Delije
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239)

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - boske_pv94 - 05-08-2009

Јаневски поднио оставку!

http://www.crvenazvezdafk.com/saopstenje-za-javnost-1837-c1-content.htm

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 05-08-2009

Још само педерчина ивић.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Члан библиоте - 05-08-2009

Камо среће да није ни долазио...

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - zvezdinsin - 05-08-2009

И Козић,врло је битно да и он оде.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Војник_севера - 05-08-2009

Не бих се сложио са неким констатацијама,прво у односу на замљиште,које је можда стављено под хипотеку.Тај кредит какв год да је не доспева одмах,већ сваком месеца одређена сума доспева на плаћање,тако да није још касно ако је памети.Ево једног примера,Арсенал је у кредитима,од отприлике 150 милиона евра,сложићете се тешко је поредити Звезду и Арсенал,али не треба заборавити да Звезда према многим клубовима и потражује новац.Жигић,Јанковић...не кажем да ус то велике паре,али нису ни мале.Ово чишћење Звезде које је започело,мора бити коренито,што је добрим делом и урађено.Уколико је дотични Марко Мишковић,поклонио Звезди део дуга,онда је дуг зантно мањи.Дуг колики год да је може се лако сервисирати,а за то смо потребни ми звездаши,симпатизери и организоване групе навијача,које су већ изложиле неке планове.Звезда као клуб не би ни имала проблема да људи посећују уткмице и то у броју од 20-так хиљада сваки пут.Звездини размажени симпатизери су главни кривац за пропадање Звезде,по мени.Да на свакој утакмици има по 10 хиљада људи не би ни прошла ни било која управа могла да ради са нашом Звездом то што је радила.Овако,направили су страх од тобож хулигана,људи хоће Милан,Барсу,само то,е па извините,али Звезда да би дошла у прилику да игра такве мечеве,мора да има одређени новац,а где се новац зарађује продајом карата,па онда се само увећа на европским утакмицама.

Нико други није крив до ми,ајде да кажем симпатизери,не би ни хиљаду Мишковића могло да ради ништа са Звездом,да нас има барем дупло више,не би убеђен сам у то...

А о Јаневском ја не могу ништа ружно да кажем,исти ти играчи су бојкотовали Земана,само да се сетимо уткамице против Јавора,Апоела,кад су намерно пуштали голове...Па да дође Мурињо са таквим дрипцима,не би изашао на крај.Наш резултатски суноврат по мени креће,од када су дошли Короман и компанија,ислужени,немотивисани играчи,па они једном пижону или Шекију не би могли ни да чисте ципеле,а глуме величине...Па нема веће мотивације од тог светог грба на грудима,ако је једном Короману мотивација једино Бајерн ил инеки други европски тим онда,шта да се прича...

Кад год су почеле лоше игре,било је мењај тренера...и увек им је то било испуњавано,и да лу боље заиграли...увек нека прича о позитивном шоку,као промен исе тренер и онда вежемо победе и тако неколико кола,и онда пораз,наслови у медијима,тренер не ваља...

Не могу више ни да се сетим колико смо тренера измењали,преко Бошка Ђуровског,Алкосана,Земана,Салета Јанковића,па докле више...а једни те исти играчи коло воде....

Како један тренер може да има ауторитет,када кад код играче заболи лево јаје ајде одмах на тренера,па наравно да ће и убудуће так о радити,бојкотовати,давати голове сами себи,понижавати нашу Звезду...

Што се тиче Ивића,човек је затекао стање,да је цела омалдинска школа размонтирана,нема извора играча,човек за милион еура купује неке просечне странце,али ни Венгер не би боље купио,да је био на његовом месту,или би за нијансу био бољи....

Ми смо постали болница за разну ислужени геријатрију преко Коромана,преко Лазетића,мијаиловића,Гвозденовића,Туторића,па да неко њих хоће па не би се ни враћали у Звезду,будумо релни,него ус дошли овде и понашају се као да је наш тим њихова дедовима....

А за ово против Севојна,па за то им не треба тренер,ако је екипа која је 10 дана тренирала на пољани,успела да их добије,па стварно ту нема оправдања,не примају плате,не једу....па искрено како су играли не заслужују ни динара,него Звезда заслужује да они њој плате,то што су јој радили...

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - buteo serbiano - 05-08-2009

Војник севера -  не слажем се са тобом ни у једној ствари.

Ево овако:
1. Ако је (кажем "ако") звездино земљиште под хипотеком, тај кредит се враћа на рате, при чему се у уговору о кредиту прецизира да ако нпр. звезда не врати 3 (или 4 или 5) узастопних рата - долази до тога да се активира хипотека и земљиште постаје својина банке. Као што је познато, звездин рачун је у блокади већ више месеци па је питање колико рата до сада није исплаћено и мислим да је ствар добре воље банке која је дала кредит докле ће то да толерише. Рачун је блокиран, што значи да све паре које лежу на тај рачун иду прво за оног ко је издејствовао блокаду, а ја не знам ко је звезди блокирао рачун, али сигурно знам да то није учинила банка код које је узет кредит, већ неки други поверилац (мислим да је Козић причао о томе).

