Delije
F4 u ZG! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: F4 u ZG! (/showthread.php?tid=285)

Pages: 1 2 3 4 5 6

F4 u ZG! - Anonymous - 01-30-2004

Final for guma lige ce se odigrati u Zagrebu, tako je saopsteno na zvanicnom sajtu.
www.adriaticbasket.com
Navodno se pominje da je bolje da se F4 odigra u Bg iduce godine, kad je i evropsko prvenstvo u basketu, pa ce biti nova dvorana itd... i samim tim veca popularizacija GY lige.

F4 u ZG! - Forever Ultras - 01-30-2004

Treba napustiti ovo takmicenje...

poz,
budimir

F4 u ZG! - Ultra klan - 01-30-2004

Potpuno se slazem, i siguran sam ukoliko ne bi igrali u GY ove godine vise/bolje bi odradili u ULEB kupu. A ovako..

F4 u ZG! - sale - 01-30-2004

A sto ne postavite stvari ovako...

Celavi odradi zvanicno 500 karata, znaci pandurska pratnja do hale, unutra kordon na 50 metara prazne stolice, kao kod zabara... Sutradan ista prica s tim da se proslavi trofej na kraju! Ako su vec dobili organizaciju ko im 'ebe mater neka organizuju kako valja! :finger

Ili je mozda bolje da Miksa ispecemo na raznju kad bude Zadar dolazio u Pionir i sigurno necemo igrati vise gumenjaru??? :rofl

F4 u ZG! - cyganin - 01-30-2004

da dodm. iz sidra su najavili da ce bg dobiti final four 2005!?. kao promocija pred evropsko prevnstvo i nova hala na nbg.
a sto se tice zg. ako se ide, da idemo nas 500+, pa onda kome sta bude

F4 u ZG! - Godra - 01-30-2004

To im je valjda nagrada sto biju protivnicke igrace, navijace i sl. Treba odmah istupiti iz takmicenja jer ce na F4 da se plasiraju dva itma iz BG-a, Cibona jos nije ni sigurna i da dobiju organizaciju, nema veze sa vezom. Ja to govno vise ne zelim da gledam, a bas me zanima kako ce klub da se postavi.

F4 u ZG! - Woodoo - 01-30-2004

I ko sme da se kladi da ce uprava i sledece sezone da su opredeli za GY ligu u interesu "razvoja" srpske kosarke.Ovo je kap koja je prelila casu.

F4 u ZG! - cyganin - 01-30-2004

sto se tice ucesnika final foura, oni se odavno "znaju": Zvezda, Refleks, Olimpija i Cibona

F4 u ZG! - Radza - 01-30-2004

Moje skromno misljenje je da liga ide svojim (odavno) ustaljenim tokom, tokom koji je neminovan s obzirom na aktere lige, pa ne vidim razloge zbog kojih to - Vise - ne bi trebalo ucestvovati u istoj, jer, zbilja se nista novo, drasticno, nije promenilo od nastanka lige, sto sam, naravno, oduvek tvrdio! No, neki od nas ce izgubiti i ovo malo snage, volje, zivaca i vere koje im je preostalo - upravo zbog toga sto neki njihovi sunarodnici idalje veruju u neke utopije, sarene laze, pa se onda, po prirodi stvari, Razocaravaju, i tako iznova i iznova, bez kraja, kao da je suocavanje sa realnoscu tako tragicno, a ne oslobadjajuce i prosvetljujuce. Ovo se, naravno, ne odnosi na nikoga licno, vec jednostavno svakim danom i sami, danas jedan - sutra drugi, uvidjate koliko je zaista takva liga prirodna, moguca, na kraju krajeva, normalna.

Ziveli braco

F4 u ZG! - Ljubitelj_dima - 01-30-2004

Ako ne daju FF u BG-u onda im treba dati nogu momentalno i pre kraja smrdljive lige !