Delije
Млађе селекције - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Млађе селекције (/showthread.php?tid=1219)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Млађе селекције - vare - 09-01-2007

На отварање ове теме ме је навело читање данашњих новина и сама констатација да у младој селекцији Србије до 21 год. имамо једног играча (Ф. Ђорђевић) !

Занима ме пар ствар, око рада са млађим селекцијама...
да ли има оних који прате рад пионира, кадета и омладинаца, како стојимо на том пољу, јер у овај део баш нисам упућен.
Да ли се квалитетно ради са младима?
Има доста играча који се шаљу на каљења и на жалост ту се и изгубе!

Млађе селекције - ciganshtura - 09-02-2007

Толико се добро ради да нас гробље накантава у свим живим категоријама са 3 до 5 разлике. После генерације '84 ниједан нормалан играч није изашао из омладинске школе.

Млађе селекције - Mikelandjelo - 09-02-2007

Ако се не варам, једна генерација је јача од Партизана ... Је ли то она где игра мали Пршо?

Млађе селекције - United North - 09-02-2007

колико ја знам наше 93-ће годиште је јаче од њиховог..............
мислим шампиони су у својој лиги

Млађе селекције - vare - 09-02-2007

Ајде да не гледамо само из тог угла и упоређујемо се са њима,већ у целости рад са млаћим селекцијама.
Видим омладинци су добили Бежанију 3-0 .
Да ли неко од вас гледа ове утакмице, да ли има играча који су близу првог тима по квалитету ?

Млађе селекције - johny - 09-03-2007

Пршо и Малинић можда ускоро,а за коју годину Мркела и то би било то.
Е сад не знам колико сте упућени,али пола тих момака који играју за гробље били су прво у Звезди и то још за Џајино време на челу.Међутим,ми нисмо могли да обезбедимо тим клинцима станове,а великом броју ни стипендије,па их је гробље покупило,дало им станове,плаћене рачуне и још кинте приде,док су код нас децу из унутрашњости очеви 2 пута дневно возили у бг о свом трошку.Мислим да се то променило доласком нове управе,али сад је већ касно.Знам само да ми је мука кад гледам како се курче да су најбоља школа у Европи,а све са нашом децом.

Млађе селекције - Ђоле - 09-03-2007

Јагош Вуковић,Немања Николић,Немања Златковић,Ненад Срећковић,Милош Рељић,Милош Обрадовић,Ненад Томовић...нису ли то све велики таленти наше школе фудбала?И Славко Перовић...

Млађе селекције - Mikelandjelo - 09-03-2007

Треба имати у виду и да су селектори млађих репрезентативних категорија гробарчине Живковић и Крчмаревић, који напуне екипу клинцима из Телеоптика, и некад ставе једног звездаша, тек да не испадне како само Партизанова дјеца играју ...

Млађе селекције - Danilo89 - 09-03-2007

Quote:Јагош Вуковић,Немања Николић,Немања Златковић,Ненад Срећковић,Милош Рељић,Милош Обрадовић,Ненад Томовић...нису ли то све велики таленти наше школе фудбала?И Славко Перовић...

Рељић је мој ортак, из Петровца... Баш ћу га питати шта је било тачно! Дао је онај гол у Апатину на крају сезоне...

Млађе селекције - Cigan sa Kosmeta - 09-04-2007

Био ја пре пар месеци (марта) водио сина да погледамо утакмицу ови наши најмлађи су играли са не знам ни ја којим тимом, шта да ти кажем осим да у тим годинама је тешко речи "е овај мали обећава" али није да нисам био задовољан јер су ови малишани гинули на терену.
Ето то је неко моје виђенје у кратким цртама али понављам они су још мали да бих могао оценити нешто више осим пожртвованости.
Неког тачно именом и презименом да истакнем не могу посто нисам запамтио.