Delije
Delije, Torcida, BBB... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Delije, Torcida, BBB... (/showthread.php?tid=76)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Delije, Torcida, BBB... - Red Star MG - 12-12-2003

O brate mili moj...sta covijek mora da dozivi!!

JEZGRO,pa ti si stvarno konjina nevidjena
A onaj tvoj topic (Prva ekipa Delija) na BBB Forumu "Birtija" to samo potvrdjuje...

Ali jedno pitanje,ali zelim realan odgovor:

Cuo sam te tog dana sa momcima iz Kranja i sami su rekli,da je grad pun kurac Hrvata.

Jeli bi ti stajo sa svojom ekipom na crtu,ako znas da imas 3000 neprijatelje oko sebe,koji jedva cekaju da ubiju Boga u tebi???
Ma da sigurno....razvalio bi ih,dok si rekao "keks"

A sta se tice zastave....tema je vec million put prozvacena,ali ipak:
Tog dana je bilo dosta drugih Hrvata na plivalistu....gdje su oni bili,da odbrane svoja braca??? :zbunjen :zbunjen
A akcija se dogodila blizu samog plivalista.
A onim debilima,koji su nosili zastavu nije falila ni dlaka sa glave...sem zastave Big Grin i "cao djaci"
A ponovo ti postavljam jedno pitanje:
Naletis slucajno sa svojom ekipom na trojca Srba bilo kad,bilo gdje na svijetu i nema veze sa kojom zastovom (ajd,nek bude nasa namigivanje ).....
Vodijo bi i sigurno negdje na cevape i na toceno...

Delije, Torcida, BBB... - JEZGRA - 12-12-2003

Quote:Naletis slucajno sa svojom ekipom na trojca Srba bilo kad,bilo gdje na svijetu i nema veze sa kojom zastovom (ajd,nek bude nasa namigivanje ).....
Vodijo bi i sigurno negdje na cevape i na toceno...

Pa sigurno da bi napravio isto, uzeo bi im zastavu, ali vi niste bili bilo gdje u svijetu, vi ste bili kod kuce.
Jebiga da niste to napravili ne bi do

Delije, Torcida, BBB... - Red Star MG - 12-12-2003

E pa vidis...ucinili bi istu akciju,mozda bi vi cak razvalili nasih na licu mjesta,ali to je druga prica.
A koje to veze ima,da smo bili " kod kuce"????
Zastava bi sigurno isto pala na drugom mjestu...ja tu ne vidim razliku.
Jos jednom da ti ponovim,da je tog dana dosta drugih Hrvata bilo na plivalistu i da su mogli doci u pomoc.
Deset HILJADA Srba u Kranju???? :o :o De mi pokazi ili navedi,KAD SMO TO REKLI I KADA SMO VAMA PRIJETILI???Majke ti...
Sami Kranj plus okolina ima negdje oko 50.000 stanovnika,a da je svaki peti stanovnik Srbin????Cisto sumljam...ali necemo sada o geografiji i stanovnistvu.
Zastava bi sigurno isto pala na drugom mjestu...ja tu ne vidim razliku.
A slike sa Tovarskim zatavama je bio samo DOKAZ i nikakva prijetnja drugima.
Vas problem je,ako to shvacate kao provokaciju.
Sjecas li se price Juzderica po forumima BBB i Torcide,kao pale su Ciganske zastave na Final Four-u u LJ i kako je obecao postaviti slike?Dan danas cekamo i docekamo...dakle,suplja prica!

To sto se napali neduzne ljude po Kranju je vasa sramota i bruka.
Valjda mozete sami razlikovati,ko ima veze sa navijanjem....

I po mome bi sigurno stigo isti broj Hrvata na dan finala.
Tog dana su bili pripadnici BBB,Torcide i Armade u Kranju,da se "osvjete" za Torcinu zastavu???Znaci odmah je cast Hrvatske u pitanju???
Meni nebih nikad palo na pamet,da se osvijetim za neku Grobarsku zastavu,ako bi je vi digli!
Toliko o tome...

Delije, Torcida, BBB... - Jackass - 12-12-2003

Thomas,ja ti rece da neki od nas imaju i privatna poznanstva sa nekim vasima...

Znam i za Madrid i za Marseille,znam i za Z

Delije, Torcida, BBB... - Веља - 12-13-2003

Pa ti JEZGRA rece da cemo normalno, argumentovano da pricamo, ali...
Svaka tebi cast na tvojih tridesetak godina zivota, ali sa tih 30 godina, ovde, po forumu, pricas kao da imas 13 godina!

No, ajmo redom... ( Kresem redom i belezim kredom! )

Sto se grobarskih akcija kontra-vas tiche ( i kad su debili po imenu Siki i Dacha isli u Zagreb, i Cirih, itd... ), bili me djoka! Ali, naveo sam ti to, tek da se zna kako ste postupili!

