![]() |
Jos malo o Danskoj - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Jos malo o Danskoj (/showthread.php?tid=176) |
Jos malo o Danskoj - UltrasLondon - 09-27-2003 Mi smo stigli u ponedeljak uvece - nas 5 (2 iz Londona) To vece smaranje po gradu i trazenje bilo kakvog mesta koje ima vise od 1 coveka i koje je otvoreno. Nista bitno osim su neki od nas nocu pevali armadine :zbunjen pesme u hodniku hotela. Zasto? Eh, zasto... Sutra dan pocinjemo da tumaramo gradom od ranog jutra istrazujemo kafice i uglavnom nam je uzasno dosadno. Odlazimo do stadiona u inspekciju, kapiramo da bi mogli da odemo na trening. Idemo do bara gde se okupljaju navijaci OB-a i mirno pijemo - sports kafe. Kasnije dolazimo na trening i upadamo na konferenciju za novinare. Sad se kajem sto neke nismo odvalili od batina - koliko nas pljuju godinama. Nastavljamo da locemo (od jutra) i u skakutanju od bara do bara nailazimo na kombi njihovih navijaca. Proveravamo da li su gume izdrzljive. Nisu. Zatim iz ciste dosade oko 4 ujutro skidamo zastavu iz centra grada OB-a sa fasade tog njihovog kafica. Dobro prikacena zastava u metalnom ramu je morala biti iseckana da bi je skinuli (sutra kad smo prosli ponovo tuda, vredni Danci su stavili novu). Pre toga u jednom od kafica u kome smo najvise visili, barmenka (cuvena namigivanje ) nam objasnjava da je cula da smo mi najgori huligani na svetu i da bijemo sve zivo ako Zvezda izgubi. Mi joj objasnjavamo da zene ne bijemo... Slede dogadjaji koje ste procitali na drugom mestu. Nakon tekme dolazimo nazad u taj kafic, nas 8 ili 9 zbog cega barmenka naredjuje nekim ribama da skinu OB dresove. (na zalost imale su majce ispod) Prilazi nam navijac OB Fanatics sa odusevljenjem i moli nas da kupi baklje. Poslace nam slike E-mailom. Sutra dan SVI nas gledaju ko marsovce... ...dobio sam neke slike (kojih vec ima na forumu) od tog Fanaticsa preko maila, poslace jos, a tip kaze da jos pricaju o nama... huligans huligans huligans :laugh Jos malo o Danskoj - Anonymous - 09-28-2003 Od svih izvestaja do sada iz Danske tvoj je najbolji. Uvek docaras pricu (ribe, pivnice, kradja zastava, ovo ono) a neki su skrti na recima. To mi nikad nije bilo jasno. Nikola, imao si dobar izvestaj iz Verone prosle god, mogao bi i sad da napises nesto. Jos malo o Danskoj - Crveno Bela Beretka - 09-28-2003 UltrasLondon koji KAFIC mislis....vecina nas je sedela tamo u centru gde su u glavnom bili UK i OBoysi...posle su dolazili oni iz DANSKE televizije da nas intervjuisu pa zatim i nasi SOS KANAL....bio je ono NAJBOLJI JE KANAL SOS ![]() ![]() Oni ljudi tamo ko da su svi bolesni ili su prirodno RUZNI...a o RIBAMA necu ni da komentarisem....ja reko mozda bude nesto kad ono GROB do GROBA Najjaca scena je bilo dok su intervjuisali jednog naseg...i on dize ZVEZDIN dres a ispod RADOVAN KARADZIC....ovaj KAMERMAN se isprepastio ko da je video DJAVOLA licno i odma sklonio kameru i kao MA NECU VISE DA SNIMAM...a taj lik kaze HEs a GOOD MAN...a kamerman mu odgovori I DONT NOW...a lik(bosanac) kaze I DONT a hteo je da kaze JA ZNAM...I KNOW.... jao da ste videli tu scenu svi su se valjali :rofl bilo je mnostvo INTERESANTNIH SCENA tokom boravka u GRADU..za jednu malu knjigicu KOMOTNO.... __________________________ ...jos nas sada ima vise zbog tebe.... Jos malo o Danskoj - SUSFC - 09-29-2003 a ne bi ono "bac'te sise da se igramo" kad su skinule dresove? Jos malo o Danskoj - LovacNaJelene - 09-29-2003 Nije me blam da priznam da sam ljubomoran na one koji imaju priliku da idu na ovakva zaje*antska ino gostovanja. Nema veze doci ce i nasih pet minuta pa cete vi citati nase izvestaje ![]() Jos malo o Danskoj - cazzo_FCRS_forever - 09-29-2003 SUSFC-bilo je na tekmi kada su izasle one igracice ob-a. BACI SISE DA SE IGRAMOOOOOO :rofl :rofl :rofl Jos malo o Danskoj - UltrasLondon - 09-29-2003 Crveno bela beretka. Kafic koji ti opisujes je onaj na Obilicevom vencu (ako im je ona pesacka zona Knez) ![]() ![]() Btw da li je iko svestan koliko je bilo pivo u tom kaficu u centru? Isle su tura za turom, a niko nije ni pitao koliko je pivo? Znate koliko? Ja znam al ne smem da kazem. Kakvi smo mi fensi navijaci ![]() I mogu Danci i nasi odvratni novinari (kojim pola sata treba da nadju mesto u praznom kaficu i naruce pice, "gradske face" ![]() Jos malo o Danskoj - cazzo_FCRS_forever - 09-29-2003 ULTRAS LONDON:da nisu mozda 3 tvoja drugara trebali da dodju na dan tekme?ako su oni sto mi se nisu javili jer sam im bio nasao prevoz do odensea Jos malo o Danskoj - UltrasLondon - 09-30-2003 Cazzo, nisu. Jos malo o Danskoj - UK_Nikola - 09-30-2003 Kizo brate smorila me ta danska vise nemam volje da pisem. Drugi put. ;pljuga |