Delije
хајдук кула - Црвена Звезда ! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: хајдук кула - Црвена Звезда ! (/showthread.php?tid=1178)

Pages: 1 2

хајдук кула - Црвена Звезда ! - goblins - 04-26-2007

Мислио сам да не отварам ову причу али када сам прчитао шта је изјавила ова пичкетина из куле! Морао сам да отворим тему,мада би свакако неко од вас сутра већ оторио тему о утакмици у суботу. Нема шта Делије све је јасно у суботу сви у кулу у што већем броју па ћемо да видимо са ким хоће да се зајебавају поједине пичкице! До краја са Звездом :finger

Из спортског журнала

POMOĆI ĆU PARTIZANU!

Nikola Džomba najavljuje spuštanje crveno-belih na zemlju u Kuli
Šta da radim, kad su mi crno-beli u srcu. Ulaznice se neće prodavati,
jer Zvezdini čelnici nisu hteli da plate za svoje navijače, kaže finansijer Hajduka

Glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba i dalje je kategoričan da će u subotu Crvena zvezda biti obrana kao boranija.

- Crveno-beli nemaju šta da traže u Kuli, spustićemo ih na zemlju – kategoričan je Džomba.

Crvena zvezda je neprikosnoveni lider na tabeli?

- Jeste kada Purovića niko ne čuva i kada mu Apatinci omogućavaju da daje golove do mile volje. Videćete u subotu da ga neće biti nigde, kada bude striktno čuvan. Ako je pravi as i strelac, evo mu prilike u Kuli.

Ponovo ćete izrežirati da Partizan stigne do četiri boda minusa i uključi se u šampionsku trku?

- Uvek sam pomagao Partizanu, pa ću to uraditi i ovaj put. Šta mogu kad su mi crno-beli u srcu.

Ulaznice neće biti u prodaji?

- Neće.

Zašto?

- Ponudili smo rukovodstvu tima sa Marakane da za svoje navijače otkupe mesta na severu po ceni od 300 dinara. Nisu prihvatili. Odbili su. Kad oni neće svoje navijače, ni nama nisu potrebni – izričit je Nikola Džomba.

??!! дебил

хајдук кула - Црвена Звезда ! - UrbanBaby - 04-26-2007

Што би клуб откупљивао карте за нас?
Јесте да у Кули не постоји благајна неко се карте продају на кутији али кад је то нама био проблем? :lol:

хајдук кула - Црвена Звезда ! - n - 04-26-2007

пустиће ипак карте у продају али за 400 динара...

хајдук кула - Црвена Звезда ! - Majka Mara - 04-26-2007

Јел можда знаш у колико сати је утакмица?

хајдук кула - Црвена Звезда ! - curva_nord - 04-26-2007

А данас сам прочитао још једну изјаву овог сељанина из Куле... Сад каже како су Делије најбоља публика на свету... Тај човек није нормалан!

хајдук кула - Црвена Звезда ! - goblins - 04-27-2007

Дебил уста га јебем та гробарска

хајдук кула - Црвена Звезда ! - n - 04-27-2007

Quote:Јел можда знаш у колико сати је утакмица?

у 5

хајдук кула - Црвена Звезда ! - lamin - 04-27-2007

карте ће бити сигурно и скупље...
немој те рачунати да су испод 500...

prevoz za kulu - maamp;bo - 04-27-2007

ako neko hoce sutra za kulu neka mi se obrati na pm.

хајдук кула - Црвена Звезда ! - Red Star Forever - 04-28-2007

Веома добро идање данас у Кули... Све што се певало трајало је и грмело је наравно, шири извештај сутра...

Посебан утисак певање Ој Косово Косово...

Пар форки:

[Image: th_92759_Kula_1_122_380lo.JPG]

[Image: th_92869_Kula_2_122_491lo.JPG]

[Image: th_92963_Kula_3_122_833lo.JPG]