![]() |
Ja te volim Srbijo... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023) |
Ja te volim Srbijo... - Johnny Blaze - 10-11-2006 како глуп надимак, чуј орлићи... ко пичкице неке. Ja te volim Srbijo... - archer - 10-11-2006 Ма то перфектно, са 0-3 на 5-0, феноменално. Да ли се то мени учинило или током текме са Јерменијом чуло се Зеко лопове... Ако јесте, страшно... Ja te volim Srbijo... - Danilo89 - 10-11-2006 Quote:Ма то перфектно, са 0-3 на 5-0, феноменално. Да ли се то мени учинило или током текме са Јерменијом чуло се Зеко лопове... Ако јесте, страшно... Ја нисам ни обраћао пажњу на то Зеко лопове, али ако су то глодари скандирали на утакмици репрезентације онда то стварно показује колико су јадни! :rofl Али, да не причамо о њима... Одлично смо одиграли 2 полувреме, одушевили су ме! Добро су одиграли и прво, али без гола! Било ми је криво што је Пантелић био баксуз данас иако се много трудио, у једном тренутку сам видео да плаче... Промашио је пенал и 2 пута је био напуцан у гол шанси.Пантелић је одличан играч али није имао среће вечерас! Жигић стандардно добар, даде Жига гол! :flasa Навијачи су одлично одпевали Марш на Дрину и Боже Правде (сигурно нису глодари певали, они су имали други репертоар :batine) Ja te volim Srbijo... - R.S.K. - 10-11-2006 Quote:Ма то перфектно, са 0-3 на 5-0, феноменално. Да ли се то мени учинило или током текме са Јерменијом чуло се Зеко лопове... Ако јесте, страшно... Јесу....и то им није први пут....певали су и против белгије,и оба пута у 80.минуту.....чисто да га ''поздраве''.... Ja te volim Srbijo... - фкцз - 10-11-2006 Quote:ма да, они су јадни што су певали зеки, а ми смо до јаја што певамо још једна победа и титула.. од свега је вама баш то упало у очи.. моћићемо да серемо другима тек кад себе доведемо у ред..archer Wrote:Ма то перфектно, са 0-3 на 5-0, феноменално. Да ли се то мени учинило или током текме са Јерменијом чуло се Зеко лопове... Ако јесте, страшно... Ja te volim Srbijo... - archer - 10-12-2006 Quote:Danilo89 Wrote:ма да, они су јадни што су певали зеки, а ми смо до јаја што певамо још једна победа и титула.. од свега је вама баш то упало у очи.. моћићемо да серемо другима тек кад себе доведемо у ред..archer Wrote:Ма то перфектно, са 0-3 на 5-0, феноменално. Да ли се то мени учинило или током текме са Јерменијом чуло се Зеко лопове... Ако јесте, страшно... Нисам чуо да смо ми то певали, ако јесмо на исто се своди... Када навијаш на текми репке, навијај за њу, а не за клубове. Ja te volim Srbijo... - Danilo89 - 10-12-2006 Quote:Нисам чуо да смо ми то певали, ако јесмо на исто се своди... Када навијаш на текми репке, навијај за њу, а не за клубове. Ја нисам чуо ни оно за плтиѕанову управу, а нисам чуо ни Још једна победа... Колико сам приметио било је само Србија, Србија и томе слично. Немам појма! Ја нисам био на текми тако да не знам, али мислим да није цео стадион певао!Требамо да радимо на томе да када је утакмица репрезентације СВИ јединствено бодримо и певамо за Србију! ![]() Ja te volim Srbijo... - KizaLion - 10-13-2006 Quote:како глуп надимак, чуј орлићи... ко пичкице неке. Pa kad su mladi, onda su Orlici... kad porastu onda su vec Orlusine. :rofl Ja te volim Srbijo... - радомир - 10-13-2006 А тек надимак црвени Орлови :zbunjen :batine Све због политичке коректности, јебем им матер баш! Треба да буду Бели Орлови и тачка! Све репрезентације, без обзира на године! Ja te volim Srbijo... - Milos_cz - 10-13-2006 Quote:А тек надимак црвени Орлови :zbunjen :batine Све због политичке коректности, јебем им матер баш! Треба да буду Бели Орлови и тачка! Све репрезентације, без обзира на године!Nit' crveni, niti beli, vec crveno beli! :finger PS A o kakvoj se politickoj korektnosti radi? Nesto nisam u toku... |