Delije
Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац (/showthread.php?tid=1838)

Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - obelix - 02-01-2013

Време је полако да се планира ово гостовање које ће наша група пратити, за разлику од Аба лиге.

Информације за све који се спремају на пут у Крагујевац.
Карата за прву утакмицу са Војводином коју играмо 8. фебруара има. (300 динара)
За полуфинале које играмо највероватније са Радничким 9. фебруара карата нема у продаји јер је домаћи клуб одлучио да нас спречи у појављивању. За утакмицу у гробарском полуфиналу карте се без проблема могу наћи... (300 динара)
Што се финалне утакмице тиче. карата има, као да ови комплексаши из Радничког не верују да ће ући у финале јер нису блокирали утакмице за финале... Ко како уме нека се снађе за полуфинале. (финале 500 динара)

Ја сам узео карту за финале и саветујем свима који намеравају да се појаве да на време обрате пажњу на карте јер ће мурија вероватно да зауставља и враћа све оне који немају карту. Не морам да вам објашњавам колика је ово посластица и да ће на једном месту бити  пристутне три групе. Обратите пажњу посебно јер су по мени домаћини највећи комплексаши у лиги и увек буду неки инциденти у којима салећу издвојене појединце и слично.

Ово нам је прилика да прославимо неки трофеј у баскету још од оног Новог Сада. Боља позивница не треба.

Одг: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - KizaLion - 02-03-2013

Проћи ће 10 година, откако смо узели једва тај куп у Новом Саду и легендарне утакмице са Војводином у финалу... време је да наш капитен поново подигне пехар!!!

Делије тада у НС:

[Image: 5.jpg]

Боља позивница и објашњавање није потребно! Домаћа лига, добра атмосфера, хемија између играча и навијача, прошле године нам измако трофеј у Нишу.. СВИ У КРАГУЈЕВАЦ!!!

Одг: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - 100%anti crnobeli - 02-03-2013

Људи, освојили смо Куп и 2006. и то у Пиониру.

Даће Бог да се ове сезоне много више радујемо, а за почетак сви у Крагујевац да помогнемо на путу до трофеја.

Одг: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - obelix - 02-03-2013

(02-03-2013, 01:19 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Људи, освојили смо Куп и 2006. и то у Пиониру.

Даће Бог да се ове сезоне много више радујемо, а за почетак сви у Крагујевац да помогнемо на путу до трофеја.

Ја сам некако скроз заборавио на тај куп у Пиониру. Wink

У сваком случају организујте се на време. Глодари, Џаволи (+ земунци), можда чак и Сланине... Већ унапред се радујем продуженом викенду у КГ. Wink Опет напомињем. Највећи комплексаши у нашој земљи су домаћини и организатори тако да могу да замислим како ће се припремити.

Одг: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - KizaLion - 02-04-2013

Сланина не долази, не прате баскет..

Одг: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - RedSpartans - 02-04-2013

(02-03-2013, 01:05 PM)KizaLion link Wrote: Проћи ће 10 година, откако смо узели једва тај куп у Новом Саду и легендарне утакмице са Војводином у финалу... време је да наш капитен поново подигне пехар!!!

Делије тада у НС:

[Image: 5.jpg]

Боља позивница и објашњавање није потребно! Домаћа лига, добра атмосфера, хемија између играча и навијача, прошле године нам измако трофеј у Нишу.. СВИ У КРАГУЈЕВАЦ!!!

Деда Мразе, Деда Мразе...

Одг: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - БанеЦЗБГ - 02-06-2013

На којој смо ми трибини у четвртфиналу , исток или запад ?

Одг: Финале Купа Радивоја Кораћа - Крагујевац - rukometas_bg - 02-06-2013

Исток