Међутим, спас може да буде оно земљиште на које није стављена хипотека, ако уопште има земљишта на које није стављена хипотека. Један ар земљишта око Маракане се креће од 70-100.000 евра. Дакле, прво да се утврди да ли је сва земља под хипотеком, па ако није онда можемо да причамо о некој продаји

2.Ниси у праву ни за ове рате које би требало да лежу на рачун звезде од продаје играча (Жигића, Јанковића.....). Колико сам чуо, али није проверено, један од претходних звездиних председника је узео менице и паре које долазе за те играче не лежу на рачун клуба већ завршавају у приватним рукама. Опет кажем, ово је незванично и непроверено, па ако има неке власти у овој земљи требало би то да провери. Кад сам ја чуо за то, они би требало да буду још боље упознати са тим.

3.Ја сам размажени симпатизер и неорганизовани навијач Црвене звезде већ 25 година, тачно је да не идем на све утакмице, али је тачно да одкад знам за себе имам претплатну карту и да поред тога плаћам улаз на свакој утакмици на коју дођем....зато што тако хоћу...тачно је да сам купио све колекције навијачких и спортских реквизита које постоје у ред стар продавницама од јуниор колекција за клинце па надаље...пратио сам звезду од Барија до Бугарске, од оних ТВ лига шампиона (сећате се 93.године?) до звездиних тренинга пред Базел и пред дерби..... и кошта то рођаче и то много, али не жалим...

4.За Јаневског немам ни једну похвалну реч, резултати сами говоре-најгори тренер у звездиној историји, гори и од Гојка Зеца (ајде ко се сећа нека климне главом)

5.Илија Ивић је путовао од Африке до Бразила и довео нам ова "појачања"??? Ајде пусти то....

6. Короман је доказани сељобер, али једини који зна да игра и без сумње наш најбољи играч....не треба заборавити да је инсистирао да дође у звезду и да је откупио део свог уговора од руса, као и да је сигурно звездаш...шта се са њим дешава и због чега се уклопио у ову беду од игре, то не знам

7.Севојно....председник Скупштине овог клуба је Дракулић, некада звездаш, а сада....?

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 05-08-2009

(05-08-2009, 09:45 PM)Војник_севера link Wrote:А о Јаневском ја не могу ништа ружно да кажем,исти ти играчи су бојкотовали Земана,само да се сетимо уткамице против Јавора,Апоела,кад су намерно пуштали голове...Па да дође Мурињо са таквим дрипцима,не би изашао на крај.
Јаневски?! Па он у животу фудбал није ни гледао ни на ТВ а камоли да нешто зна о њему.

(05-08-2009, 09:45 PM)Војник_севера link Wrote:Наш резултатски суноврат по мени креће,од када су дошли Короман и компанија,ислужени,немотивисани играчи,па они једном пижону или Шекију не би могли ни да чисте ципеле,а глуме величине...Па нема веће мотивације од тог светог грба на грудима,ако је једном Короману мотивација једино Бајерн ил инеки други европски тим онда,шта да се прича...
Наравно да не би могли Шекију и екипи да чисте ципеле, али нажалост дошло је време да имамо доста играча које ни том Короману не би могли да чисте ципеле. А за то није крив Короман, који је изгарао за дрес све до последње полусезоне кад се тотално распао клуб. Што наравно није никакво оправдање за њега, треба и он да оде...

(05-08-2009, 09:45 PM)Војник_севера link Wrote:Кад год су почеле лоше игре,било је мењај тренера...и увек им је то било испуњавано,и да лу боље заиграли...увек нека прича о позитивном шоку,као промен исе тренер и онда вежемо победе и тако неколико кола,и онда пораз,наслови у медијима,тренер не ваља...
Уувек је лакше променити тренера него 20 играча, а притом је тренер сумњивог знања и сумњуве репутације.
(05-08-2009, 09:45 PM)Војник_севера link Wrote:Не могу више ни да се сетим колико смо тренера измењали,преко Бошка Ђуровског,Алкосана,Земана,Салета Јанковића,па докле више...а једни те исти играчи коло воде....
Лепо си набројао "тренере", о томе сам ти горе написао.
(05-08-2009, 09:45 PM)Војник_севера link Wrote:Што се тиче Ивића,човек је затекао стање,да је цела омалдинска школа размонтирана,нема извора играча,човек за милион еура купује неке просечне странце,али ни Венгер не би боље купио,да је био на његовом месту,или би за нијансу био бољи....
Плату је добијао скоро као венгерови скаути, а појачања су му смешна. И што је најгоре уцењује клуб који га је афирмисао да му исплати паре па ће тек онда да оде. Није га срамота да се појављује иако је један од људи који је водио екипу која је највећа брука нашег ФК.

