Delije
ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 (/showthread.php?tid=1732)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - Pijanac - 11-27-2011

Ајде Ацке искулирај мало!

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - luconi - 11-27-2011

(11-27-2011, 08:09 PM)АскеКосово link Wrote:кад прича вођа, ништа се не разуме

Ма човече шта има он теби да прича бре, довољно је да започне песму и ти мораш да знаш да је наставиш даље, није то певачица!

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - АскеКосово - 11-27-2011

ма оке за песму,али нпр кад објашњава за кореографију или за било шта друго треба боље, а реално за веће утакмице као дерби,или против рена што је било, доста пута не чује се ни кад почиње песму него прво крене она маса што је близу оног озвучења па се рашири даље,али нпр као што је било сад пре дербија против смедерева,за такве утакмице је добро,јер ту су обично они који су стално на утакмицама и нема нешто много да прича...  :-\

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - Petroovic - 11-27-2011

(11-27-2011, 08:46 PM)АскеКосово link Wrote:ма оке за песму,али нпр кад објашњава за кореографију или за било шта друго треба боље, а реално за веће утакмице као дерби,или против рена што је било, доста пута не чује се ни кад почиње песму него прво крене она маса што је близу оног озвучења па се рашири даље,али нпр као што је било сад пре дербија против смедерева,за такве утакмице је добро,јер ту су обично они који су стално на утакмицама и нема нешто много да прича...  :-\

Потписујем, дечко је скроз управу. Сад ће сигурно неко рећи па то озвучење је само за "дерби навијаче, ња ња ња", али људи сви смо ми ДЕЛИЈЕ и не треба да се делимо као стока. Ево ја имам предлoг, нека иде кеса на полувремену са Вошом, нека свако да и по 20 дин. и скупице се да се мало среди трибина. Знам да ово није ни место ни време да се покрећу оваква питања али ваљда форум и служи да се чују мало предлози и да би се решили неки проблеми.

(11-27-2011, 09:40 PM)Бо-бо link Wrote:Потписујем, дечко је скроз управу. Сад ће сигурно неко рећи па то озвучење је само за "дерби навијаче, ња ња ња", али људи сви смо ми ДЕЛИЈЕ и не треба да се делимо као стока. Ево ја имам предлг, нека иде кеса на полувремену са Вошом, нека свако да и по 20 дин. и скупице се да се мало среди трибина.

То си у праву, шта мислиш ови да се узму?
http://www.kupujemprodajem.com/HiFi-Zvucnici-Pioneer-Prologue-9-extra-1159131-oglas.htm?filter_id=6203875#photoBig

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - Petroovic - 11-27-2011

Друже ниси духовит  :-[ ... Не знам чему стално тај затворен став према неким новим стварима, као да имамо страх од промена... Не знам, времена су се променила, причамо о 10 000 људи на северу, а како да чују вођу ти људи,  генерације се мењају, долазе неке нове, жалимо се из утакмице у утакмицу на певање па очигледно је онда како нешто треба да се промени...

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - KizaLion - 11-27-2011

Врло важан детаљ преко видео записа смо пропустили да направимо ми из ВебТима.. неко је приметио када се певала  та баксузна песма (иначе једино је добра мелодија) КАДА ТЕШКО ЈЕ... обавезно примамо гол! Требало је повадити то са 4-5 утакмица најмање и презентовати.. како примамо голове. Та песма врло лоше утиче на играче!

(11-27-2011, 10:10 PM)Бо-бо link Wrote:Друже ниси духовит  :-[ ... Не знам чему стално тај затворен став према неким новим стварима

Каквим бре новим стварима? о чему причаш ти? нисте на вашару! или хоћете да будемо као глодари да набијемо пар хиљада вати па да се и на тв преносу чује вођа како урла? Јел то тај ваш навијачки менталитет?  Капирам ја да се трибина доста подмладила али овакво размишљање не води ничему!

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - Делија Момак - 11-27-2011

Само да нас не ухвати талас модерног навијања!

Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00 - Душан Силни - 11-27-2011

(11-27-2011, 10:14 PM)KizaLion link Wrote:Врло важан детаљ преко видео записа смо пропустили да направимо ми из ВебТима.. неко је приметио када се певала  та баксузна песма (иначе једино је добра мелодија) КАДА ТЕШКО ЈЕ... обавезно примамо гол! Требало је повадити то са 4-5 утакмица најмање и презентовати.. како примамо голове. Та песма врло лоше утиче на играче!

Потпуно си у праву. Бар 5 ситуација знам да смо примили гол за време ове песме. И на прошлом дербију на Маракани смо примили гол кад смо почели ову песму. А почели смо да је певамо у петом минуту при резултату 0-0, што везе с везом нема. Ајде кад је стварно тешко и кад се губи онда песма јесте прикладна, мада не сећам се да смо некада преокренули кад смо певали ову песму.