![]() |
ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! (/showthread.php?tid=1846) Pages:
1
2
|
ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - rukometas_bg - 03-06-2013 Quote:Упитан да прокоментарише све јаче инсинуације о страху и грчу који играчи осећају када треба да наступе пред трибинама Звездиних навијача, најтрофејнија личност Црвене звезде свих времена наставља: Зато у суботу још јаче, да прославимо рођендан како доликује. Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - bQxi - 03-06-2013 Тебра Звезда-Пазар ![]() Што се тиче ове текме, веома је битно да север не закаже сада кад је дошло до киксева на спортском плану. Слави се рођендан клуба и не треба боља позивница од тога. Сетите се само прошлогодишње прославе рођендана, дај да то поновимо. Оно што је важна ствар јесте скупљање новца на полувремену, за манастир Бањска код Звечана. Тиме само настављамо нашу мисију борбе за Косово. СВИ НА СТАДИОН! Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - Сале90 - 03-06-2013 ![]() Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - KocoBo-Cp6uja - 03-08-2013 субота,18 часова... СВИ НА МАРАКАНУ !!! Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - rukometas_bg - 03-09-2013 Како је мобилизација текла, деловало је да је постало мода долазити на север. Мноштво клинаца и клинки, деловало је као да ту нема емоције. Полако цела ова прича превазилази те оквире. На -8, након очајних игара, са великим финансијским проблемима, вечерас је направљен још један спектакл. Цигани су осетили да сад нема назад, да су они једина светла тачка овог клуба и да нико други не може да издигне клуб. Бројност је постала стандардна, али видан је напредак трибине што се тиче певања. Све мање песама се пева механички, све је више спонтаности и емоције. Идемо даље! Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - bQxi - 03-09-2013 Одлично вече на Маракани! Када сам чуо музику Грлом у јагоде и подизање парола осетио сам се моћно, много добра фора ;D Навијање је такође било добро, у неким моментима и одлично. Добро је отпевана нова песма, лака је за памћење и брзо се примила. Бакљада у другом полувремену је била одлична. Званични податак је да је било 14 500 људи, мислим да је било више, али и да није, ово је импозантан податак. Као што рече Звездаш, полако се север чисти од помодара и остају само они са искреним емоцијама, којих је у оваквом тренутку, по киши, било 15 хиљада. Свака част , идемо даље! Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - KizaLion - 03-10-2013 ![]() http://delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2012-2013/cz_pazar Видео се очекује до 12 сати. Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - Darko - 03-10-2013 (03-09-2013, 09:45 PM)Џукац link Wrote: Одлично вече на Маракани! Када сам чуо музику Грлом у јагоде и подизање парола осетио сам се моћно, много добра фора ;D Киша, пренос на Тв-у, најтежа ситуација у историји клуба, незадовољни играчи клубом за који играју, тренер демагог, очајан фудбал у утакмицама пре ове, -8 на табели и опроштај од титуле, и дође 15 000 људи. Црвена звезда вреди онолико, колико вреде њени навијачи !!! Нова песма се на трибини примила одлично, Корео је био сјајно осмишљен. Север ИДЕ НАПРЕД ! Пс. СТОП ПИШАЊУ ПО ГРАФИТИМА :-[ > ![]() ![]() ![]() Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - KocoBo-Cp6uja - 03-10-2013 Најјачи утисак за мене је нова песма...певљива,јако добар ритам,нису тешке речи и може да се пева дуго и на високом нивоу ! Остало је све речено мање више ... САМО ЗА ТЕБЕ,УВЕК УЗ ТЕБЕ ... А ЊИХ КО ЈЕ... !!! Одг: ЗВЕЗДА- Нови Пазар; Субота, 18 часова!!! - Kapetan Kuka - 03-10-2013 Субота увече по већ устаљеном обичају резервисана је за спектакле на београдској Маракани. Иако оних 11 имбецила са терена нису заслужили ни 1 посто синоћњег спектакла, Делије су још једном показале своју верност и подршку са којом се ниједан клуб на свету не може похвалити. Мелодија серије "Грлом у јагоде" пароле, кореографија, и пиротехнички шоу обележили су прво полувреме синоћне утакмице. У 68. минуту, симболички по годинама Црвене Звезде креће још један пиро парти у режији Делија који по ко зна који пут показује колико је Црвена Звезда велики клуб ма у каквој се ситуацији налазио. Док постоје Делије постојаће и наша фудбалска громада и нико неће моћи да је уништи ма како против ње сплеткарили. Не може се она тако лако уништити. Ипак је то београдски гигант Црвена Звезда !!! |