No, i pored toga sto smatram da su totalni retardi, Siki i Daca su se setali Zagrebom sasvim normalno, bez pratnje policije i bez obezbedjenja. Dakle, nisu se samo stekali uz ljude iz kluba kako ti ovde kazes. Licno sam gledao slike koje su doneli iz Zagreba. Pokazao mi ih je jedan decko koji je tada bio sa Agentima, pa je presao u JF, a sada odavno ne ide na tekme ( vec dve godine je u zatvoru zbog neke pljacke, a i pre toga je prestao da ide na tekme ).
Gledao sam slike gde stoje na trgu bana Jelacica sa partizanovim salovima i pokazuju tri prsta!
Osim toga, neki zagrepcanin ( ne verujem da je BBB ) ih je nesto napusio, pa je bezao od njih na sred Zagreba!!! Ej! Sramota za hrvatski rod! Bas bih voleo da vidim dva BBB kako sa salovima se slikaju i kurce u centru Beograda!
A za ono na kraju tekme... Nisu pobegli u tunel, nego su ih tamo sproveli ljudi iz naseg DB koji su bili u hali sa njima zaduzeni da ova dva mombrila ne naprave neko sranje. I, nadji snimak te tekme i videces kako su isutirali neke idiote koji su im prisli. A nisu dobili ni jedan jedini udarac!!!
Jaki ste vi huligani kad ne uspete da navatate dva agentska debila u sred Zagreba!!!

Sto se tice one troice koji su dosli u BG na Partizan-Croatia... E, to vec ubrajam u jajarstvo grobara! Mislim, u jeku ratnih desavanja, eskalacije mrznje izmedju Srba i Hrvata, dok nasi ginu od strane hrvata i obrnuto, ovi glupi agenti ih docekaju ko da su im dosla rodjena braca! Kazes svaka cast... Hmm... Pitam se sta bi vi ( BBB, Torcida, Armada... ) uradili da, recimo ja dodjem na Cibona-Zvezda u Zagreb i kazem "braco hrvati ja sam cigan i evo doso sam iz Beograda da gedam tekmu"??? Sta bi ti Bauer uradio da ti ja tako pridjem na Cibona-Zvezda???
Drugo, zapitaj se malo da li je to 'mudovitija' akcija od ove koju su napravili agenti!!!
Ipak, mozda su i imali dogovor sa Cegijem ( i ostalim govnima ). Mozda su ovi znali da dolaze ovi vasi... Ne ulazim u to...
Ali, u onim ratnim godinama se setati u sred Zagreba sa salom nekog beogradskog kluba... Zapitaj se malo sta je 'mudovitije'!

Za Svajcarsku ( da ne kazem 'Svicarsku'...Smile )...
Hmmm... Pa slazem se ja da su dobili batine "s' preda", a ne "od pozadi" Smile ali, svakako su dobili batine! Ali, ono sto je tu bruka je to da grobari u dijaspori i nisu bas organizovani najbolje, sto se za vas ne moze reci. OK, mozda nemate dobro organizovane grupe vani kao mi, ali opet, sigurno ste bolje organizovani po evropi u odnosu na crno-bela govna!

Zatim... Kakvo ti je ovo glupo pitanje: "Al di su vam one junacine OB koje su maltretirale tovare i razne debile, a kad im je u Kranj stiglo 3000 Hrvata, onda mi

Delije, Torcida, BBB... - Torcida Split - 12-13-2003

[quote="JEZGRA"]cast mi je

Delije, Torcida, BBB... - Forever Ultras - 12-13-2003

Vidis, a meni je vise nego drago sto sa svakim, o navijanju i jos neki stvarima, ovde moze normalno da se prica... Tomase, kada si se pojavio, niko te nije vredjao, vecina ekipe pokusala je argumentovano da razgovara sa tobom. I sta si ti na to uradio? Poceo si da vredjas... Ok, nema frke, ali onda ostaje cinjenica da nisi imao argumente&da se ponasas onako kako se ponasas... Sam sebi rusis ugled...

poz,
budimir

Delije, Torcida, BBB... - Jackass - 12-13-2003

Bauer,sad jos nesto da te pitam u vezi tog Marseille.Iz vasih izvora znam da ste im uleteli u klub navijaca.Svaka cast za akciju,ne zelim da je omalovazavam.Ali,vi sebe dizete TOLIKO u nebesa sa tom akcijom,da ste mi se vec smucili.

Pre svega,niste im upali ni u lokal od South Winners-a,ni u lokal neke od ekipa,vec u ZVANICNI KLUB NAVIJACA.Oficijelnu prodavnicu suvenira,dreseva itd.Demantuj me ako mozes,ovo je prica jednog od vasih.Opet ponavljam,akcija kao akcija je OK,ali se vi sa njom hvalite kao da ste razvalili i CU '84 i SW i Fanatics-e,sve njih zajedno.

Sami ste sebi utuvili u glavu da ste najjaci,najbolji,najstrasniji.Sto je daleeeeko od istine.

Delije, Torcida, BBB... - Forever Ultras - 12-14-2003

Evo kako je Tomasu Baueru duhovito odgovorio jedan pripadnik Torcide, na njegov post, na njihovom forumu... Smile

poz,
budimir

uskoro bi to moglo izgledat ovako:
--- ulomak iz knjige : 'Sjecanja jednog Cifuta'-----

Krenuli smo prma Splitu sa tri busa.Sve prva ekipa , pravi fighteri k'o i uvijek.Vec na naplatnim kucicama u Luckom srecemo 4 busa sa pripadnicima 4.brigade koji su ba

Delije, Torcida, BBB... - JEZGRA - 12-15-2003

Prvo bih vas zamolio da mi maknete onaj podnick jer nisam predsjednik Udruge navijaca Dinama nego sam glasnogovornik, ili ako hocete portparol.

Budimire kad si vec citirao one nebuloze nekog nadrogiranog kretena mogao si vidjet da ti isti tovari otvaraju zaseban topic za moju