![]() |
SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: SREDA 11.5. 17h DERBI KUP (/showthread.php?tid=729) |
SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Johnny Blaze - 05-12-2005 Phoenixx ne lupetaj. Sa mnom je bilo 4 ortaka koji su presli po 600-700 km u oba pravca, dali pare za karte, ne znajuci sta ce biti i kad su culi "govor" legende Severa medju prvima su izasli, ne u 40. nego u 3-4. minutu...niko nije ni pomislio da ostane... mislim da to dovoljno govori. Ti si vjerovatno jedan od tih sto je ostao pa sad sebi trazis opravdanje. Tako ces i na sledecoj vecoj utakmici imati i neko opravdanje za ne dizanje najlona od koreografije ili slicno, jer zaboga, presao si kilometre, putovao, kisnuo, dao pare za kartu i sad ce tebi neki vodja da govori da drzis najlon od kojeg ne vidis utakmicu... Za gledaoce su zapad i istok, ostavite Sever onima koji razumiju sta znaci biti dio njega. SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - lukeze - 05-12-2005 Quote:lukeze Wrote:Alo,Phoenixx,pocinjes da smaras...jel su trebali da ti posalju telegram na kucnu adresu da je BOJKOT?3-4 sata pre utakmice je definitivno odluceno da se bojkotuje i to je to.To sto ti smatras da je bojkot trebalo odraditi na drugaciji nacin,je tvoje misljenje,za koje nas bas zabole... E,pa vidis,sa njima ce ozbiljno da se porazgovara,fudbalski receno,sada imaju zute kartone SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Nikola-Phoenixx - 05-12-2005 ne trazim nikakvo opravdanje. ja cak i priznajem da sam ostao , jer sam dosao da navijam za zvezdu. to pravo mi ne moze niko oduzeti cak ni ovi lopovi iz fscg,jer ocigledno da oni to i hoce.da nas UTISAJU. btw-nislija ako te ne zanima moje misljene zasto onda komentarises a mislis da mene zanima sto su neke tvoje uhapsili? ne ali stvar je u tome sto ne komentarisem to. SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Johnny Blaze - 05-12-2005 Ne zanima te sto su tvoji "drugovi" sa tribine pohapseni ? Ne zanima te sto ih se maltretira svakom prilikom, najcesce bez ikakvog razloga ?? Ne zanima te sto se to tebi sutra moze desiti ? Ti decko ocigledno imas ozbiljnih problema sa glavom. SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Nikola-Phoenixx - 05-12-2005 Quote:Ne zanima te sto su tvoji "drugovi" sa tribine pohapseni ? ne zanima me iz prostog razloga sto ja tu ne mogu nista da uradim kao nijedan od nas. a ako im ti mozes pomoci onda svaka cast ( mozda ti je tata neki....) a da li ja imam problema sa glavom. ummm moguce SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - bl_regency - 05-12-2005 Ja mislim da je najveca greska to sto smo mi uopste usli na tribinu. Trebala je prva ekipa da zabrani ulazak a ako bi se neko bunio zna se. To se mora ispraviti na sledecem derbiju kada na sjeveru ne treba da bude nijedan covjek. poz SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Johnny Blaze - 05-12-2005 regency, slazem se da bi to bilo najbolje, nadao sam se tome juce, ali mislim da to nije moguce. Bas zbog tih koji su ostali i slicnih. Takodje mislim da gospoda u plavom to ne bi dozvolila, jer ako su hapsili zbog plakata sta bi tek radili onima koji "brane" navijacima da udju. SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Бока - 05-12-2005 Quote:ja samo smatram da bojkot je trebao da se uradi na drugi nacin a ne odlazenjem sa tribne. Дечко мислим да си убачен елемент овде. Циљ јучерашње акције мурије, фссцг и владе је управо био да се напуни стадион, а да буде забрањен било какав вид навијања који је карактерисао досадашње дербије. Ти се залажеш за бојкот ћутањем и пун Север, а то је управо оно што они желе. :zbunjen Они желе да елиминишу глас навијача! SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Anonymous - 05-12-2005 Ne obazirite se na provokacije od ovog idiota koji je stvarno iz Feniksa, taj nije video ni s od severa, a i usput je banovan ![]() SREDA 11.5. 17h DERBI KUP - Бока - 05-12-2005 Уууу можда би се и ја бунио да сам ја прелетео пола планете да би видео дерби, а онда испушио... :rofl :batine Нека се жали Вукси Фукси. |