![]() |
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! (/showthread.php?tid=1553) |
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Pijanac - 06-08-2010 Неком се не допада играч зато што му је особа xy жена? :o Е стварно човек свашта ових дана може да прочита по овим нашим форумима. ![]() Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Eribo - 06-08-2010 Мене лично заболе кога Тошић "туца" у слободно време. Још мање ме заболе дали ће доћи у Звезду зато што је "воли" или да оживи кариејру. Сада ће ме многи испљувати, али ја ценим искреност. Исто тако се не палим на љубав речима већ делима.Ако дође и подпише уговор на 2-3 године, уз релативно малу плату, и клаузулу да може отићи за "мале" паре ако буде добио добру понуду из иностранства, супер. То значи да ће имати један веома велики мотив да запне ко бик у Звездином дресу. Значи, свима добро !!! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Red Star Forever - 06-08-2010 (06-08-2010, 09:33 PM)Пијанац link Wrote:Неком се не допада играч зато што му је особа xy жена? :o Е стварно човек свашта ових дана може да прочита по овим нашим форумима. Образложићу зашто се не слажем са твојом првом реченицом: 1. Не би да видим шљамове и транвсетите на нашем стадиону, па макар и као жене и пријатеље наших играча... 2. Гомила материјала за прозивање од стране навијачких група које нам нису ни до колена... 3. Непотребно дизање прашине по жутој штампи и стварање нездраве атмосфере у екипи... 4. Не би да гледам Ивана Ивановића како зарад љубави према Звезди почиње да говори похвално о ЈК... Толико је напљувао да би мене на месту њеног мужа било блам да дођем у клуб чији један од истакнутијих навијача сипа дрвље и камење по њој... Доказ да смо му једина и последња шанса да нешто направи у каријери... Ипак, слажем се да нам фали играч по левој страни, али не сећам се да сам Тошића гледао у бољем издању од нпр. Игњатијевића... Све што је играо у репрезентацији је било под притиском менађера, тако да немам неко високо мишљење о њему као играчу... Реклама, маркетинг, то су елемнти који продају неквалитетан производ на тржишту, а он има та два момента... У сваком случају, он за мене није појачање... Не сматрам га добрим фудбалером! Зато ћу брате да се сложим са тобом око Басте и Миловановића, њих би већ волео да видим у Звезди!!! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Skrimo - 06-08-2010 слажем се са РСФ једноставно он није добар играч толико да би морали неке ствари да трпимо а ако дође живи били па видели! Нама фали играч по левој страни али овај се уопште не сналази толико добро на левој страни колико као штопер,све утакмице у репрезентацији где је играо као леви бек што у младој што у сениорској су биле показатељ те тврдње...Слажем се и ја за наше бивше играче које би свакако далеко више волео да видим у Звезди. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Red Star Forever - 06-08-2010 (06-08-2010, 06:27 AM)Рођак са Севера link Wrote:наравно Горан Весић, чија се реч у цревено-белом табору и те како цени и поштује.;D[/quote] И наравно Џеј ;D Јбт, то је тај рад, он се свуда гузи... Ако се њему верује и његова реч цени и поштује, дај брате Лукићу угаси светло, залупи врата па свако својој кући... Црна Звездо, Раја и Весић ти ведре и облаче управом... БРУКА!!! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Pijanac - 06-08-2010 (06-08-2010, 09:50 PM)Red Star Forever link Wrote:Образложићу зашто се не слажем са твојом првом реченицом: Образложићу зашто ми и даље свира паја: ;D 1. Стварно не пратим естраду у тој мери да знам ко су брачном пару Карлеуша деца, ко су им пријатељи, где летују итд. А видим да овде има итекако поткованих људи са тим знањем, па ме више брине шта се то дешава са неким нашим људима. Да ли је могуће да се Фарма у толикој мери увукла и међу нас, Цигане? 2. Прозивке тог типа не би биле ништа квалитетније од оне ''гејлије - 100м''. А као што рече један навијач на оази, докле год се такви материјали буду користили за навијачке прозивке ми као група нема да бринемо за конкуренцију. 3. Разлика између великих и малих клубова је између осталог и у томе што велики умеју да изађу на крај са медијским притиском, а да их то не поремети. Ако су Манчестер, Реал и Милан, у земљама за чију жуту штампу је ова наша мала маца, лагано излазили на крај са тим да је Викторија Дејвида терала да носи њене гаћице, онда ваљда и Звезда може да изађе на крај са Дивом. 4. Као што рекох, стварно не пратим естраду, па нисам у току ко је кога пљувао, ко је коме милосницу мајку... Колико сам чуо, цела ствар са тим трансфером је пред свршеним чином тако да нам остаје само да госпођу поставимо где јој је и место, уз раме супруги Авала Исаха! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Skrimo - 06-08-2010 1. Стварно не пратим естраду у тој мери да знам ко су брачном пару Карлеуша деца, ко су им пријатељи, где летују итд. А видим да овде има итекако поткованих људи са тим знањем, па ме више брине шта се то дешава са неким нашим људима. Да ли је могуће да се Фарма у толикој мери увукла и међу нас, Цигане? у мору гована естраде,дотична је највеће.Да ти појасним кад већ не знаш. Крндељуша на свој концерт износи заставе дугиних боја које се непрекидно врте,подржава педере,најбољи ортак или ортакиња је нешто што је мушко а облачи се као женско,крндељуша на спотовима у неким којим чини ми се је био и њен муж исмева цркву на разне начине,наравно муж је здушно подржава... Далеко од тога да се било шта увукло међу нас,али просто у мору информативних интернет сајтова,медијиа што писаних што телевизијских,једноставно сазнајеш такве ствари,некад не и својом жељом. А видећемо све како ће то изгледати ако овај заиста дође у наш клуб,углавном ФУЈЧИНА Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Igor_RS - 06-08-2010 (06-08-2010, 10:28 PM)Пијанац link Wrote:2. Прозивке тог типа не би биле ништа квалитетније од оне ''гејлије - 100м''. А као што рече један навијач на оази, докле год се такви материјали буду користили за навијачке прозивке ми као група нема да бринемо за конкуренцију.Јако лепо речено! (06-08-2010, 10:45 PM)Skrimo link Wrote:1. Стварно не пратим естраду у тој мери да знам ко су брачном пару Карлеуша деца, ко су им пријатељи, где летују итд. А видим да овде има итекако поткованих људи са тим знањем, па ме више брине шта се то дешава са неким нашим људима. Да ли је могуће да се Фарма у толикој мери увукла и међу нас, Цигане?Дај не пишите глупости молим вас... Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Skrimo - 06-08-2010 то су глупости,ко што би била глупост причати да у будућности не дај Боже да неки фудбалер који треба да нам дође је дерпе и да онда занемаримо све околности и кажемо ма ко да има везе,битно је да добро он игра. Углавном Тошић у Звезди-ФУЈ,ФУЈЧИНА,сељанија најгора нит добар играч а околности које га прате,сачувај Боже. Тиме сам и завршио везано за ту тему. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Тони92 - 06-09-2010 Пијанац: Порука је обрисана због неприхватљивог става о педерастији! Казна је ван коришћења правилника ОПОМЕНА! |