Delije
ВК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ВК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1803)

Pages: 1 2 3 4 5 6

ВК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 10-07-2012

Дакле, уз тотално обновљен тим наш клуб је кренуо у нову сезону у жељи да нападне све могуће трофеје...

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 10-20-2012

Извор: Спортал

Quote:LŠ: Preokret Zvezde za drugu pobedu

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su drugu pobedu u Ligi šampiona. Na bezenu "11 april" crveno beli su u prelepom ambijentu pred popunjenim tribinama savladali francuski Monpelje rezultatom 10:8 (3:4, 2:1, 3:1, 2:2), u meču 3. kola grupe B elitnog takmičenja.

Početak meča pripao je gostima iz Francuske, da bi izabranici Dejana Savića sredinom meča uhvatili priključak. U trećoj deonici crveno-beli su serijom golova poveli sa dva gola razlike (8:6), što je bio, ispostavilo se, ključni momenat na utakmici. Iako nije sve najbolje štimalo u redovima srpskog predstavnika, najbitnije je da je ostvarena druga pobeda i da su osvojeni novi bodovi u Ligi šampiona.

Utakmici na bazenu "11 april" prisustvovao je i bivši fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković, koji je pred početak meča dobio kapicu i gaćice od kapitena Andrije Prlainovića sa potpisima svih igrača.

Na ovoj utakmici trener crveno-belih Dejan Savić mogao je da računa na sve igrače osim na Duška Pjetlovića. U prvoj utakmici u elitnom takmičenju Zvezda je poražena od Juga (10:6), a u drugoj je ostvarena ubedljiva pobeda protiv Krojclingera (26:5).

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - ГАНЏА - 11-10-2012

ЗВЕЗДА - партизан ( 8 : 5 )

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 11-13-2012

Стварно је велика срамота што је само 2-3 коментара на овој теми,и скоро нико да не напише ништа о историјској победи над партизаном после 19 година.Стварно ови ватерполисти заслужују подршку на свакој утакмици за разлику од фудбалера.
Јебига данас смо пали против Олимпијакоса и тачно сам предосећао да ће тако нешто да се деси јел увек са тим братским клубовима је некако најтеже играти.
http://www.zurnal.rs/2012/11/13/ls-crvena-zvezda-pala-u-pireju-18-sekundi-pre-kraja/index.html
Занима ме јел зна неко колико тимова иде даље из групе?
Ово је тренутна табела.
[Image: vat1.jpg]
Ово је иначе била задња утакмица у Европи ове године,следећу играмо са Олимпијакосом 9 јануара у бЕОГРАДУ

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 11-13-2012

Да ли прва два?

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 11-14-2012

С обзиром да се игра 1/8 финала, а имају 4 групе.
Значи по 4 екипе пролазе.

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 12-30-2012

http://www.zurnal.rs/2012/12/29/partizan-radnicki-i-vojvodina-traze-strane-sudije-za-kup-ne-i-zvezda/index.html
E пази ову фору Партизану,Војводини и сељацима из Крагујевца све ове године док је Партизан освајао титуле су одговарали сви арбитри,суђење је било регуларно,а сада чим смо ко људи стали на ноге и поштено дошли до првог места,опет почињу да сактеше и врбују остале клубове како би упропастили "Стуб Српства",и траже међународне арбитре?Ало балегари једни сељачки тврдите како имамо најјачу лигу у свету и све ове године говорили како су нам судије међу најбољима у свету,и сад одједном им синуло из дупета у главу да ангажују арбитре из инострнства ??? ??? ???Најсмешније је што су и нама упутили захтев да им се придружимо Big Grin Big Grin Big GrinНаравно ВСС је одбио овај предлог Гробарске тројке(Патуљак,Воша,Сељачки).
Али ово је доказ да поред тога што партизан у лиги има Б тим Бањицу има и своје марионте Раднички и Војводину.Значи имамо 2 тима Звезда и сви остали у лиги реално чине колектив ЈСД-а.Али од ових гована из Крагујевца сваки пут ми се сере кад помислим на њих.Колико је то марионетски клуб ја немам речи,па јебем им млеко што их задоило из 3 лиге их увели у прву и обезбедили им лен куп и ако за то немају услова да играју и још се нешто буне >Sad >Sad >Sad
Душмани хоће да нас униште!

