Delije
Outfit - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Outfit (/showthread.php?tid=179)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Outfit - Milance - 04-26-2006

Sasvim normalana pojava.......evo bas sam pre par dana dobio narucene majice Aquascutum http://i17.ebayimg.com/03/i/06/69/2e/b2_1_b.JPG i http://i4.ebayimg.com/03/i/06/6d/b9/4b_1_b.JPG i napravljene su na Tajlandu :o Mislim, sta reci.... Mada, opet, nije bitno gde je napravljeno vec da lici na nesto

Outfit - UrbanBaby - 04-26-2006

Quote:...jeftinija radna snaga pored svega ima svoje prednosti, a konacni proizvod nema razlike od onog proizvedenog u Evropi (osim cene)...Tako da, nemojte da vas to vise cudi, i ako se nesto ili bar deo stvari proizvodi u recimo engleskoj, francuskoj, nemackoj, italiji, ta stvarcica automatski ima mnogo visu cenu.

?? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????????? "Replay" ???? ??? ? ?????? ??????? ???????? ????? ?? ???? ?? ????? ??? ???????? ?? ??????????? ???????? ???? ??? ?????? "La Costa" i "Buberry" ?????? ?? ???? 300,00 ?????.
????? ????? ??????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??????????? ????????? ???? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ????????? ????????? ??????????? ? ??????? ??? ?? ??????????? ? ????. ????? ?? ????? ????????? ???? ????? ??????? ? ???????? ???? ?? ?? ??????? ?????. ????? ???? ???? ???? ? ??????? ??? ?????????? ?????? ???? ?????? ??? ??? ??? ??????. ??? ?? ????????? ?? ?? ????? ??????? ????????? ????????? ? ?????. ??? ?? ????? ???? ???? ?? ????? ?????? ???? ????????? ?? ?? ????? :o

Outfit - UrbanBaby - 04-26-2006

??? ?????? ?????? ?? ????????. ???????? ?? ?? "????????" ?????? ???????? ??????, ??? ?????? :

[i]??????? ?????????
???????? ??????? ??????

????? ?????????? ???????? ?????? ???????? ???????????? ???? ???????????? ?? ?? ? ? ??????? ????????? ?????????

Outfit - николаБГ - 04-26-2006

Quote:
Ultra klan Wrote:...jeftinija radna snaga pored svega ima svoje prednosti, a konacni proizvod nema razlike od onog proizvedenog u Evropi (osim cene)...Tako da, nemojte da vas to vise cudi, i ako se nesto ili bar deo stvari proizvodi u recimo engleskoj, francuskoj, nemackoj, italiji, ta stvarcica automatski ima mnogo visu cenu.

?? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????????? "Replay" ???? ??? ? ?????? ??????? ???????? ????? ?? ???? ?? ????? ??? ???????? ?? ??????????? ???????? ???? ??? ?????? "La Costa" i "Buberry" ?????? ?? ???? 300,00 ?????.
????? ????? ??????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??????????? ????????? ???? ??? ????? ?? ?? ?? ????? ????????? ????????? ??????????? ? ??????? ??? ?? ??????????? ? ????. ????? ?? ????? ????????? ???? ????? ??????? ? ???????? ???? ?? ?? ??????? ?????. ????? ???? ???? ???? ? ??????? ??? ?????????? ?????? ???? ?????? ??? ??? ??? ??????. ??? ?? ????????? ?? ?? ????? ??????? ????????? ????????? ? ?????. ??? ?? ????? ???? ???? ?? ????? ?????? ???? ????????? ?? ?? ????? :o

Nije ovde prica o plagijatima vec o pravoj fabrici npr. Versaci koja jeste u okviru Versaci korporacije, ali se nalazi u Kini, Koreji ili ne bitno gde. Posto si pomenula Versaci, da li mislis da bi jedna takva imperija dozvolila sebi da na bilo koji nacin ukalja steceno ime i slavu. Siguran sam da je kvalitet krajnjeg proizvoda isti( ne pricamo u reaboku ili fushbery-ju ili sta ti ja znam) vec o originalnom proizvodu bilo koje kompanije koja ima svoje fabrike tamo...

Kazes Evropi to nije potrebno, a zasto je Peugeotu potrebna Zastava ako ne zbog jeftine radne snage. Zar mislis da taj motor koji pravi Dacia za peugeot nije isti kao i onaj u novom francuskom automobilu.

Ford poodavno sve rezervne delove pravi u turskoj, vecina aviona Fly emiratesa sa popravljaju u alziru i u surcinu... ZASTO? Iz istih razloga, JEFTINIJA RADNA SNAGA, isti kvalitet...

Onda je o majicama zaista glupo govoriti, zar ne???

Outfit - Бока - 04-26-2006

Problem je u tom sto se kod nas ne zna da li je nesto fus ili nije. Ok, postoje fabrike poznatih svetskih marki u Kini, Turskoj i sl, ali isto tako postoje fabrike u tim zemljama koje prave plagijate, vrlo dobre kopje istih. A nasi tkz. "butici" koji su tkz "zvanicni zastupnici" nabavljaju "original" robu ko zna iz kojih tokova. Nikada nisi sugran da u butiku imas originalni proizvod... Plasim se da "saneri" i nasi "butici" imaju iskljucivo kvalitetne kopije i fus robu.

Primera radi, secam se da sam pre 5-6. godina u adidasu doziveo da jedan par kopacki bude skuplji za 100 maraka od drugog para iako su isti model. Razlika je bila samo u tome sto je na skupljem paru pisalo made in Germany, a na jeftinijem made in Tajvan ili tako nesto sl. E sada ne znam sta da mislim... Uostalom kao da je to uopste i vazno...

Outfit - радомир - 04-26-2006

Quote:Problem je u tom sto se kod nas ne zna da li je nesto fus ili nije. Ok, postoje fabrike poznatih svetskih marki u Kini, Turskoj i sl, ali isto tako postoje fabrike u tim zemljama koje prave plagijate, vrlo dobre kopje istih. A nasi tkz. "butici" koji su tkz "zvanicni zastupnici" nabavljaju "original" robu ko zna iz kojih tokova. Nikada nisi sugran da u butiku imas originalni proizvod... Plasim se da "saneri" i nasi "butici" imaju iskljucivo kvalitetne kopije i fus robu.

Primera radi, secam se da sam pre 5-6. godina u adidasu doziveo da jedan par kopacki bude skuplji za 100 maraka od drugog para iako su isti model. Razlika je bila samo u tome sto je na skupljem paru pisalo made in Germany, a na jeftinijem made in Tajvan ili tako nesto sl. E sada ne znam sta da mislim... Uostalom kao da je to uopste i vazno...

??? ? ????! ?? ????? ??? ???????? ???? ???? ?? ???? ??????? ?? ?????????? ?? ??????. ? ???????? ?????? ?? ??????? ???? ?????????? ????. ?? ?? ?? ???????? ??????????.

Outfit - paky red star - 04-27-2006

Jel moze neko da stavi spisak "casual" prodavnica u bg-u?

Outfit - Manager - 05-19-2006

Danas se u svetu Burberry vi

Outfit - Manager - 05-19-2006

E da zaboravio sam da ka

Outfit - Giska - 05-19-2006

Prada, hugo boss i fred perry nisu casual marke.

Aquascutum ne izlazi iz "mode".

Sve polo majce nisu casual.

Hery Lloyd nije najjeftiniji.

Barberi se jos uvek nosi.