Delije
Прослава 65-ог рођендана! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Прослава 65-ог рођендана! (/showthread.php?tid=1518)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Кале - 03-13-2010

Све је скоро речено, и од мене све похвале за навијање,кореографију,шеталицу... Видело се да и кад губимо можемо да навијамо доста добро. Нова песма је по мени одлично прихваћена и сигурно ће бити хит! На Северу брдо људи, исток и запад стандардно попуњени... Истакао бих довикивање са западом и истоком што је испало одлично с обзиром на број људи на тим трибинама и певање '' од рођења мог '' са неколицином играча после завршетка утакмице. Мобилизација се наставља!!!

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Vlada Ruma - 03-13-2010

(03-13-2010, 08:01 PM)KizaLion link Wrote:Тако је!
Мене резултат занима цело време... да ме не занима резултат онда се не бих радовао кад постигнемо гол.. свака акција има своју РЕАКЦИЈУ! Прави навијач пева и када губи Звезда и када води.. али се ток утакмице наравно прати!
Свака част за коментар, друже, свака реч ти је на месту. Право си рекао, онако како јесте...

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - KizaLion - 03-13-2010

Сутра ће бити наставак овог видео записа и још делова навијања..

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Ћиме - 03-14-2010

Што се тиче навијања и атмосфере по мени  је било изнад просека ове сезоне. Али оно гужвање код благајне је оставило велику мрљу на цео дан. Па како је могуће да отворе само 3 шалтера а виде колико људи долази??? Због неких обавеза нисам могао да идем возом ујутру и само тако сам се разочарао кад сам дошао до благајне а на њој раде само 3 шалтера једва сам некако узео карту и ушао на трибину тек у 30-ом мин.
Доста смо напредовали у односу на предходне утакмице што се навијања тиче оне мале групице што су у предходним колима сакале данас се проширило на добар део трибине и радује ме то што видим да све више људи пева али опет то зависи од места на коме се налазиш. Кореографију може описати само једна реч ПЕРВЕРЗИЈА.

ПС. јел могуће да нико непомиње оно гађање судија и противничких играча на полувремену грудвама  Big Grin Ал је било трчање у тунел :Smile

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Kaja - 03-14-2010

Нема шта, таман кад помислиш да не може боље, деси се овако нешто! Свака част Делије! Песма није престајала, иако је резултат био онакав какав је био. Да ми је неко рекао пре 5. година да ће цео Север бити пун против Напредка из Крушевца, да ће певати свих 90 и кусур минута, рекла би му да је одлепио! Има наравно ту још много посла, али отом потом. А сада следи прво гостовање ван Бг-а! Као што сви знамо има их само четири. Стога, ајмо Делије, скупљајте кинту, и идемо! Следећа станица: Крагујевац!

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - DRAGANANS - 03-14-2010

Пошто сте сви већ све рекли , ја би само додала опет домаћи задатак за све. И опет зар је могуће да људи и даље долазе пред саму утакмицу?  :-[ Такође сам разочарана западом и истоком, дупло мање него против Јагодине.

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Igor_RS - 03-14-2010

(03-14-2010, 12:13 AM)Ћиме link Wrote:Што се тиче навијања и атмосфере по мени  је било изнад просека ове сезоне. Али оно гужвање код благајне је оставило велику мрљу на цео дан. Па како је могуће да отворе само 3 шалтера а виде колико људи долази??? Због неких обавеза нисам могао да идем возом ујутру и само тако сам се разочарао кад сам дошао до благајне а на њој раде само 3 шалтера једва сам некако узео карту и ушао на трибину тек у 30-ом мин.
Зато постоје сезонске карте, надам се да ће доћи време кад ће на почетку сезоне свако купити по сезонску и кад ће остати један мањи део карата у продаји пред саму утакмицу.

(03-13-2010, 11:00 PM)RedSpartans link Wrote:Једина замерка данас је по мени лош избор песама.
Форсирање песама у стилу дај гол, које очигледно не иду.
Очигледно си требао да гледаш гранд параду, тамо је избор песама бољи...

И још један видео снимак

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - bQxi - 03-14-2010

Данас узмем "Блиц" у руке и не могу да верујем.

Цитирам: Никола Митровић је гађао ниско и прецизно у леви угао - о:1 и [b]настао је тајац међу до сада распеваним "делијама."

Онда  нисмо били на истој утакмици  :o

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - Kapetan Kuka - 03-14-2010

Утакмица која је била неизвесна и наша снага показана у најбитнијим моментима утакмице, избацили су још једну незаборавну епизоду на нашем Северу. Осећала се та моћ коју само Делије умеју да створе, која је носила и нас и играче ка победи и то је за мене најлепши осећај  данас. Нешто због чега вреди живети и жртвовати се сваког дана. То је та магија наше Маракане, тај хук од кога ни ми ни наши противници нисмо више исти. Волео бих искрено (ма колико чудно звучало) да је чешће  ситуација на терену неизвесна јер овакав осећај се не може ни описати нити поредити са било чиме. Идемо даље ка новим борбама и победама, што фудбалским што навијачким.
Видимо се на ''Чика Дачи''  Wink !!!

Одг: Прослава 65-ог рођендана! - дрвосеча - 03-14-2010

(03-13-2010, 07:46 PM)Ђенерал link Wrote:Уз дужно поштовање брате, ал стварно не могу да верујем да неко ко дође на стадион може да каже да га резултат не занима... Наравно да у животу навијача има и других важних сегмената, али да је некоме свеједно дал ће Звезда победити или не...  :-\
Иначе издање у сваком погледу - одлично!!!

Хм...
Види бураз, ситуација је таква да ликови, па и тај мој, гледају у терен, неће да певају, и чека да падне гол. Када би сви тако радили, на шта би личила наша трибина?! Пун ми је к... тога више. Јесте да се овај мој љутио, али боли ме уво, нисам ја њега звао на утакмицу, већ он мене, а пошто се већ годинама знамо, онда и он зна како се ја понашам на утакмици.
Помери се до ограде на Западу, па гледај утакмицу. Онај ко стане у КОП Севера, резултат је 10. рупа на свирали. Најбољи показатељ овога о чему причамо, и зашта се ја залажем, јесте пенал досуђен за Напредак, јуче... Север је загрмео, и то баш загрмео (чак и за мој појам, јер већина овде и јесте приметила да ја често тражим перфекцију)... што ће рећи, џаба вам гол драги гости, када ће вас Звезда победити, а Север одувати... Тако је и било!

Добар пример вам је и дерби на Маракани из фебруара 2009. када смо на терену доживели катастрофу 4:2 за сточаре. Север није утихнуо, није желео да се песма мишева ори на Маракани... Резултат нама није ишао на руку, али тај моменат задњих 10 минута утакмице резултат је био споредан.

Радујем се и ја сваком Звездином голу, победи, титули... али ово је била обична првенствена утакмица, за коју се очекује да ЦЗ добије.