![]() |
Glodari popili batine pre tekme - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Glodari popili batine pre tekme (/showthread.php?tid=147) |
Glodari popili batine pre tekme - hejsel - 08-17-2003 " glupi turcine " joooj al si mi skresao uffff! Ocigledno nemas pojma posto si marakanu video samo u spotu tvog zemljak bobana zdravkovica! Baj d vej, vi ocigledno niste " kompleksasi " posto je ovo trenutno topic sa najvise strana a tema je PFC :ruke I sledece, zbog mentola koji odmah krenu sa vredjanjem a pri tom nemaju ni jedan drugi argument odmoricu od postova na dalje i pustiti vas da uzivate u vasoj intimnoj atmosferi. Ciao ragazzi! ;pljuga Glodari popili batine pre tekme - MarkoSM - 08-17-2003 Ej Hejsel, a shto ne kazesh kad i ko je pevao "njega jebemo..."(i ne smo to). To su bili ljudi iz unutrashnjosti, klasichni derbijashi (koji samo te pesme znaju) i to samo pre pochetka utakmice, tj. do trenutka dok jedan od vodja nije rekao: "Alo, bre koji vam je k***c, jebo vas partizan ne igramo protiv njih." U toku utakmice ni jedan jedini put nije pevana ova pesma. E u tome je bitna razlika. Ne pokrecu nashe vodje ovu pesmu u toku tekme, sem ako ne igramo protiv vas. Nama se nikad nije desilo (za razliku od vas) da na polufinalu protiv FMP pevamo anti grobarske, a ko se ono nadvikivao na finalnoj utakmici protiv istog kluba "Hej Pjano..."? Pozdrav GHOT Glodari popili batine pre tekme - COMMANDO NORD - 08-17-2003 Pesma jeste pevana u toku utakmice...doduse je zapevalo 100 ljudi, jest' derbijasi nakon toga sto se "nanananana...napred Zvezda" zavrsilo, ali odmah se krenulo drugom pesmom. Jozo, daj vode! - Forever Ultras - 08-17-2003 Hejsel, Nije obavezno da odgovoris, mislim, zbog moje poruke nisi ni otisao ali si se direktno meni obratio u jednoj od prethodnih poruka pa moram da ti odgovorim. Kazes: Vidis pominjes " ko ne skace " . Pa kakva je to anti ciganska ? Dobro znas da je to fazon da se popali masa a ne nesto da bas mislimo na vas u tom trenutku. Mogu samo da ti kazem da ispadas smesan kada ovo napises.. ozbiljno. I ko ne skace taj je Cigan, nije anti-ciganska?!? Stvaaaarno, kako ocekujes argumentovanu raspravu nakon ovoga. CN, je naveo sve pesme koje ste pevali nama i to uglavnom TF, da napomenem da vi niste pevali Hej Pjano, mada su neki na Severu "derbijasi: i to prihvatali, ali po neko. Ti si tvrdio da nista niste pevali anti-cigansko i pogledaj dokle smo stigli... Sto se Muslina tice, ne mali broj ljudi ovde zna da i tada sam bio za njega a ne za Pjanu, imas i moje poruke iz tih vremena, ako te ne mrzi videces. Sto se tice toga ko se vise nada nedostatku murije. Slusaj misu ![]() ![]() ![]() I za kraj, poslao mi porky kasetu "Ginem", ali vidi vraga, na kaseti nema nista osim sendvica i sokova. Kaze, poslao je pogresnu. Odmah sam primetio, na celoj kaseti samo jedna pesma: Ako ne postanes novi prvak ti glodari ce zaliti... :o Verujem da ti deluje poznato... ![]() poz, budimir p.s. Kada ce Zeka i Bjeka da skinu onih 6 baklji avnojevskih iz grba, poslednji cuvari juloslavije i titoizma?...[/i] Glodari popili batine pre tekme - LAKI - 08-17-2003 ?? ??? ?? ???? ????? , ??? ??????? ????? ????????? !!! Caps Lock - Forever Ultras - 08-17-2003 Iskljuci Caps Lock poz, budimir Glodari popili batine pre tekme - Anonymous - 08-17-2003 ??? ?????? ?? ????? ?? ???? ???? CAPS LOCK, ? ??? ?????? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ?????? ???. ?.?. ???????? ?????????? ? ????? ?? ???? ???? ??????????. Glodari popili batine pre tekme - Renegade - 08-17-2003 A je l' mogu ja da iskljucim CAPS LOCK al' sve vreme dok kucam da drzim shift? :batine ![]() Glodari popili batine pre tekme - Веља - 08-17-2003 ??????, ???? ????? ?? ?????? ?? ???? ??????? ????? ?? ????? ????... :rofl ??????, ???? ????? ???? ??????? ? ?????? ???... :o ????, ????? ?? ?? ??????? ??? ??? ????? ???? ?? ?? ??????... :finger Glodari popili batine pre tekme - the Fingerbang episode - 08-20-2003 E Hejsel nemoj da ides molim te :jebanje Hejsel me podseca na Cartman-a iz South Park-a i ono cuveno "screw you guys im going home" ![]() |