![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - Бока - 04-15-2006 Pantelićeva plata će biti tolika za 3. godine, a nama pripada 1,5 miliona za obeštećenje. Mislim da je na pozajmicu otisao za nekih 300.000-350.000 eur. Odlasci / Dolasci - cazzo_FCRS_forever - 04-15-2006 9 miliona za 3 godine!!!!!????????? on tih para ne vredi ali ako su se tako dogovorili onda neka mu je sa srecom. malo je zvezda dobila. zna li iko koliko smo dobili za djokaja??? Odlasci / Dolasci - archer - 04-15-2006 Nedeljna plata mu je oko 60000 evra, verovali vi ili ne. Sto je dosta dosta je Odlasci / Dolasci - North_Side011 - 04-15-2006 Iskren da budem nisam bas upucen u cifre koje su u kalkulaciji oko transfera Marka Pantelica.Ali znam da je prvenstveni dogovor bio da Pantelic ide u Hertu na pozajmicu do kraja sezone uz mogucnost okupljivanja njegovog ugovora od strane Nemaca.Naravno nemci su sa ZVEZDOM napravili takav ugovor da se na kraju sezone(kada istekne pozajmica) oni prvi pitaju oko Pantelica,i tek kada bi oni rekli NE,tada bi ZVEZDA mogla da stupa u kontakte sa drugim klubovima.Ali ocigledno da su oni vrlo zadovoljni ucinkom ovog ZVEZDINOG igraca i da su vrlo konkretni u konacnom otkupu istog.Tako da ce od sledece sezone Pantelic i zvanicno postati clan Berlinske Herte.Ponavljam da nisam bas upucen u cifre,ali mislim da bi realnije bilo da za njegov tranfer dobijemo 1,5 miliona.Stvarno bi bilo nerealno da dobijemo 9 milona kolko je neko od vas spomenuo,to su prazne price... ;pljuga ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Odlasci / Dolasci - archer - 04-15-2006 9 miliona mu je plata za 3 godine ugovora sa Nemcima ili jednostavnije 60000 evra nedeljno plus premije, a Zvezda zvanicno dobija 1,5, i ja mislim da bi mogli da zavrsimo pricu o Panti, jer je sve receno. ![]() Pozz Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 04-15-2006 Cao momci! ovo sa 9 mio je totalna desinformacija. Citao sam je i na B92. Nas klub je dobio - po opciji - 1,5 mio. obestecenje, dok je Marko potpisao ugovor na 3 godina tezak 3 mio. €- brutto!!! Dakle, imace godisnju platu od 1 Mio brutto, sto bi otprilike trebalo biti nesto vise od 500.000 € netto po godini. Hertha ima inace 35 Mio. € duga, tako tih 9 mio. nikako ne bi mogla platiti-cak se htjeli Pantelica da jos jednu sezonu pozajme, onda znate, koliko je sati kod njih. Poz. Odlasci / Dolasci - archer - 04-15-2006 Quote:Cao momci! Super odakle informacija? Odlasci / Dolasci - nikola82 - 04-16-2006 Upravo sam procitao na eurosportu da je Zigic u pregovorima sa Arsenalom a spominje se i neka izjava Arsena Vengera o tome kako Zigica treba dovesti sto pre jer je to igrac koji posle svetskog prvenstva moze biti samo skuplji.....Iskreno voleo bih da se posao zavrsi sto pre ,kako zbog Zige tako i zbog nas....... Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 04-16-2006 Quote:Upravo sam procitao na eurosportu da je Zigic u pregovorima sa Arsenalom a spominje se i neka izjava Arsena Vengera o tome kako Zigica treba dovesti sto pre jer je to igrac koji posle svetskog prvenstva moze biti samo skuplji.....Iskreno voleo bih da se posao zavrsi sto pre ,kako zbog Zige tako i zbog nas.......Pa ako verujes u Zigiceve sposobnosti da da par golova na svetskom, tj. da ima neko u reprezentaciji da mu centrira, onda bi voleo i zbog nas i zbog njega da ga prodaju posle SPa. Njemu veca plata, nama vece pare. Naravno, uvek postoji rizik da se on povredi, ili da odigra katastrofalno... Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 04-17-2006 Info je ovdje iz svapskih medija, te izvora blizu tog kluba! Ta plata je vec bila dogovorena, kad se je Herta sa Zvezdom za 1,5 mio. € dogovorila! |