Delije
Predstojece utakmice - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Predstojece utakmice (/showthread.php?tid=694)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Predstojece utakmice - aca_coa - 04-14-2005

Ma daj, pa uvek je bila 150-200.
Al sigurno to rade kad vide da dajemo 300 za Zemun, 200 za Lion, i sta znam sta jos... sto ne bi i za derbi. Ali nismo valjda spali na grobarske grane po tom pitanju.

Predstojece utakmice - UrbanBaby - 04-14-2005

Па и нема неке логике да текме са Чуком и Земуном коштају скупље од Дербија на Маракани...осим тога, ша ме брига имам пропусницу... :laugh

Predstojece utakmice - FEAR NOVI SAD - 04-14-2005

Quote:Па и нема неке логике да текме са Чуком и Земуном коштају скупље од Дербија на Маракани...осим тога, ша ме брига имам пропусницу... :laugh
Da li ce propusnice vaziti za derbi?

Predstojece utakmice - фкцз - 04-14-2005

Quote:
lucky_star Wrote:Па и нема неке логике да текме са Чуком и Земуном коштају скупље од Дербија на Маракани...осим тога, ша ме брига имам пропусницу... :laugh
Ne vidim razlog zasto ne bi vazile...

Predstojece utakmice - North_RS - 04-15-2005

Quote:
FEAR NOVI SAD Wrote:
lucky_star Wrote:Па и нема неке логике да текме са Чуком и Земуном коштају скупље од Дербија на Маракани...осим тога, ша ме брига имам пропусницу... :laugh
Ne vidim razlog zasto ne bi vazile...

Sada se tek vidi sta propusnice znace

Predstojece utakmice - FEAR NOVI SAD - 04-17-2005

Quote:Petak 29.4. u Nišu.
polufinale kupa Scg u rukometu Zvezda - Lovćen
Subota 30.04.
finale kupa Zvezda - pobednik(Želja-Vojvodina)

Procitao sam u novinama da od toga nema nista i da je Zelji oduzeta organizacija turnira.Ajde neka neko potvrdi info.

Predstojece utakmice - Vucko Nis - 04-17-2005

E pa ovako. Ni ja sada nisam siguran jer se utakmica sa Željom u sredu ne igra u hali Čair već u naselju Duvanište u oš Filip Filipović. Najverovatnije se nešto renovira u hali tako da će informacije stići za koji dan. Inače ovo je provereno za sve one koji dolaze u sredu da je rukomet u hali oš Filip Filipović.

Predstojece utakmice - Majka Mara - 04-18-2005

Zna li neko u koliko sati u sredu pocinje basket a u koliko zenska odbojka?

Ne bih da "palim vatru" ali fc-redstar.net je objavio da propusnice nece vaziti za derbi. :zbunjen

Predstojece utakmice - FEAR NOVI SAD - 04-18-2005

I ja sam cuo za tu informaciju nadam se da nije tacna ali nista nije nemoguce!Bice cimanja i za karte za derbi u basketu zato obezbedite se i za fudbal i za basket na vreme. ;pivo

Predstojece utakmice - bjcz - 04-18-2005

Женска одбојка у 20 ч а баскет у 19.15............ретардирани агенти су наместили да неможемо стићи на обе текме,тј.можемо али треба раније изаћи с баскета...............иначе карта за женску одбојку ко конта да иде је 200 кинти ваљда.................а ко зна дал ће се моћи ући за време текме у Шумице које ће верујем бити препуно............