![]() |
Zvezda-Rozenborg! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Zvezda-Rozenborg! (/showthread.php?tid=229) |
Zvezda-Rozenborg! - Radza - 11-27-2003 Utakmica pocinje za manje od sat vremena - ako neko ima mogucnost da gleda na tv-u nek baci neke info o igri, razlutatu i atmosferi. Pozdrav Zvezda-Rozenborg! - Radza - 11-27-2003 "Na 20 minuta do pocetka utakmice Crvena zvezda - Rosenborg vlada apsolutna anarhija. Veliki broj navijaca i dalje nije uspeo da ude na stadion i pored vi Zvezda-Rozenborg! - Radza - 11-27-2003 Stara pesma ... bravo za upravu i igrace ... 0-1 za Rozenborg Zvezda-Rozenborg! - dankan - 11-27-2003 IZDAJA!!!! ZVEZDA-ROZENBORG 0-1 Papci iz Rozenborga nisu imali ni jedan pravi napad,ali dali su gol. ZVEZDA slala samo duge lopte u napad sto je qrac,nisu mogli fin napad organizovati. Ni sudije se nisu proslavile. STETA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zvezda-Rozenborg! - MIKI - 11-27-2003 Ja ovo nemogu da verujem :bes Popedili Partizan 3:0 i super su igrali a izgubili protiv Rozenborga!! Zvezda-Rozenborg! - capocrimi - 11-27-2003 ?? ???????? ???? ????? ?????..... :bes ????? ???? ????????? ?? ????? ??? ?? ?? ??? ??????? ???????? ?? ???? ???? ?? 10+...????? ?? ?? ?????? ????? ?? ???????? ???? ??? ????? ???? ????, ?? ?????? ........ ?? ????? ??? ?? ???????? ???? ????? ?????.... ?0?????!!! Zvezda-Rozenborg! - Forever Ultras - 11-27-2003 Sve je bilo jadno... Od trenera koji je odigrao sat vremena samo sa jednim spicem do igraca koje se nisu borili... Pa sve do... Bio sam na jugu, u jednom trenutku neko je krenuo: Nisu nas slomile... Pola tribine peva... Poznata lica oko mene... Na kraju tekme srecem na Jugu (!) Simu Srbiju... Mislio sam da sam bio jedini... Vi koji ste bili na Severu, ko se tukao i zasto? Ne pamtim kada smo izgubili, ej izgubili, na Marakani... Za sve je Lovac bio u pravu... Sada mi je krivo sto sam verovao u bajke... Ne bojte se, stvaramo tim za 20xy a tada ce nam igrati Boskovicev sin u prvom timu... Indijanac, 10+? Ej... nismo izgleda bili na istoj tekmi.. poz, budimir p.s. Ziveo Dzaja... Zvezda-Rozenborg! - Radza - 11-27-2003 Capo ti ga bas pretera, navijanje jeste u pojedinim trenucima bilo odlicno, ali bilo je i poprilicnih padova (pocetkom drugog, nakon gola itd.). Dovikivanje se culo fantasticno, kao i Zvezdo daj gol (sto se forsiralo veci deo utakmice), tako da na skali od 1-5 ja bi dao neku 3+, ne vise. Koreo odlicna, kao i baklje iako ih nije bilo mnogo, ali je lepo izgledalo. No, dzaba sve to kad oni sto nas vode nemaju resenosti/volje da taj klub i zaista postane ono sto bi trebao da bude, a mi cutimo i sedimo. Pozdrav Zvezda-Rozenborg! - cika_dzonson - 11-27-2003 evo sada stigoh koreografija odlicna kao i uvek, navijanje nista posebno moglo je to mnogo bolje, bilo je dosta baklji palile su se skoro tokom cele tekme. Zvezda-Rozenborg! - capocrimi - 11-28-2003 ?? ????? ?? ?? ?? ?????, ????? ?? ?? ???? ?????? ??? ?? ??? ??? ????? 10+ ? ?????? ?? ??? ?????? ?? ????????...?????? ?? ???? ?? ???? ????????? ?? ????? ?????? ??????, ? ?? ????? ????? ?? ??? ????? ????? ? ??? ???? ??? ? ????? ????????? ???????? ??? ???? ??????? ????...?? ???? ?????????? ?? ???? ?? ???...?? ??? ????? ????? ???? ????????? ?? ?? ?? ????? ??? ??????... ? ???? ??? ??????? ?? ???????? ???? ????? ?????....?????? ?? ?? ???? ??? ?????? ![]() ? ?????? ?? ?? ??????...??? ???????...??? ?????? ?? ??????? ???? ??? ?? ???? ??????? ???? ???, ?? ??? ?????? ????????, ?? ??? ???.... :bes :bes ?0?????!!! |