Delije
Сезона 2012/2013 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Сезона 2012/2013 (/showthread.php?tid=1692)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Сезона 2012/2013 - Pijanac - 06-17-2011

Изашао је целокупан распоред за наредну фудбалску сезону:

http://www.superliga.rs/images/stories/dokumenta/raspored%202011-2012.pdf

А ево и утакмица Црвене звезде у јесењем делу првенства:

13.08 -  Спартак-Црвена Звезда

20.08 -  Црвена Звезда-Јавор

27.08 -  Смедерево-Црвена Звезда

10.09 -  Црвена Звезда-БСК

17.09 -  Борац(Ч)-Црвена Звезда

24.09 -  Хајдук-Црвена Звезда

1.10 -  Црвена Звезда-Раднички(К)

15.10 -  Металац-Црвена Звезда

22.10 -  Црвена Звезда-Нови Пазар

29.10 -  Слобода-Црвена Звезда

5.11 -  Црвена Звезда-ОФК Београд

19.11 -  Јагодина-Црвена Звезда

26.11 -  Црвена Звезда-Партизан

3.12 -  Рад-Црвена Звезда

10.12 -  Црвена Звезда-Војводина

Одг: Сезона 2011/2012 - Члан библиоте - 06-17-2011

Зајебана задња 3 кола...ал ваљда ћемо до тад обездбедити титулу...

Одг: Сезона 2011/2012 - jovicn - 06-17-2011

(06-17-2011, 06:32 PM)Члан библиотеке link Wrote:Зајебана задња 3 кола...ал ваљда ћемо до тад обездбедити титулу...
По мени, иако наизглед рано, одлука о титули може пасти у првих 8 кола када гостујемо готово свим гробарским филијалама. Ако ту изађемо са 24 бода, мислим да ћемо имати предност у односу на њих и онда до краја полусезоне још дерби на Маракани. Пролеће је ионако Звездино

Одг: Сезона 2011/2012 - Мобилисан - 06-18-2011

http://www.zurnal.rs/2011/06/18/zvezda-u-ponedeljak-sa-predlogom-nove-lige/index.html

Мене је искрено срамота шта раде. Мука ми је од свакаквих саопштења и завера. Звезда је постала предмет спрдње и зајебанције. Као мала деца се понашају, ништа мушки не могу да поднесу, као пи... су. Уместо да ћуте и још напорније раде, они се спуштају, не на њихов ниво, него на још ниже гране су спали. Назвао бих их разноразним именим, јер су заслужили све то.
Да смо у одлучујућим утакмицама побеђивали, освојили би смо титулу. Па нису нам судије и она телећа глава криви зато што Калуђеровић не може да убоде гол од 6 прилика...

Изнервиран сам и боље да не пишем даље шта мислим.

Одг: Сезона 2011/2012 - rukometas_bg - 06-18-2011

Промашио си тему.
Али такође не видим ни повезаност вести коју си окачио са тим што си написао.
Реконструкција лиге је потребна, ако желимо бољи квалитет исте. И то нема никакве везе са тим каква је наша управа и како се понаша.
Да ли је предлог који ће наши да изнесу добар или не видећемо.

Одг: Сезона 2011/2012 - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-26-2011

Људи, да се не заносимо. Наравно да ћемо сви ми ићи да гледамо Звезду, таман да на МАрсу игра и да ћемо и ове сезоне као навијачи бити апсолутни хит. Међутим, што се тима тиче, ово што сада игра у Звезди нема шансе да освоји ама баш ништа, а људи који воде клуб срубили су га до дна. Никог нису озбиљног довели, већ су то све неки полутани играчи који су за џабе дошли у Звезду. Тврдим да имамо слабији тим него прошле сезоне и никада нисам био оволико разочаран пред почетак сезоне као сада.

Одг: Сезона 2011/2012 - luconi - 06-26-2011

(06-26-2011, 09:42 AM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote:Никог нису озбиљног довели, већ су то све неки полутани играчи који су за џабе дошли у Звезду.

СИНЕ, ни код бабе нема џабе, ко те слагао?

Уопште није лаж. Кад кажем џабе, хајде да се прецизније изразим, мислим на толико ниску цену која најбоље говори о каквом се играчу ради, а чак мислим да су неки и баш буквално за џабе послати као нечији приватни играчи. Жалосно је што се Звезда свела да јој једина појачања шаље или Рамбо Петковић или Ранко Стојић ако јој поклони неког играча да би га касније негде продали. Питам се шта ради тзв.скаут служба у клубу и да ли то уопште постоји?

Одг: Сезона 2011/2012 - InsaNe - 06-26-2011

Брате знаш ли ти какво нам је стање у клубу било у не тако далекој прошлости? Знаш ли зашто смо слали смс-ове? Сигурно не јер смо пуни пара.

Па, нека нам неко каже какво је стање! Стално слушамо причу о некаквим дуговима и увек се тај дуг креће негде око 25 милиона евра. Дај прво да видимо ко нас је толико задужио, па да тај иде у затвор. Даље, ако смо слали СМС, да нам неко каже колико је пара прикупљено од тог СМС. Рекли су нам када су долазили као нова управа да ће све бити транспарентно. Ако је тако, хоћу као навијач да знам колико је то Звезда задужена, колики су нам приходи од маркетинга, колико се издваја за плате, зашто играчима касне плате, колико нам то "Газпром" даје пара и да ли уопште нешто даје... Милион питања може да се постави, а до сада нигде нема одговара. Све је нека мистификација, нека тајна и увек је дуг око 25 милиона евра. Те се мало смањи, те се повећа, али то је оквирно цифра. Ево, нека нам објасне јавно за колико су тачно смањили дуг и колики је сада дуг ФК Црвена Звезда!