ni Zigicev menadzer bas lud,i njemu ide oko 2 miliona..... Odlasci / Dolasci - archer - 04-08-2006 Quote:Nije ni Zigicev menadzer bas lud,i njemu ide oko 2 miliona..... I to je bas puno |