Delije
Добро знај да увек ту сам ЈА - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Добро знај да увек ту сам ЈА (/showthread.php?tid=1399)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - delija_lazar_92_ksh - 06-26-2009

(06-26-2009, 01:29 PM)Бошке link Wrote:Милоје расплакао Маракану!Обавезно прочитати!

српске емоције.....умало ме расплака... Sad

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - KocoBo-Cp6uja - 06-26-2009

Навучеш се као клинац. . .

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Igor_RS - 06-26-2009

(06-26-2009, 01:29 PM)Бошке link Wrote:Милоје расплакао Маракану!Обавезно прочитати!
Верујем да се свако од нас може препознати у овом дечаку. Зато немојте да вам је тешко било шта да учините за наш Клуб, за нашу Групу. Идемо Делије, мобилизација се наставља!

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - дрвосеча - 06-26-2009

Дечак је заста ЉУДИНА!!!

Даје својих последњих 100 дин у џепу за своју Звезду! То не може свако.
Да.. и ја сам пре неких 15-ак година имао жељу да дођем на Маракану, и да посетим музеј и све остало. Али нисам имао са киме. Била су ружна времена, а Маракана далеко.

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Делија К.З.Ш. - 06-26-2009

Има ли бољег примера од овог,како се воли Звезда?
Ово је права ствар...прво јуче лудило на "малом" дербију,данас ово...Верујем да су сви у клубу коначно схватили колику тежину носи име Црвена звезда,и сходно томе да ће часно и пожртвовано бранити боје вољеног ли нам клуба!
Исто тако,пример и за нас да наставимо да из свег срца бодримо и помажемо наш клуб,да живимо за њега...јер нико и ништа нам није пружило лепше тренутке од наше Црвене звезде!
Зато Делије мобилизација се захухтава...тек нас чека лудило следеће сезоне!!

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Darko - 06-26-2009

Браво клињо , браво. Душмани хоће да те униште и да те продају, али ће моћи на крају само курац да добију, хеј, на Северу сви твоји синови Звездо без тебе не могу живети !

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Darko - 06-26-2009

(06-25-2009, 09:18 PM)Игор link Wrote:Са данашње утакмице млађих пионира која је одлучивала о титули.

[Image: 28973943.th.jpg]  [Image: 57346801.th.jpg]

Велики плус за мобилизацију, велики подстрек за ове клинце, а наша Група и даље поставља стандарде.

И на марсу ако треба . . . Wink

Администрација: овај пут ти је промењено писмо којим си писао, немој то више да ти се дешава.

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - MACAK - 06-28-2009

(06-25-2009, 09:18 PM)Игор link Wrote:Са данашње утакмице млађих пионира која је одлучивала о титули.

[Image: 28973943.th.jpg]  [Image: 57346801.th.jpg]

Велики плус за мобилизацију, велики подстрек за ове клинце, а наша Група и даље поставља стандарде.
види малог са бакљом,на време је почо.
Милоје ЦАРЕ најежио сам се.

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - Вечити ДЕЛИЈА - 07-02-2009

Основан „Клуб великих пријатеља“

Фудбалски клуб Црвена звезда је основао „Клуб великих пријатеља ФК Црвена звезда“. Клуб пријатеља ће сачињавати:

- Познате јавне личности које су се декларисале као навијачи Црвене звезде попут глумаца, музичара, уметника, бивших спортиста, новинара, водитеља и других јавних личности.
- Компаније које потпишу спонзорски уговор о чланству у Клубу пријатеља.

За председника Клуба пријатеља постављен је Иван Зељковић, водитељ квиза „Желите ли да постанете милионер“ и директор продукцијске куће „Advantage“.

Клуб пријатеља ФК Црвена звезда ће имати самосталне акције и активности, а његов основни циљ ће бити окупљање што више познатих људи око Црвене зевзде као и окупљање малих компанија које немају могућност да купе велике спонзорске пакете око нашег Kлуба.

ФК „Црвена звезда“ се захваљује Ивану Зељковићу на времену које ће посветити волонтерском раду у Звезди.

(извор: званични сајт ФК-а)

Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - dadax - 07-21-2009

На сајту (званичном порталу) ФК-а постављена је вест: Постаните „Велики пријатељ за Велику Звезду“.
Јасно је да је то акција управе клуба. Да ли неко може да каже кад ће и званично почети наша акција. Боље пре док имам више пара  Smile