![]() |
Дерби! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Дерби! (/showthread.php?tid=1478) |
Одг: Дерби! - Само ти... - 11-28-2009 (11-28-2009, 09:20 PM)KizaLion link Wrote:Фотке! Нешто није уреду или са линком или цео сајт багује,не знам да ли само мени или и другима... :-\ преоптерећен... ![]() Одг: Дерби! - delije-lipljan - 11-28-2009 браћо јел може неко да објасни ЦРНО-БЕЛИ транспарент Бригадира и Црно-белу заставу истог? Одг: Дерби! - фкцз - 11-28-2009 (11-28-2009, 09:54 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:браћо јел може неко да објасни ЦРНО-БЕЛИ транспарент Бригадира и Црно-белу заставу истог?не знам шта се сви хватате за барјак и транспарент бригадира, људи су имали пре свега тегет материјал који ноћу уз помоћ кише изгледа малтене црн.. друго, онај ко зна како им изгледају мајце, сигурно не би постављао ово питање.. маните се више те теме.. Одг: Дерби! - Mikelandjelo - 11-28-2009 Кореографија фантастична, навијање изузетно, али незадовољних увијек има и биће. Јако занимљива сцена је да су мишеви усред нашег "Звезда ми је све" пјевали "Зашто ћутите"!? :o ![]() Наравно, пад се осјетио након примљеног гола, једноставно то у том тренутку нико није очекивао, имали смо играча више и само смо ишчекивали кад ћемо повести. Одг: Дерби! - НСЦЗ - 11-28-2009 Мислим да је ово једно од бољих издања у задњих пар година. Кореографија - Oдлична Бројност - Завидна Певање - Већином одлично али у неким тренуцима је мало застајало .. Свако ко може да каже да нам је издање било лоше или је луд или :o Занима ме и ако би неко могао да преведе ону поруку на Рускоме. Хвала ![]() Одг: Дерби! - DonUltras - 11-28-2009 (11-28-2009, 10:36 PM)НСЦЗ link Wrote:Свако ко може да каже да нам је издање било лоше или је луд или :o или може да нам се сагне,и да нам зна већ шта!...већ је све речено,ми смо наш задатак испунили. показали смо ко је ко, и коме је где место. Одг: Дерби! - НСЦЗ - 11-28-2009 Управо тако брате ! Сваки следећи коментар је сувишан јер смо данас све објаснили ![]() Одг: Дерби! - Neca - 11-28-2009 само бих још додао,што се тиче комшија и њихових "кореографија"мислим да је ред да их споменем види се да су се трудили и најбољи си до сада ![]() Одг: Дерби! - dadoX - 11-28-2009 (11-28-2009, 10:32 PM)Mikelandjelo link Wrote:Наравно, пад се осјетио након примљеног гола, једноставно то у том тренутку нико није очекивао, имали смо играча више и само смо ишчекивали кад ћемо повести. Губили смо и током првог али смо грмили и навијали одлично, у другом лагани пад, али далеко од лошег! Одг: Дерби! - KocoBo-Cp6uja - 11-28-2009 Наше издање стварно екстра.Прво што ми је запало за око кад сам ушао на Маракану је ЦРВЕНО БЕЛИ југ,офарбани зидови свечано за гробаре и натпис "Нек живи Звезда,нек се рађа дан . . .".Затим,наша кореографија скроз екстра,заставице и шеталица супер.Навијање при резултату за гробаре скроз супер,исток и запад на ногама и певају са нама,дајемо гол и делиријум на трибини.Друго полувреме мали пад,разумљиво,али солидно навијање.На крају поздрављају се играчи,онако од срца и ми и они и песма свуда грми около која ће већ следећи викенд да грми карабуром,идемо делије,НАВИЈАЧКИ РАТ ЈЕ ДОБИЈЕН,сви на карабурму следеће недеље !!! |