Delije
Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ (/showthread.php?tid=708)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Maj 25 - 04-21-2005

Ja ne znam da li ovaj forum posecuju gluvo nemi ili shta. Ne kazem da je bilo katastrofalno navijanje, kao Boka, razbili nas nisu i nikada nece ali su nas par puta dobro nadjachali.
Oni koji su ste gledali tekmu preko TV-a nisu kompetentni da bilo shta seru. Prvo shto je kamera na nashoj strani pa normalno da cemo se uvek chuti jache nego oni, ali zato njihovu tribinu vishe prikazuju. Prochitah negde na temi, da smo ih "jednostavno razbili". Pa ljudi budimo realni, ja sam stajao u trecem redu i da znate samo koliko puta su vodje povele neku pesmu a ona ili nije prihvacena ili je otpevana preko kurca. Videlo se par puta na D.....om i L.....om licu razocharanje i bes shto niko ne peva. Pa kolko su samo puta zaustavili pesmu i obratili se tribini zbog losheg pevanja. Koliko puta je recheno "ne gledajte utakmicu! Navijamo sve vreme, do kraja"?
Znachi verujte mi ljudi, ne pricham ovo zato shto volim da serem kako je sve loshe i katastrofa. Nije! Ali mi nije jasno kako vecina ljudi sa ovog foruma misli da je pevanje bilo "fenomenalno" i da smo ih "unishtili" kad sam ja bio na toj istoj tribini i zajedno sa isfrustriranim ljudima oko mene pokushavao da animiram masu da peva. Dakle, ili neki od vas ne znaju shta znachi dobro navijanje ili ciljate veoma nisko pa se zadovoljavate prosechnim izdanjima. Budimo realni...

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - REDMAN - 04-21-2005

Da napisem jos koju i tu zavrsavam, i sa derbijem i sa ovom "svadjom".

Quote:Zbog ovakvih kao sto je ovaj Boka Grobari se jos koliko toliko drze u zivotu

Ovo nije trebalo da bude nikakva uvreda, i evo ja ti se izvinjavam sada javno ako si ti to tako doziveo. Posecujem pored ovog foruma i jos neke, i posle svakog derbija se na tim istim forumima citiraju kojekakvi Zvezdini navijaci od strane Mudzahedina gde mi pljujemo sami po sebi. Evo naj sveziji primer je onaj peder "juzni front" sto je na tribini citirao naseg "indijanca" sa delije.net-a, uz komentar "Evo komentari cigana na svoje navijanje...". Da kazem da je on bio 10x blazi nego ti i da nigde nije rekao "jadni, truli...".

Tu oni jadni sebe svrstavaju u pobednike iako su zestoko pukli. Zasto zestoko? Pa iz razloga sto mozemo reci da juce nije bilo ovih sto su zapalili za Niksic, takodje se igrao i rukomet ako se ne varam gde je bila isto dobra podrska, a za zensku odbojku nisam siguran da li je bilo nesto. Pored svega toga na derbi dolazi vise cigana od stoke prekoputa, a oni nesrecnici su bili domacini. Nisu svi koji su bili na derbiju sinoc u fazonu navijanja i ne dolaze cesto na utakmice, jer mnogo se promenilo po tom pitanju dosta stvari. To je generalno problem, nema vise one zagrizenosti za fudbalom i sportom uopste, a pogotovo je prestalo biti "in" biti navijac.

Quote:Sve zavisi kad si poceo da dolazis na tekme.

Ono sto je bilo pre 10-15. godina ne moze da se poredi sa navijanjem danas....

Ja nisam od onih koji su poceli da dolaze na utakmice u prvom srednje jer idu i ortaci pa da budemo opasni. Jos od malih nogu su mene "zarazili" i takvi se dosta razlikuju od onih koji su krenuli na stadion iz pomodarstva.

Quote:PS Bice da nisam prao desno uvo neko vreme. Pa na njega slabije cujem.

Bice da je logicno da jace cujes njih jer su takvi zakoni strujanja zvuka. Krici koje oni pustaju direktno idu na drugu stranu (na tebe), a pesma koju mi pevamo ide prema njima
namigivanje , dok se u stranu dosta slabije cuje. Kao test probaj da experimentises sa zvucnicima, okreni zvucnik da bije u tebe i okreni ga od sebe i vidi sta se jace cuje (praktican primer Big Grin )

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Indjija - 04-21-2005

Pred kraj prve cetvrtine su nas nadjacali tacno tri puta(u isto vreme smo zapoceli pesmu),onda smo bili glasniji sve do kraja trece,tad su nas par puta dobro nadjacali ali samo zato sto im je ustala cela tribina a kod nas su ljudi vec poceli da izlaze napolje,uletela murija...
Ne mozemo da komentarisemo navijanje preko tv-a jer je tv-ekipa sa nase strane i koriste jako jeftinu i zastarelu tehnologiju(nije ovo NBA).
Jebiga,ja sam celu tekmu bio srecan i pevao,zadovoljan sto vodimo,onda na poluvremenu odlazim u wc,usput se zagledam u semafor,kad ono-jebo te pa oni su domacini,oni vode a ne MI!!! Big Grin

