Delije
6. Звездина звезда ! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: 6. Звездина звезда ! (/showthread.php?tid=1516)

Pages: 1 2 3 4

6. Звездина звезда ! - Eribo - 03-04-2010

Лукић:
- Данас славимо рођендан заједно са свим члановима наше породице а ФК Црвена звезда као највећи клуб у нашој фамилији прославиће 65. годишњицу 29. маја - на дан када смо постали прваци Европе. Велика прослава која се припрема више месеци и на којој ће бити више од седам стотина званица из земље уз присуство наших фудбалских пријатеља из читавог света потврдиће углед који Црвена звезда ужива у земљи и свету. Са великим задовољством могу да објавим да ће тог дана бити званично проглашена шеста звездина звезда као и да ће многи који су стварали величанствену звездину историју добити признања која су заслужили. Милиони наших присталица имаће прилику да преко нашег званичног клупског сајта гласају за играча који ће постати шеста звездина звезда и придружити се нашим највећим легендама Рајку Митићу, Драгославу Шекуларцу, Драгану Џајићу, Владимиру Петровићу и Драгану Стојковићу .

Мислим да се сада не сме направити иста грешка тј. да се генерација 91 не прогласи 6-ом Звездином звездом !!!!
Нигде не стоји да  Звездина звезда мора да буде појединац !

Одг: 6. Звездина звезда ! - joka - 03-04-2010

(03-04-2010, 07:50 PM)Eribo link Wrote: Лукић:
Мислим да се сада не сме направити иста грешка тј. да се генерација 91 не прогласи 6-ом Звездином звездом !!!!
Нигде не стоји да  Звездина звезда мора да буде појединац !

Мислим да би најбоље било да се генерација 91 прогласи шестом Звездином звездом можда ћу промијенити мишљење кад би ми неко рекао  ко је још кандидат?

Одг: 6. Звездина звезда ! - Kapetan Kuka - 03-04-2010

Не знам ... мени је лично некако безвезе да се цела генерација прогласи за 6. Звездину Звезду. Оно јесте да је цела генерација оставила највећи и  неизбрисив траг у богатој клупској историји али сам пре за то да буде појединац као у претходних пет случајева. Генерација 91. јесте и остаће записана златним словима у клупској историји, и свака част сваком које је чинио шампионску генерацију али сам ипак да се настави као до сада што је било а то је да буде појединац.

Одг: 6. Звездина звезда ! - николаБГ - 03-04-2010

Звездина Звезда може да буде само неко ко је био врхунски фудбалер, који је направио врхунске резултате са Звездом и који је по завршетку каријере наставио да доприноси Звезди... неко ко нема ни једну мрљу ни као спортиста а још важније ни као човек. Позивам све да наведу једног човека који одговара овим критеријумима!

Да се ја питам, одузео би Пиксију звање Звезде!

Одг: 6. Звездина звезда ! - OrtoDelija - 03-05-2010

(03-04-2010, 09:37 PM)николаБГ link Wrote: Звездина Звезда може да буде само неко ко је био врхунски фудбалер, који је направио врхунске резултате са Звездом и који је по завршетку каријере наставио да доприноси Звезди... неко ко нема ни једну мрљу ни као спортиста а још важније ни као човек. Позивам све да наведу једног човека који одговара овим критеријумима!

Да се ја питам, одузео би Пиксију звање Звезде!

Онда једино можда остају Синиша Михајловић или Владимир Југовић?

Одг: 6. Звездина звезда ! - neso.l - 03-05-2010

По мени ово није добра идеја...Једноставно, времена су другачија у односу на она кад су проглашаване ове звијезде..Рецимо, ко је од играча од 91 наовамо остао довољно дуго код нас да би оставио дубљи траг уопште а не неки врхунски резултат и као играч и као човјек...Било је супер играча и одличних људи али због објективних околности нису остајали толико дуго да би имали шансу да нешто направе...
За генерацију 91 је у реду, мада не знам да ли је у складу са правилима...А и ово гласање...Да је неко имао резултате и харизму претходника, његов избор би се сам наметнуо, нема ту грешке и без гласања овог типа...

Одг: 6. Звездина звезда ! - Skrimo - 03-05-2010

ја не би дао ни михајловићу,лик јесте одиграо значајну улогу у нашем клубу,али све после је бацање камења на то.Човек константно изјављује да је навијач војводине,да би волео да војводина буде првак,пљуне понекад у правцу Звезде и слично.

Ја лично би дао глас Дулету Савићу,али је ово скроз неозбиљна Лукићева изјава у смислу село гори а баба се чешља.Клуб нам грца у проблемима а сад ми да се замајавамо ко ће бити нова звезда и чак штавише да се то одређује гласањем.Па нико не постаје звезда гласањем нити смо ми гранд парада па да гласамо за своје фаворите,непотребно.

иначе без обзира на то што мислим да ово није добра идеја нити је време нити је начин добар да се изабере евентуално Звездина звезда али по мени играчи који заслужују бар на неки начин да се прича о њима на тај начин као евентуалном кандидату су

1.Дуле Савић  плусеви игре у Звезди,дефинитивно легенда нашег клуба,патриота а и син је на њега.Види се да је Звездаш до коске.

2.Владимир Југовић по мени једна велика људина,знамо сви коју и колику је улогу имао 1991. био је и у прошлој управи ако је веровати кулоарским причама Звезди је и опростио не тако мали дуг.

3.Немања Видић звездино дете,капитен,оставио трага у нашем клубу и увек је истицао своју припадност Звезди.Скоро је дао и интервју у енглеским медијима о томе да је једино што ме је био сан да игра у Звезди и да да гол гробарима у дербију,што је испунио одавно.Минус са друге стране што не помаже и даље клубу на било који начин.

4.Рамбо Петковић,свакако се исто може рећи да је у своје време нажалост у време кад наш клуб није могао да игра у европи те није могао да покаже ни своју снагу тамо.Као и Видић оставио је трага у Звезди,увек истицао своју припадност а и помаже клубу тако што им препоручује таленте из Бразила.Минус што није желео додуше за много мање паре да дође ове сезоне у Звезду.

5.Владан Лукић-члан шампионске генерације,добар фудбалер,патриота који није хтео да игра у време бомбардовања и вратио се у Србију,доста је допринео да Звезда бар мало удахне ваздуха...минус што је председник и што ипак не знамо до краја у ком ће смеру ићи,а и испало би да је сам себе изабрао.

гласајте за вашег кандидата на број... Big Grin

скроз глупо,али ето мало машта прорадила,не осуђујте ;D

Одг: 6. Звездина звезда ! - Mikelandjelo - 03-05-2010

Доста је тешко одговорити на ово. Реално, послије велике петорке ми и нисмо имали играча који би могао бити на њиховом нивоу. Контам да се титула Звездине звезде додељује појединцу, тако да отпада опција читаве генерације из 1991, а некако ми глупо било кога издвајати из те екипе. Остали нису оставили велики траг у Звезди, без обзира на велике каријере: Рамбо, Станковић, Видић ... Мислим да Дуле Савић није лоша идеја, с тим да је човјек постао урбана легенда.  ;D

Што се тиче гласања, боље и то него да именују некога па да будемо незадовољни.

(03-05-2010, 09:42 AM)Микеланђело link Wrote: Што се тиче гласања, боље и то него да именују некога па да будемо незадовољни.
слажем се за гласање да је боље него сами да именују,али гласање у скупштини или на неком сабору где би узели масовно учешће и навијачи,а не преко сајта.