![]() |
Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! (/showthread.php?tid=1464) |
Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Делија К.З.Ш. - 11-08-2009 Моле се поједини људи на форуму да не пишу ретардиране коментаре како би набили што већи број уписа! Хвала Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Igor_RS - 11-08-2009 Фотографија на којој је човек о коме се прича је настала на утакмици Звезда-Хајдук, према томе та прича може да се настави овде. Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - ChiliBG - 11-08-2009 Чини ми се да је пар пута блејао на шипци... Разочарао ме је лик ![]() Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Darko - 11-08-2009 (11-08-2009, 04:18 PM)ChiliBG link Wrote: Чини ми се да је пар пута блејао на шипци...Да,да, истина је, против Славије из Прага на пример Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 11-08-2009 (11-08-2009, 04:18 PM)ChiliBG link Wrote: Чини ми се да је пар пута блејао на шипци...ма нема шта да те разочара...разочарење је Никола Ђуричко нпр... овај је само искомплексирани дечко који не зна ни гдје се налази,ни шта ради,а ни гдје припада,већ му је само битно да буде виђен и да му појављивање у јавности дигне неки рејтинг.... ма гаде ми се такви... Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Делија К.З.Ш. - 11-08-2009 (11-08-2009, 05:22 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: [quote author=ChiliBG link=topic=3702.msg72719#msg72719 date=1257697095]ма нема шта да те разочара...разочарење је Никола Ђуричко нпр... овај је само искомплексирани дечко који не зна ни гдје се налази,ни шта ради,а ни гдје припада,већ му је само битно да буде виђен и да му појављивање у јавности дигне неки рејтинг.... ма гаде ми се такви... [/quote] Не може се то окарактерисати као искомплексираност. Морате да схватите да те "звезде" и "звездице" да њих боли бре полни орган за те ствари,они просто не доживљавају то на начин као што ми то доживљавамо. Њима је то провод,као "пена парти" и томе слично... Мада једном ми је другар рекао ал не везано за овај случај...коме све ми дајемо наше ствари да носи... Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Ћиме - 11-08-2009 (11-08-2009, 05:22 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: [quote author=ChiliBG link=topic=3702.msg72719#msg72719 date=1257697095]ма нема шта да те разочара...разочарење је Никола Ђуричко нпр... овај је само искомплексирани дечко који не зна ни гдје се налази,ни шта ради,а ни гдје припада,већ му је само битно да буде виђен и да му појављивање у јавности дигне неки рејтинг.... ма гаде ми се такви... [/quote] Ма он је један обични сељак који је јуче сишао са брда и сад покушава да буде што популарнији. Мени само једна ствар није јасна како да се тек сад о томе прича и како нико није раније ископао ту слику кад је он био више пута на северу и пре ове утакмице. Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - dadoX - 11-08-2009 Човјек навија за Партизан а воли Звезду... то је изгледа једина логика у овом случају... ![]() Тотално небитан лик, сваки чобан може да купи онај дукс и да шета са једне на другу трибину, проблем би био да се сликао са обиљежјем неке групе са севера... Од ових мање више познатих ликова што им је циљ да рекламирају најпре себе па клуб или шта већ, једино поштујем Бору вјерујем да нас он неће никада разочарати. Може ли неко да каже нешто више о оном старом барјаку осим што је "деда"? Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Igor_RS - 11-08-2009 Ти људи са слике (изузев овог изрода) су сваки дали по 5000 еура клубу и ушли у тај ВИП клуб, а сад да ли због тога што воле клуб или ради неке своје рекламе мене искрено заболи туки. Нити их слави Север, нити су неки важан фактор у клубу, али они су своје урадили и свака им част на томе. Свако доприноси клубу онако како највише може и најбоље зна, зато нема потребе пљувати СВЕ ове људе кад за то не постоји разлог. Одг: Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - Red Star Forever - 11-08-2009 Нема потребе толико расправљати о дотичном... Можда је, и ваљало би да је тако, схватио ко је бољи, већи и његовом срцу ближи... Пуно је примера прелетача, имате их сви вероватно и у својој околини... Момци са којима се сликао су вероватно знали за његово појављивање на утакмицама "оних" али су га прихватили из неких разлога... Уколико не знају за његову "тамну" прошлост, треба их како рече Никола упознати са њом па да виде шта је по среди и да ли дотични заслужује да буде ту где јесте! Толико о томе! Идемо даље.... Синоћ је на Маракани било весело, распевано и као по обичају "насликано"... Тј. ни овог пута није изостала кореографија! Наставља се мобилизација и добра посета на тзв.мањим утакмицама... Север добар, исток такође - одлична је акција са књижицама и индексима, али је запад мало затајио у односу на претходне утакмице... Сам долазак на стадион и неизоставна гужва испред благајни, тапкароши и сл. дижу адреналин и нема бољег "гаса" за добро навијање... Што се тиче певања, слажем се да увек може боље, али да ли се неко сећа како је било пре пар година... Е па доста лошије него синоћ... А синоћ пре свега јако добар избор песама, разнолико и гледано са стране, рекло би се да имамо невероватан потенцијал у избору песама... И свака је добра на свој начин... У неким претходним утакмицама се дешавало да боље звучимо у другом полувремену, али синоћ је то било доста изједначено и константно се певало, без престанка... Почело је са Док се Земља око Сунца креће, Звездини се барјактари умирити неће... Наравно, то све прате и барјаци и барјактари на Северу... Могу да се издвоје и: Звезда ми је све, Још једна победа и титула, Не нема тог закона, Душмани хоће да нас униште, Свуда грми около, Маракана дал је пуна... Ни овог пута није изостала Ој Косово Косово и Косово је срце Србије... Посебан осврт на песме у којима изражавамо нашу "љубав" према главном финансијеру клуба из Куле: Џомба пуши кару Исаху Авалу, и пред крај Џомби Савио у буљу је ставио... Ова последња изазвала је смех и аплауз онога и коме је била упућена... Почетком другог полувремена уз Звезда ми је све, хиљаде балона су поделиле Север по ширини на бело-црвено-бело и заједно са 100-инак црвених и белих барјака (црвени међи црвеним балонима а бели међу белим) направиле сјајну слику... Наравно, након 10-ак минута балони су полетели у ваздух и наставило се са већ поменутим песмама... Барјаци су се вртели од првог до последњег минута утакмице... На крају, уз нашу подршку, и овог пута момци су напустили терен као победници... Шампиони! Следи пауза због репрезентације, па још масовније и још боље до зимске паузе... Мобилизација траје! |