Delije
Ko je kriv za debakl - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Ko je kriv za debakl (/showthread.php?tid=458)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ko je kriv za debakl - DELIJA_KNN - 08-26-2004

Zgic u PSV-u !!!????? :zbunjen hehhe sljedecem protivniku u kupu UEFA dajemo Disljenkovica za istu cjenu (jedan pun stadion , i debakl u gostima ) :batine

Ko je kriv za debakl - R.S_Fanatic - 08-27-2004

I KADA DODJE TUGA JA ZVEZDO BICU STOBOM, KUNEM SE SEVEROM SVOJIM, SLAVOM, I SVETIM BOGOM

I KADA TI LOSE KRENE NECU TE NAPUSTITI I U SRECI I U TUZI SEVER
CE STOBOM BITI

Ko je kriv za debakl - Casual - 08-27-2004

Quote:I KADA DODJE TUGA JA ZVEZDO BICU STOBOM, KUNEM SE SEVEROM SVOJIM, SLAVOM, I SVETIM BOGOM

I KADA TI LOSE KRENE NECU TE NAPUSTITI I U SRECI I U TUZI SEVER
CE STOBOM BITI

Svi mi ovde to mislimo,nista ti pametnije nisi rekao od nas,to se podrazumeva i stoji,ali neke stvari moraju da se rese podhitno.

Ko je kriv za debakl - Forever Ultras - 08-27-2004

Quote:Svi mi ovde to mislimo,nista ti pametnije nisi rekao od nas,to se podrazumeva i stoji,ali neke stvari moraju da se rese podhitno.

..a ja samo cekam da se jave ovdasnji Dzajkini advokati...

Inace, sve ovo sto danas pisete lepo vam je Mitke objasnio kada smo oterali Muslina a klince sa Uba (osim Baste) kovali u zvezde..

Ima li neko tekst okacene pesme u mp3 formatu. Zainteresovan sam da deo stavim u avatar...

poz,
budimir

Ko je kriv za debakl - Medaamp;Kisi - 08-27-2004

Samo bi ponovio da ovakve navijace zasluzuju arsenal,milan,real i jos dva-tri kluba.... Sad

Sve je jasno ko dan ili ti ko 2+2...

Nego daj da si bidnemo prvi u selu kad si nemame sta da trazime u grad!

Ko je kriv za debakl - фкцз - 08-27-2004

Quote:Samo bi ponovio da ovakve navijace zasluzuju arsenal,milan,real i jos dva-tri kluba.... Sad

Sve je jasno ko dan ili ti ko 2+2...

Nego daj da si bidnemo prvi u selu kad si nemame sta da trazime u grad!
Brate u pravu si, ja mislim da bi prvom prilikom kada bude neka veca utakmica trebao da se ponovi deo kairata(samo prozivanje uprave) pa makar to bilo i na derbiju, ali normalno vodje prve odlucuju....

Ko je kriv za debakl - Djape_BBrdo - 08-27-2004

Voleo bih kada bi se javio neko iz prvih ekipa..neko od vodja u najboljem slucaju ili neko veoma blizak njima.Da nam objasni njihov stav koji je predpostavljam da se Dzaja ne menja i da nama "obicnima" objasni zasto tako misle,mozda stvarno ima razloga da se Dzaja ne menja ili nesto slicno.Jer dzabe mi svi tupimo o tome kad nikog od nas niko nista ne pita a i koliko vidim niko od nas ne vodi neku bitniju rec na severu da bi mogli da uticemo nesto drasticno.Ima dosta nas ovde na forumu i mora da ima valjda neko ko je u dodiru sa nekim bitnijim ljudima na severu,pa bi mogao neko da poprica sa njima i da nam prenese informacije iz prve ruke.Neka nam objasne lepo i da se pomirimo sa tim da ce Dzaja biti tu i da vise ne pricamo bezpotrebno.Bodricemo Zvezdu uvek,rezervisani cemo da budemo sto se tice nadanja i verovanja u neki veci uspeh u Evropi dok je on tu,i sto manje ocekujes manje ce razocarenje da bude.Ne znam vise stvarno ima li poente polemisati o svemu ovome.
Pozz

Ko je kriv za debakl - Веља - 08-28-2004

???, ????, ????? ?????, ?? ?? ?????? ? ???? ?? "???? ????", ??. ?? :finger !
?, ???? ??:

? ???? ???? ??? ?????? ???? ????
? ???? ???? ??? ??? ????? ??... :ruke

??????? ????

Ko je kriv za debakl - Milance - 08-28-2004

Quote:???, ????, ????? ?????, ?? ?? ?????? ? ???? ?? "???? ????", ??. ?? :finger !
?, ???? ??:

? ???? ???? ??? ?????? ???? ????
? ???? ???? ??? ??? ????? ??... :ruke

??????? ????

Da li to znaci da prva ekipa iliti oni ljudi koji odlucuju nece nista da preduzimaju i da ih boli kurac sto Zvezda stvarno nece imati veze dok Dzajka sedi u stolici?Da li to znaci da su ti isti ljudi iz prve ekipe tu samo da bih se napijali?A nastavak pesme(ili deo nastavka)glasi ovako:...jer za Zvezdu zivot dacu ja!!!Sta da radimo sa tim,jer to je recenica koja ovu pesmu cini navijackom i kroz nju treba da se shvati poenta ove pesme(sta je pesnik hteo da kaze)!? Nadam se da je ovaj tvoj text bio samo zajebancija,a ako nije,onda stvarno treba da stavimo prst na celo i da se zapitamo ko nam vodi tribinu...Ziv ti meni bio ;pljuga

Ko je kriv za debakl - Djape_BBrdo - 08-28-2004

Eto kad lepo zatrazite info iz "prve ruke" dobijete sve na tacni jel tako Veljoni namigivanje .Meni je ovo objasnjenje sasvim dovoljno :flasa ;pivo .
Pozz Big Grin