Delije
Лига других тимова - сезона 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Лига других тимова - сезона 2010/11 (/showthread.php?tid=1575)

Pages: 1 2 3

Лига других тимова - сезона 2010/11 - KizaLion - 08-26-2010

Отварам ову тему, да бисмо пратили шта нам раде резервисти.

У првом колу поново покренуте лиге других тимова, фудбалери Црвене звезде и Рада ремизирали су у уторак на Бањици – 1:1 (0:1).

Црвено-бели су повели у првом полувремену голом новајлије Данијела Михајловића, а у наставку меча домаћин је успео да изједначи преко Малбашића.

За резервни тим Звезде играли су Бајковић, Микић, Михајловић, Срећковић, Рељић, Богдановић, Бинић, Лазовић, Јеремић, Перовић и Јевтић. У другом полувремену шансу су добили и Цаковић, Деспотовић, М. Николић, Блажић, Рогач и Мијовић.

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - MACAK - 08-26-2010

Какав први такав и други тим,резултати исти >Sad.Манекени и незналице а заборавили су који грб носе на дресу и да је  нешто из раја израсло.

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - luconi - 08-26-2010

Питање је шта даље? Куда ово води? ???

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - Mikelandjelo - 08-26-2010

Ко води други тим? Кристић или неко од других помоћника?

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - Гојко - 08-26-2010

[Image: xqf41c.jpg]

Утакмицу су са клупе водили Радмановић и Кљајић, тренер Сопота

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - rukometas_bg - 08-26-2010

Ова лига других тимова је сјајна ствар, поготово за нас са мноштвом играча под уговором. Прилика за играче са мањом минутажом да се доказују и да буду у форми, а Звезда на тај начин може да прода играче без гурања у први тим.
А прилика и за неке клинце да покажу да ли поседују квалитет за нешто више.

Не треба кукати због резултата јер је крајње небитно дал ћемо да изгубимо од неког или их добијемо 10:0. Много је битније да играчи и стручни штаб искористе максимално шансу коју нам пружа ова лига.
Мене резултат не брине уопште, али ме брине како су појединци схватили овај меч. Према извештају са меча и у разговору са људима који су гледали једини који су се нешто трудили су Рељић, Бинић и Јеремић, поред њих добро су одиграли Михајловић и Микић. Наравно веома мотивисани су били и омладинци.
Лазовић као пребијена мачка. Уместо да запне као Трифуновић на припремама па да докаже да има квалитет за прву поставу (ако га има), он се дечко вуче по терену.

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - zvezdinsin - 08-26-2010

А Блажић? ;D Какав је био?

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - rukometas_bg - 08-26-2010

Кажу да се сморио  ;D било врућина, мрзело га да игра. Али имао је једно добро проигравање за тих пола сата  :o
А и он ваљда није више под уговором са нама, тако да не знам ни што је играо, боље неки клинац да је добио шансу.

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - Igor_RS - 08-26-2010

(08-26-2010, 08:06 AM)MACAK link Wrote: Какав први такав и други тим,резултати исти >Sad.Манекени и незналице а заборавили су који грб носе на дресу и да је  нешто из раја израсло.
Да нећеш ти можда да их бијеш? :o
Немојте себи да дозволите свакакве глупости....

Одг: Лига других тимова - сезона 2010/11 - Мобилисан - 08-26-2010

Одлична ствар је ово, управо из разлога које је навео Звездаш. Међутим, мене много више брине незалагање Јевтића и Перовића који су прошле године имали значајну улогу у тиму. Па по екипи која је играла утакмицу требало је да разбију Рад, а не да појединци гризу, а да појединци играју као да су на малом фудбалу. Још једна ствар, не свиђа ми се зашто је водио тренер Сопота! Уместо да и ове води Кристић или неки његов, они постова тренера из сасвим друге екипе. Тотално нејасан потез.