Delije
Crvena Zvezda-Partizan - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Crvena Zvezda-Partizan (/showthread.php?tid=209)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Crvena Zvezda-Partizan - delije knin - 11-10-2003

B92: Posle derbija izmedju Crvene Zvezde i Partizana, odigranog u subotu 8.novembra , privedeno je 35 osoba, od kojih 29 punoletnih, saop

Crvena Zvezda-Partizan - Веља - 11-10-2003

Boko, navijaci koji su nam dosli u goste su sa Kosova ( ucenici nekoliko skola na Kosmetu ).
Inace, kada ih je oficijelni spiker pozdravio, glodari su josh jeda`red dokazali da su shiptari time sto su iz petnih zila izzvizdali goste sa Kosova.

Quote:Da im je sve malo, najbolje pokazuje ona slika sa pisanjem na tribini...

poz,
budimir
Znaci ne verujem cega si se setio... :rofl :ruke

Inache, treba da posetite glodarski forum, pa da vidite koji se tamo pacenici skupljaju! Stvarno sam dete srece sto ne navijam za pakistan! Confusedampion

Crvena Zvezda-Partizan - delije knin - 11-10-2003

Pita mali partizanovac tatu:
- Tata, kada smo poslednji put dobili Zvezdu?
- Ne secam se sine, pitaj dedu!

--------------------------------------------------------------------------------
DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDO NISI SAMA...

Crvena Zvezda-Partizan - hejsel - 11-10-2003

Jos jos jos!!! :rofl
P.S. Godra orle stari, nisam znao da si postao moderator "cvrste ruke i neznog srca"?

Crvena Zvezda-Partizan - delije knin - 11-11-2003

Evo ti glodaru jos jedan vic:
Trener aktuelnog

Crvena Zvezda-Partizan - hejsel - 11-11-2003

Joooj , dobar si! :ruke :ruke :ruke
Ziv mi bio dangubo jos 100 godina u sreci i veselju!
Ma od sutra bre navijam i ja za zvezdu, necu valjda za neki tamo di dolaze crnci, pa jos muslimani, ih nije nego...
Ce se vidimo na sever kad zapalim bengalku da me celo selo vidi

Crvena Zvezda-Partizan - Godra - 11-11-2003

Quote:Jos jos jos!!! :rofl
P.S. Godra orle stari, nisam znao da si postao moderator "cvrste ruke i neznog srca"?

Za one reci uglavnom sledi bandza "a la Ziga", ali kao sto kazes - nezna srca, oprastam. Sta ces, raspolozenje zbog ko zna kojeg :jebanje nad komsijama.

Nego, kako si mi ti, sta ima kod vas na Forumu? Preziveste li ti i Front ono :boks u subotu? Sva sreca da se Ziga nije nadrndao, inace bi bilo svasta. Ovako, kakve bi mi bili komsije kad bi dozvolili kolektivno samoubistvo nasih drugara iz Humske?

Crvena Zvezda-Partizan - Forever Ultras - 11-11-2003

Hm,
Baba, Smile bas me zanima, sta to bi sa vasim forumom? Napravili ste invaziju na tribinu i ostale forume dok vam vas ne proradi... Btw. sto se onaj lik upisao od straha? Lepo kaze Godra, nece Zigic vise, da ne navucete jos neke komplekse... :o Dovoljan komplkes vam je Marakana, sama po sebi...

poz,
budimir

Crvena Zvezda-Partizan - kiki - 11-11-2003

Sto se samog Lalatovica tice, on bi sigurno dosao, ali mislim da ce "mala" prepreka biti obestecenje koje bi zacepili Ukrajinci. Sa OFK-om igramo sledece subote, ovog vikenda igraju reprezentacije.
Nije valjda da im forum jos nije proradio Smile .

Crvena Zvezda-Partizan - hejsel - 11-11-2003

Godra grome, nije mi lako, morao sam da emigriram u Stanisice posto tamo nema cigana koji bi me zezali ( ili mozda samo zastava? )
Budo, "ponovo radi bioskop" samo sto ces morati opet da se registrujes. Pretpostavljam ako nije server u pitanju ( a sto bi bio ) da je pao zbog hakovanja delija iz pentagona. U pravu si, imam kompleks od marakane, samo sto je nikad nisam video, mozda jednog dana i ja odem u brazil :lol: . A ono vase korito je samo po sebi zastrasujuci dozivljaj. Onoliko zdravih likova ( svi rumeni, pucaju od zdravlja), onaj izvorni srbski jezik ( a ne ovaj BGD deformisan raznim uticajima zapada), to sarenilo ko u dobra stara vremena kod nas na stadionu ( 25.05.), a pesma...cista poezija...ma to nema nigde.Salu na stranu, odvratno!
" uuuuuu dzaaaajoooo,
UH,AH,
zelim da znaaaam,
odakle ti HIV?"