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 12-30-2012

http://www.zurnal.rs/2012/12/30/sostar-partizan-nema-tretman-i-podrsku-kakvu-zasluzuje/index.html
Приликом избора селектора Дејана Савића, Управни одбор ВСС није био једногласан. Шоштар је био уздржан. Објашњавајући став, Шоштар је рекао:
– Дејану Савићу желим пуно успеха на месту селектора и увек ће имати моју подршку. Сматрам да сада када у земљи имамо неколико конкурената за врх, није идеално решење да селектор у исто време буде и тренер неког од тих клубова.

A овом Шоштару мајмумчини гробарској није сметало када је Удовичић неколико година истовремено био и тренер Патуљка и Србије,и тај исти Удовичић је играчима давао услов да ако хоће да играју за Србију мора да играју и у Партизану.Али мени их је стварно сваки дан све више жао,колики је то јад и беда кад имају 25 титула ,а ми само 2 и већ када смо на добром путу да узмемо нову они се овим средствима служе.
Партизан је данас остао као најгоре семе која је жута власт оставила Србији,а који је српски народ морао да пожање.Користи типичну ону жуту секташку,курвинску демагогију и испиру народу памет!Па нека већ једном ко људи јавно изнесу став да имају комплекс,да их боли што смо бољи,ја би им први пружио руку SmileА не овакавим сплачинама да се служе,јер сами себе покопавају и демантују.

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 01-03-2013

Полако, доћи ће све на своје место... Могу они да траже и да Звезда игра целу утакмицу са играчем мање... Оно што си и сам рекао, комплекси никад не пролазе и не постоји лек за исте!

Одг: ВК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 01-04-2013

Издвојио би најзначајније коментаре Игора Милојевића директора ВК Црвене Звезде!
Quote:Нисам задовољан ситуацијом око базена и инфраструктуром, јер то је проблем који урушава све добро урађено. Фрапантно је да где год да се обратим на тему базена, онако доста ноншалантно добијам одговоре. Звезди би страшно било битно да добије свој базен. Црвена звезда је у старту, кад почне сезона у минусу 200.000 евра, у односу на Партизан. Нама дођу папрени рачуни за закуп.
А ово сад није интересентано другарима из Радничког и Партизана којима је држава обезбедила све услове и готово им све плаћа.Иза Радничког стоје Уједињени Региони Србије,Верко и наравно његов брат Млађа,док Партизана помаже фамозна Демокртска странка!
Quote:Преласком на Нови Београд, клуб није решио све проблеме.
– Гледају нас као на фирму која је дошла да закупи простор. Општина Нови Београд командује базеном. Немамо никакву помоћ. Стално нам шаљу претећа писма да напустимо базен и да ће нам забранити улаз ако не измиримо дуговања. Они не гледају да смо ми повукли 200, 300 деце са улице, као да то није битно.
Занимљиво је да је председник општине Александар Шапић који је прве кораке велике каријере направио баш у Црвеној звезди.
Па шта је ту чудно,тај куртон Шапић је једна највећа стрвина жута Тадићевска јебо му пас матер.То су њега лепо саветовали његови страначки другови да уништава "стуб Српства",који покушава да стане на ноге.Што мрзим кад бивши звездаши овако раде против свог клуба.Дефинитивно после овога Шапићу затворена врата Звезде за сва времена!
Quote:Летос су у клуб стигли играчи светске класе. Са њима, дошли су и резултати, али… Директор Звезде сматра да напори клуба нису адекватно испраћени, те су осећања помешана.
– Задовољан сам у играчком и резултатском смислу али нисам задовољан праћењем обавеза спонзора, јер смо дошли у врло незавидну ситуацију, која никако да се реализују. Играчи који играју у Звезди стварно то нису заслужили.
Нека и другови спонзори мало обрате пажњу!
ПС.ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ОД ИСТОРИЈЕ СВОГ ПОСТОЈАЊА!