Uostalom,ovom je bila trening utakmica nase tribine,nova pesma je usla u usi i onima koji dolaze uglavnom samo na derbije,a bice u subotu na mari,pretpostavljam da je usla u usi i onima sto su gledali preko tv-a...
Tako da-"Subota je dan za akciju" Smile

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - hooligaNS - 04-21-2005

Jel ima nekih fotki?

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Djape_BBrdo - 04-21-2005

Pod jedan zasto neko nije objasnio misevima da je odavanje poste JEDAN minut cutanja,a ne celu tekmu :finger .Pod dva,talibani nemogu nikada da budu glasniji i bolji od nas u pevanju iz jednog prostog razloga jer oni nemaju pesme(kao oni furaju engleski fazon,pesme i dlanovi :lol: ),sve se svodi na skandiranja,tu jedino mogu debeli prasci da grokcu do mile volje i da pokusaju da nas nadglasaju.Nismo mi krivi sto imamo lepe melodicne i malo duze pesme koje ekstra zvuce,i ne mogu da se grokcu,vec moraju da se pevaju iz srca i sa uzivanjem,a ne da ih urlices.Tako da je ono sinoc barem iz mog ugla ispalo sasvim ok,jer da smo se spustili na njihov nivo,i celu tekmu samo skandirali,prasci se ne bi culi,a i pokazali smo im i kako se skandira.I samo jedno krace uputstvo za subotu,ljudi bez obzira da li gubili 5:0 ili vodili,nemojte da cutite,dajte sve od sebe...
Pozz[/b]

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - delija-hn - 04-21-2005

Svaka cast svima koji su ostali do kraja derbija,jer je bilo jasno da smo izgubili.Ako moze da tako bude svaki put to bi bilo super,jos samo da su nas igraci pozdravili jer smo i pored njihove ocajne igre pokazali koliko vrijedimo kao navijacka grupa!!!Jos jednom pozdravljam sve ljude koji su ostali do kraja,svaka cast svima!!!

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Indjija - 04-21-2005

Jos jedan primer njihove nesposobnosti-hvalili su se lupanjem stakala(iako nije za pohvalu)na upravnoj zgradi umesto da su cutali,tako da se vec zna da su to bili-vandali!!!

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Nedostizni - 04-21-2005

Zanimlijva je cinjenica odnos zandarmerije prema nama i Grobarima. Setimo se Vrsca, pendrecenja i izbacivanja iz hale Delija zbog navodne medjusobne tuce nekoliko likova. A sada kad se stoka medjusobno bije nikom nista, nikom ni da padne na pamet da ih isteruje iz hale,da tuce sve i jednog lika na toj tribina zbog njih nekoliko koji su se pobili.Mislite o tome...

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - warsaw - 04-21-2005

Quote:Ljudi,opustite se.MI smo ispred glodara najmanje 10 godina.Oni su samo smesna strana navijackog sveta.Kako li ce napuniti jug na Mari kad ne mogu pionir.Trebamo ih snimiti i poslati na smesna videa,mozda uzmemo kesh.

NISU NAS SLOMILE ....

Nisam mogao da izdrzim,pa moram da odgovorim,napisem:

Za Ujka Vanju: prijatelju da nije bilo tih kako kazes srecnih '95 ne bi ni ovo danas gledao namigivanje

Za Curvu nord: Samo se Ti opusti namigivanje ,ali nemoj drugima da predlazes,jer ma koliko oni trenutno bili losi nikada NEMOJ da podcenjujes protivnika,zapamti ovo za neku tamo buducnost,jer si u tom momentu"opustenja"najslabiji namigivanje

...

Баскет дерби,среда 20.04,19.15ч............ - Red Star Forever - 04-21-2005

Nismo mi bili bas toliko sjajni mada smo za njih tate...
Nisu ni oni bili toliko losi, a da su za smesan video to svakako...
Najjaca izjava na forumu je vezana za upad njihovih vodja na nasu tribinu u 4. cetvrtini :rofl Mislim ludilo...

A za subotu mi je bas drago sto prete, neka neka... Kad god prete ispadnu smesni... A i kad ne prete... Ma samo vi dodjite u subotu...

Necu da ponavljam sebe, ali dobro je sto ste spustili loptu, treba malo samokritike, ipak uzmite u obzir sve okolnosti i kad se sve sabere bilo je zadovoljavajuce... Ne treba siriti pricu u nedogled....