![]() |
ФК Црвена звезда - 2015/16 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2015/16 (/showthread.php?tid=2055) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - CEBEP - 07-09-2015 Чекај полако.... . Е сада да ја теби кажем. Црвену Звезду, за остале ме не занима, има ко ће да купи али не са нерешеним земљишним књигама и генералним хаосом око својине. Свако ко купује треба да зна шта купује. А тај неко ко купује зна само за дуг и ништа више. Нерешене односе неко кочи што се индиректно одражава и на куповину клуба, дакле, понављам питање: ко заправо кочи ДИРЕКТНО својинске односе и многе друге правне ствари што ИНДИРЕКТНО утиче на приватизацију нашег клуба? (Овде стајем јер нећу бити неко време на нету, али са задовољством ћу наставити ову дискусију чим пре) Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - KizaLion - 07-09-2015 Јел може неко да ми објасни шта игра Гроф? Искључе нам Сава у првој, овај вади задњег везног - Тенка, да би ушао нови штопер. Што није Орландића ретарда извео, макар нам напад отупео. У реваншу играмо без задњег везног. И после се чудимо што смо примили 4 гола, а требало је осам. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 07-10-2015 (07-09-2015, 09:40 PM)CEBEP link Wrote: (Овде стајем јер нећу бити неко време на нету, али са задовољством ћу наставити ову дискусију чим пре) Ништа, јави се кад будеш био у прилици да наставиш дискусију. Не могу исте приче да вртим у круг за сваког понаособ. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - rukometas_bg - 07-10-2015 (07-09-2015, 10:58 PM)KizaLion link Wrote: Јел може неко да ми објасни шта игра Гроф? Искључе нам Сава у првој, овај вади задњег везног - Тенка, да би ушао нови штопер. Што није Орландића ретарда извео, макар нам напад отупео. У реваншу играмо без задњег везног. И после се чудимо што смо примили 4 гола, а требало је осам.Ма типичан Црногорац ;D Да узмемо састав који је играо тамо: Црвена звезда: Рајковић, Петковић (није играо прошлу полусезону), Мбођ (није играо прошлу полусезону), Рендулић (играо у другом клубу), Анђелковић, Стојановић, Савићевић (није играо прошлу полусезону), Катаи, Веред (играо у другом клубу), Паркер (свирао курцу) и Јовић. Значи промењено је пола тима, нама прве утакмице, а противник увелико игра своје првенство. И онда се ми као нечему надамо. Докле год будемо доводили 10 играча по прелазном року, испадаћемо у сезони купања. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Lelemud - 07-11-2015 Приватизације нема нити ће је бити јер неће политичка и мафијашска свита да сече грану на којој седи. Водити Звзеду, па још из сенке на некој левој или чак и без функције је сан снова. Располажеш лепом ловом, узимаш за себе, део за остале лешинаре из клуба, доведеш својих пар играча на "дођем ти" (а после "на узмем ти све"), накрцаш дуг за стандардних 5-7 милиона евра годишње и на крају - не одговараш никоме ни за шта. Ма милина! Прича о томе да се мора знати шта се купује стоји али прво се требају створити услови за приватизацију да би уопште дискутовали о томе шта се ставља на продају. Овако нико неће ни помислити на инвестирање у Звезду. И ово спонзорисање од стране Гаспрома је у пословном смислу ван сваке памети и очиигледно део политичког дила. Кад они заврне славину (а у томе су најбољи) ова барица ће бити премала за толико крокодила а онда неће бити ни потребе за терањем било кога, сами ће се разбежати. Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Храбро срце - 07-17-2015 У последњем колу претходне сезоне јасно смо упутили питања,на која управа треба да нам кроз рад у овој сезони да одговоре и да покаже да ли је достојна и способна да води(спаси) Црвену Звезду http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2014-2015/cz_mladost/delije02.jpg Да почнем од тренера. Сви смо били одушевљени доласком Грофа,иако велика већина нас није ни упозната са његовим радом.Сви знамо кога је водио,али како су играли ти тимови,у каквој су спреми били,.... Мислим да то не треба ни да гледамо нити да поредимо,јер нити је Руска лига исто што и Супер лига,нити је Звезда Локомотива,па да за нападача да 4 милиона евра. Гроф је почео од нуле. А кад кренеш од нуле тешко је за тако кратко време,са ЛИМИТИРАНИМ играчким кадром ишта урадити.Европа је прошла како је прошла и време је да се вратимо у реалност. Мислим да су ове две утакмице Грофу отвориле очи и ако није био сигуран за неке играче да нису материјал за Црвену Звезду и напад на титулу,да се до сад уверио и надам се да ће до краја августа док траје прелазни рок,направити чистку и уз још једног,двојицу играча да ће направити екипу која ће напокон да храбро и сигурно грабити ка титули,самим тим и да одржи реч са представљања кад је рекао да само он саставља тим.доводи играче и да ће играти најбољи.Ја се само бојим да не крене како треба првих неколико кола и да навијачи не изгуб е стрпљење и да човек дигне руке и оде. Искрено се надам да неће бити случај,да ћемо из утакмице у утакмкицу да дижемо форму,кондицију и много побољшамо игру.Срећно Грофе. Друга страна ове теме УПРАВА! Довођењем тренера мало су скинули терет са себе.показали нам колико су способни тако што су нас убедили да је испадање у првом колу Европске лиге НОРМАЛНА ствар тренутно и да имамо милион пута мањи буџет од једне фудбалске велесиле.. Али нису напоменули да су све те играче прошле сезоне они довели и обећавали нам титулу коју нисмо освојили! Али нема везе,шта је било било је! Ајмо да гледамо у садашњост(будућност)! Пара нема! Паре од Гаспрома смо потрошили,немамо друге спонзоре који ће да дају паре,стадион пун ћемо имати у септембру против комшија,значи ни од улазница нема вајде.Остаје продаја играча! Којих играча? Оне играче који су они довели( само ћу навести Паркер ...) од тих '''њихових'' играча све заједно да их продамо не би добили пола милиона.Значи мораће да се продаје неки млади таленат,највероватније Рајковић или Грујућ.То је неминовност,да би клуб могао да ПРЕЖИВИ до зиме,а од зиме видећемо... Значи овако би и ја могао да водим клуб. Нису у стању да створе паре,да ураде било шта,маркетинг је очај,не раде ништа поводом чланарина,никакве акције,промоције.... Изгледа као да само гледају како да продају и да ставе лову у чеп! Стадион Рајко Митић је поред моје куће у којој сам се родио, место које волим највише на свету,али жалосно је гледати га како пропада,како су столице прљаве,терен све гори... Разумем и дугове и немаштину али уз вољу и план све можемо! Надам се да ће скупштина клуба бити што пре одржана и да изађу пред нас Звездаше са два одговора! 1.Колики је дуг и коме се дугује 2. Који је план ставилизације клуба Дати им још ову полусезону и ако видимо да се нисмо померили са мртве тачке .... ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - 100%anti crnobeli - 07-19-2015 ![]() ;D Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - фрактура - 07-19-2015 Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Pijanac - 07-19-2015 Верујем да је Милош05 одушевљен данашњим перформансом. ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - Antipolitika - 07-19-2015 Дно... |