![]() |
СД Црвена Звезда-актуелно - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: СД Црвена Звезда-актуелно (/showthread.php?tid=1592) |
Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-26-2011 А, да ли било ко у нашем СД осећа макар малу одговорност да поднесе оставку због катастрофе коју је СД доживело прошле сезоне!? Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - luconi - 06-26-2011 (06-26-2011, 09:51 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:А, да ли било ко у нашем СД осећа макар малу одговорност да поднесе оставку због катастрофе коју је СД доживело прошле сезоне!? шта ти је бре? Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-26-2011 Шта ми је? 1. Фудбал- без трофеја! (Партизан дупла круна) 2. Кошарка- не постојимо! (Партизан све освојио што постоји, чак и у женској кошарци) 3.Рукомет- без трофеја, плус што се сада клуб распада јер немају пара за играче. (Партизан првак) 4. Одбојка- узет куп. (Партизан првак после 20 година) Остал спортови нису вредни помена, али и ту смо, изузимајући мачевање, блага катастрофа. И питаш шта ми је? У историји СД се таква катастрофа није догодила! Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Red Star Forever - 06-26-2011 Па брате у СД су се десиле промене пред крај сезоне... Вероватно да је један од разлога и ти неуспеси који су били на видику... Ајд попи пиво, охлади се, мислиш да се ми не нервирамо због такве ситуације? Али, као што нам се све ово није десило преко ноћи, не можемо преко ноћи ни да се опоравимо... Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-26-2011 Па, нису се десиле на крају сезоне, него нешто пре првог дела сезоне. Шкундрић је негде на јесен изабран како ми се чини. Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - CEBEP - 06-26-2011 (06-26-2011, 09:51 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:А, да ли било ко у нашем СД осећа макар малу одговорност да поднесе оставку због катастрофе коју је СД доживело прошле сезоне!? А који су ти људи којима би ти поделио оставке? Не иде то пријатељу тако... Лепо је бити навијач када све иде како треба и када СД направи берићетну годину. Још је лепше када скапираш да бити навијач Црвене Звезде је пре свега привилегија па све онда остало.... Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-27-2011 СЕВЕР ЕДИТ: Овом поруком је прекршена тачка број 3 Правилника под-форума ''Терен''! Пијанац: Санкција је ОПОМЕНА! Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - ултра сепаре - 06-29-2011 (06-26-2011, 10:36 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Шта ми је?Ђука апсолутно се слажем са тобом,по мени нису управе спортских клУбова Црвене Звезде криве колико су ти кретени из СД,ДОСТА ЈЕ БИЛО РАЗНИХ ВЛАХОВИЋА И ШКУНДРИЋА,ПРВО ТУ ДА УВЕДЕМО РЕФОРМЕ И ИЗБОРЕ,ПА ЋЕМО ЛАКО ТОЛЕТА ДА СКИНЕМО. Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-29-2011 Није ми јасно зашто сам добио опомену? Баш ништа ружно нисам написао. ??? CEBEP ЕДИТ: Ђука, погледај тачку 3 правилника подфорума ”Терен”. Одг: СД Црвена Звезда-актуелно - николаБГ - 06-29-2011 Апсолутно је нормално свуда у свету, у свакој сфери, у спорту, култури, привреди, бизнису, политици.. да се одговара за свој рад и своје неуспехе. Само код нас се за неуспех криви неко трећи. Ја разумем све објективне и необјективне разлоге нашег посртања, али нешто мора да се уради. Како у ФК, тако у СД. Не знам шта, али ми се чини да се ми навијачи више кидамо од њих који седе по управама и перу паре, продају играче и краду паре! Говорим о целом СД! |