![]() |
ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) (/showthread.php?tid=1262) |
ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - фкцз - 01-21-2008 24. јануар(четвртак) од 18ч, хала Шумице.. одбојкашице играју четвртину финала купа ЦЕВ.. СВИ У ШУМИЦЕ! Re: ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup - фкцз - 01-21-2008 ево пост једног нашег другара са форума д.нет од јуче.. посебан позив заиста није потребан у овој паузи навијачких текми, али надам се да ће текст утицати на оне који га буду прочитали.. Quote:Ето Делије, кроз четири дана долази и та фамозна утакмица о којој се на овој теми доста полемисало. Кроз ту причу провукло се и питање могућности млађих навијача да сами преузму на своја плећа организовање подршке на једној утакмици, па макар и одбојкашкој. Наравно, који је спорт у питању је најмање битно; јер ако постоји добра воља и жеља; осећај припадности трибини и идеји и идеалима које наш покрет има; утакмица и да ли је она у фудбалу или боћању, да ли је борба за прво или последње место на табели - све то постаје небитно. ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - Лаф - 01-21-2008 Хвала брате што си то пренео овде, заборавих да отворим тему на кафеу :batine Ништа Делије, очекујте нешто другачије него што је било до сад на оваквим утакмицама, стварно се доста радило на промовисању ове утакмице, бројност би требала да буде на нивоу, расположење исто, па дођите да се дружимо и да навијамо за наше девојке namigivanje Један леп повод да прекинемо ову паузу, која ће се доста отегнути, а и Бога ми девјке су заслужиле нашу подршку. Четвртак, 24.1. 18h Шумице! Идемо Делије у нове победе!!! ;pivo ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - goblins - 01-24-2008 Тако је , девојке су заслужиле нашу подршку. Увек смо их пратили кад смо могли а и ова пауза је добро дошла да се мало навија и пружи подршка нашем клубу.Ко код може требао бих да дође на утакмицу данас. Идемо Делије ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - дрвосеча - 01-24-2008 Одбојкашице Звезде су победиле 3:2 у сетовима, много теже него што се мислило.. водиле су 2:0, али дошло је до опуштања, што су шпањолке умеле да казне, и пети сет наше су добиле 15:13!!! Нас у копу није било више од 120... можда неки више од 100... Оно што ме зачудило, је присутност млађе популације, поготово на шипци... вероватно је то и био циљ, али видела им се трема, и да још буре сарме морају појести, да би били у рангу са неки старијим и искуснијим... међутим ето утакмица попут ове је и служила некоме да се испуне дечачки снови. Песме више мање стандардне... мурије је било као да нас има 3 пута више... претрес, није био ригорозан... А атмосвера је само делимично подсећала на нешто што зовемо навијање... бројност разочаравајућа.... овде су се помињале цифре и до 1000, али то је било само жеља... ја сам очекивао бар 300 у копу, али и то је био нереално... Но бар смо се размрдали у овом мртвилу, док чекамо фудбал... А клинаца је иначе било за 2 дечија вртића ![]() ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - KizaLion - 01-24-2008 У четвртом сету смо забушавали са навијањем. У петом сету је све испало како треба, а срце пуно. Дуго нисам био на женској одбојци чини ми се 2-3 године, добро је што смо се опет активирали. ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - Ujka Vanja - 01-24-2008 Quote:Нас у копу није било више од 120... можда неки више од 100...Шта причаш ти?Било је 250-300 људи сиурно! ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - Актер - 01-24-2008 Добро одрађена утакмица. Само да је дошло још људи. Али ово је почетак. Све ће доћи на своје место. ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - Гојко - 01-25-2008 Фино све... Певале се неке, мени драге, старије песмице... еври го за десетку ![]() ОК Црвена Звезда-Албасете (CEV cup) - MC MaC - 01-25-2008 Quote:Одбојкашице Звезде су победиле 3:2 у сетовима, много теже него што се мислило.. водиле су 2:0, али дошло је до опуштања, што су шпањолке умеле да казне, и пети сет наше су добиле 15:13!!! Питам се дал смо били на истој текми.. Брате ја не знам шта си ти мислио да ће бити,али ова утакмица је организована од стране млађих навијача тако не знам кога си очекивао на шипци? И мало си погрешио у процени бројности namigivanje |