Delije
Добро знај да увек ту сам ЈА - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Добро знај да увек ту сам ЈА (/showthread.php?tid=1399)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - OrtoDelija - 05-15-2009

(05-15-2009, 11:46 AM)MACAK link Wrote:Могуће и Осјек ваљда је Шукер дао гол и добили смо 5:1 или 6:1.Не радими видео па да погледам а из тог времена имам 7 касета по 3 h на vhs-u.

Јел би могао то да пребациш на двдијеве?Smile

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 05-17-2009

http://www.speedyshare.com/936410166.html

Сви знате шта треба да радите са овим летком. Идемо Делије!

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - KocoBo-Cp6uja - 05-18-2009

Можда ћу мало да сморим,ал ајд. . .
Иако је она акција пре утакмице са Борцем,у циљу мобилизације,јако добро одрађена,плакане,интернет,телефони,мало је нереално било за очекивати да се на првој следећој утакмици појави незнам 12-13 000 делија.Ево,данас,4-5 дана пре Рада,по мени,ОВА ИДЕЈА МОБИЛИЗАЦИЈЕ ПОЛАКО ДОПИРЕ ДО ЉУДИ И ПРИМА ПРАВИ ЗНАЧАЈ.Мислим да ће сав наш рад и труд најбоље да се одрази у суботу,и да ће ту да почне нова ера,СЕВЕРА,ЗВЕЗДЕ,свих нас уопште.
Е,сад,многи који ће доћи на Рад мислиће да је то довољно.Имам ортаке који су били на дербију задњем,и све до рада нису ни планирали да иду,и сад ће да оду тек ради реда.Није довољно делије.Предлог да се на тој уктамици одради летак,ил парола ка северу,ил да се са шипке каже,објасни људима,лепо је што су дошли,али сваки наредни пут морају да дођу.Акција и помоћ Звезди се огледа у једној утакмици,јер Звезда игра сваки викенд,а не 2,3,4,5 пута годишње.Према томе,ајмо,цимајмо људе да нас буде што више,да погажемо свим комплексашима да нас има много и када не иде,и када се не слави.ЗВЕЗДА ТЕ ЗОВЕ,не само на Рад и на сваку следећу утакмицу,јер,Кад Звезда игра,нема великих и малих утакмица,ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - MACAK - 05-22-2009

Цимај те старије особе искрене Звездаше који су раније долазили на стадион и обавезно им реците да је улаз бесплатан и да их чека место на западу и истоку.Значи ујаке,стричеве рођаке комшије...

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Zhex - 05-31-2009

Јел се зна ишта о овој акцији прикупљања новца...?  ???

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 05-31-2009

(05-31-2009, 07:27 PM)Zhex link Wrote:Јел се зна ишта о овој акцији прикупљања новца...?   ???
Полако...

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - МАРАКАНА - 06-01-2009

Нисам знао где да напишем ово, па ћу овде:
Ја мислим да би требали да покренемо aкцију промене званичног назива нашег стадиона из "СТАДИОН ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" у "Стадион Рајко Митић". Знам да се ова тема покретала и раније, али ништа конкретно се није десило, и наш стадион идаље носи ово ружно име. Рајко Митић је заслужио да нама најмилије место носи његово име.

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 06-01-2009

(06-01-2009, 06:31 PM)МАРАКАНА link Wrote:Нисам знао где да напишем ово, па ћу овде:
Ја мислим да би требали да покренемо aкцију промене званичног назива нашег стадиона из "СТАДИОН ФУДБАЛСКОГ КЛУБА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА" у "Стадион Рајко Митић". Знам да се ова тема покретала и раније, али ништа конкретно се није десило, и наш стадион идаље носи ово ружно име. Рајко Митић је заслужио да нама најмилије место носи његово име.
брате све стоји што си рекао,али никако не могу да се сложим са твојом констатацијом да је садашње име ружно...ПА ЈЕЛ ТЕБИ РУЖНО ИМЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА?!?!?!?!

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - МАРАКАНА - 06-01-2009

Није ми ружно име Црвена звезда, ал брате сви велики светски стадиони носе имена легенди тих клубова. Поред пет Звездиних звезда и још много легенди, нама се стадион зове СТАДИОН ФУДБАЛСКОГ КЛУБА.. Сад реци да није глупаво...

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - boske_pv94 - 06-01-2009

скренули сте са теме...иначе апсолутно подржавам акцију да стадион добије има по највећој легенди!