Delije
Derbi 05.03. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Derbi 05.03. (/showthread.php?tid=657)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Derbi 05.03. - bjcz - 03-02-2005

Quote:Na to ces morati da se naviknes ubuduce, i ti i ostali koji ocekuju besplatne karte, mada mislim da nije nikakav problem da se izvadi 200-300 dinara, ako ne to, onda da se pozajmi, to je kao 3 paklice cigara... mada, kao sto rece RS4ever, ljudima koji neizmerno vole zvezdu ne bi trebalo nista da predstavlja problem da bi gledali zvezdu...

Некажем да оћу џабе да уђем већ да буде реална цена од 50 кинти а не да се направе паметни па да на мени зарађује паре..........против свих 50 кинти карта а кад дођу цигани шопа мисли да су они пуни ко брод.............

Derbi 05.03. - Godra - 03-02-2005

Quote:A gde su Delije na basketu? Nema nas.

Razlozi davno poznati:

1) Jadranska liga
2) Kosarkasi nemaju pojma
3) Neafirmisan trener
4) Nesposobna uprava koja svima duguje pare
5) Kriminalac Vesic u Upravi
6) Odlicna saradnja KK sa Zandarima, koja meni i ostalima zumira kamere do podocnjaka ... i ne samo to, vrlo jajarski

Kosarkasi nemaju pojma, ali zato fudbaleri kao imaju?! Ajde da ne odemo na pogresnu stranu, pocev od uprave FK koja je takodje svima duzna (mada ja ne znam kome je KK od kosarkasa ostao duzan), kojoj igraci odlaze bez obestecenja, koja uzima kredite da bi isplacivala igrace i tonu slicnih stvari. Koliko sam skapirao ti pricas da KK namesta navijacima pandure?! Bio si sa mnom vise puta na stazi pa sigurno znas kako sve to i na fudbalu funkcionise. Tako da ne znam koja je tu razlika, a povrh svega da uprava FK ili KK namesta navijacima.

Moja poenta je da treba podrzati Zvezdu bez obzira da li je u pitanju FK, KK, RK, OK, jer sem mozda OK, ja ne mogu ni za jednu od uprava gore navedenih klubova ne mogu da kazem da je sposobna. Sve u svemu, od proslog derbija do danas se nije bog zna sta menjalo u odnosima navijaci – KK, pa smo opet bili. Kako god okrenes, ja cu u Pioniru biti...

A za mladju populaciju koja mozda nije pratila Chicago ranije i koja neke stvari ne razume, poenta ja u superiornosti jednog tima nad svim ostalim u jednom duzem vfremenskom roku.

Derbi 05.03. - Red Squad Podgorica - 03-02-2005

svaka cast godra. navijamo za zvezdu a ne za upravu... namigivanje
valjda ce doci par momaka iz podgorice na tekmu.

Derbi 05.03. - Milos_cz - 03-02-2005

Quote:5) Kriminalac Vesic u Upravi
Ja mislim da je ipak u FKu ubedljivo najvise mafijoza ili barem ,,mutivoda", samim tim sto je tu najvise para... E sad, to sto je Vesic:finger trenutno najpoznatiji i na kakvoj takvoj vlasti...

Quote:A za mladju populaciju koja mozda nije pratila Chicago ranije i koja neke stvari ne razume, poenta ja u superiornosti jednog tima nad svim ostalim u jednom duzem vfremenskom roku.
Ma kapiram (pratio sam Chicago sa vremena na vreme, tj. navijao protiv njega, a za Jutu), samo je mnogo smesno zvucalo :rofl , sa obzirom da im sada nesto i ne ide...

Derbi 05.03. - aca_coa - 03-03-2005

Quote:Na to ces morati da se naviknes ubuduce, i ti i ostali koji ocekuju besplatne karte, mada mislim da nije nikakav problem da se izvadi 200-300 dinara, ako ne to, onda da se pozajmi, to je kao 3 paklice cigara... mada, kao sto rece RS4ever, ljudima koji neizmerno vole zvezdu ne bi trebalo nista da predstavlja problem da bi gledali zvezdu...
Necu ja besplatnu kartu, nego realnu cenu. Ajde basket je 150, tako bi trebala i ofka da bude, 100-150din.
Pa nije problem, ali samo da vidis koliko para treba do Beograda, i bar nesto da popijes/pojedes.
Ne pusim Smile
A inace, necu valjda da kradme Smile
Ono, samo sam stavio sebi primarnu stvar OFK-u, a ako izdejstvujem nesto, onda i na basket Smile i svi srecni.
Samo sto bih isto voleo kad bi bar veliki broj onih koji budu bili na Zv-OFK imali kartu za derbi, pa da se odatle lagano preselimo do pionira.

Derbi 05.03. - kiki - 03-03-2005

Cini i se da su karte za OFK-u 100 i 200 dinara, tako da ne bi trebalo biti frke oko ulaza (za 100 din mozes da kupis paklu cigareta). jedino je bitno doci na vreme,tj ranije jer ce biti guzve. Za basket je 150 din.

Derbi 05.03. - bjcz - 03-03-2005

Quote:Necu ja besplatnu kartu, nego realnu cenu. Ajde basket je 150, tako bi trebala i ofka da bude, 100-150din.
Pa nije problem, ali samo da vidis koliko para treba do Beograda, i bar nesto da popijes/pojedes.
Ne pusim Smile
A inace, necu valjda da kradme Smile
Ono, samo sam stavio sebi primarnu stvar OFK-u, a ako izdejstvujem nesto, onda i na basket Smile i svi srecni.
Samo sto bih isto voleo kad bi bar veliki broj onih koji budu bili na Zv-OFK imali kartu za derbi, pa da se odatle lagano preselimo do pionira.

Слажем се с тобом брате у потпуности..............ОФК и фуца на првом месту а за баскет шта буде буде ко га јебе...........

Derbi 05.03. - bjcz - 03-03-2005

Quote:Cini i se da su karte za OFK-u 100 i 200 dinara, tako da ne bi trebalo biti frke oko ulaza (za 100 din mozes da kupis paklu cigareta). jedino je bitno doci na vreme,tj ranije jer ce biti guzve. Za basket je 150 din.

Јеси сигурна да је за ОФК упад 100 кинти упад?Па ОК је то може да прође.................

Derbi 05.03. - bl_regency - 03-03-2005

Karte su sigurno 100 dinara,evo sad sam i ja procitao u novinama. Izgleda da ce i iz Bl. konacno doci na manju tekmu 10-ak ljudi,mada mislim da je to uglavnom zbog basketa. Poz

Derbi 05.03. - Zile - 03-03-2005

Svi na Karaburmu pa posle u Pionir peske. Nije mala stvar 60 godina. Treba da se proslavi ;pivo .Pa onda ide Confusedampion