Наравно да не говорим поименично,него уопштено,доста људи се куне у Звезду,а опет не долазе на стадион...то је поента

Колико знам као правник,постоје земљишне књиге,у које свако од нас има право увида.Сваки грађанин може да оде и да се увери у стање у земљишним књигама...

Постоји још једна ствар,а то је,да се још не зна колика је уоште наша својина на том земљишту,да ли постоји уоште...колико се ја сећам наш стадион се и даље води као недоврешн објекат,и на основу тога се не плаћа порез,према плану како ми је ћале објашњавао,источна страна треба да се поравна са западом....Недовршени објекат се не може укњижити...

Уколико је то тачно,за менице и остале ствари које си навео,постоји кривични законик,који санкционише такво дело.Треба онда утужити такву особу.Делије су изашле са предлогом који ме је одушевио,у смислу,да се види тачан преск стања,ко је крао,колико,када...односно то је тачан пресек стања,дуговања,али је пропуст што су изнешена само дуговања,а на другој страни су потраживања,колика она год била...Мислим да је ово један од пропуста који мора бити исправљен...

Ако причамо,о Короману већ,мада се ово односило на све играче који тренутно играју,а ево специјално тај Короман,својим понашањем на терену,не заслужује да носи црвено-бели дрес,а по мени нема ни играчке квалитете да га носи,ја не сумњам у његово српство и сличне ствари,али говорећи с играчког аспекта,он једноставно ништа не игра,чека лопту на крилу,и шта,ништа,одбрану не игра...и уосталом он није ни битан,и остали нису бољи од њега...

Ако је дошло да нас једно Севојно нас треба да пусти,да би ми прошли у Европу,па не требамо ни да је играмо.Па да играмо с омладинцима,па бисмо прошли њих...Јадна је наша Звезда ако чека милостињу неког Дракулића.

Када говоримо о Јанвеском,уреду,нема резултате,али постоји много фактора који су на то утицали...а по мени је највећи проблем што су се играчи толико осилили,да мисле да могу да смењују тренере кад им се прохте.

Ево оде и Јаневски,и одједном ћемо почети да играмо...не верујем.Треба се играчима ставити до знања где играју,и да те њихове игре и глупости неће бити толерисане више...не могу они да буду важнији од клуба...нису они Звезда...Звезда је много већа од њих,већа од свих нас...Моја жеља није да браним Јаневског или Ивића,али кривица је макар пола на страни играча...

Хоћу да гледам људе који се боре за дрес па макар у трећој лиги...

И за крај то сам заборавио у првом одговору да напишем...било би добро да се јавно изађе са примањима играча,да видимо колико која од наших звездица,прима месчно,и да ли је то у складу са оним што пружају на терену,транспарентност би јако помгла око целе ове ситуације

Quote:Уувек је лакше променити тренера него 20 играча, а притом је тренер сумњивог знања и сумњуве репутације.

У неку руку се слажем,али моја поента је да,уколико то радиш пречесто,уколико не укажеш пуну подршку тренеру,уколико он нема ауторитет,који једним делом сам стиче својим радом,а једим делом му управа додељује ауторитет,подржавањем...Замисли ти ево примера који ми је прво пао на памет,кадм алом детету купујеш све што пожели,оно више неће бити задовољно и срећно ничим,уколико ти једном одбијеш,да му купиш играчку,оно ће плакати,и на крају кад види да не може да добије то што жели ће престати.А ми тим звездицима увек испуњавамо све жеље.Било је великих промашаја што се тиче тренера,али колко ми је познато само један човек је сам отишао,а то је Зенга,а остали су отерани....Мени само није јасно да ниједан од њих није ваљао,а да играчима није длака с главе недостајала.Такође слажем се са тим,да опет ни играчи нису ту зато што хоће него их је неко довео...али кривица је пола-пола.Не може нико да ми објасни да они од децембра и победе против Јагодине 4-1 не могу да победе у гостима,све све али то је превише,тотално је излишно да ли је тренер јаневски или Мика,Жика...

Надам се да си ме разумео Wink,све ово пишем из најбоље намере,јел ме душа боли шта нам се све дешава >Sad

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - jagara - 05-09-2009

Ја колико се сећам, на конференцији је јасно речено да су на дуг од 23 милиона урачуната и потраживања Звезде за бивше играче, односно да дуг без тих потраживања износи око 28 милиона.... Толико о томе.

А што се тиче "директора фудбала" Ивића, то је говно веће од свих оних који су седели у управи, само се вешто скрвао иза тога што је некада био играч Звезде!