![]() |
Finalni turnir u Lazarevcu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Finalni turnir u Lazarevcu (/showthread.php?tid=300) Pages:
1
2
|
Finalni turnir u Lazarevcu - konzervativac - 02-21-2004 E ovako malopre sam dosao kuci mrtav umoran iz Lazarevca. Znaci krenuli smo sa tri basa sa Marakane odma posle fudbala. Prvo su nas malo cimali zandari ali smo ipak krenuli. Po dolasku odmah nas smestaju na tribinu gde je vec bio poveci broj shabana sa nasim obelizjima. Tokom tekme zandari nas nisu pustili ni do wc -a tako da samprimetio neke likove kako pisaju na tribini. Atmnosfera je bila ocajna moglo je bolje sigurno. Tokom cele tekme neki seljaci su u grobarskim obelezjima prozivali a mi im nista nismo mogli. Pred kraj dolazi do tuce izmedju nas (bgd) i ovih iz lazarevca uletela je i murija a mi smo im zapelenili zastavu mada mislim da im je vracena. Zandari nas sprovde do basa usput prolazimo pored nekih grobara ali im nista nismo mogli od kordona. U autobusu su se pevali oni najgori narodnjaci ali nije bilo loshe .Jedino mi nije jasno zashto je samo autobus ukome sam ja bio zavrsiho na slaviji a ne kao ostali na marakani. Samo da vas obavestim da sutra u finalu igramo protiv boljeg iz susreta Partizan Fidelinka u 20.00 a polazak je ispred revije u 17.30. Finalni turnir u Lazarevcu - Anonymous - 02-21-2004 Dakle, kao sto sam rekao, ide se ide... vidimo se sutra svi na tekmi verujem da cemo igrati sa Glodarima, na neutralnom terenu, bice cupavo. :boks Finalni turnir u Lazarevcu - tokotronic - 02-22-2004 Voleo bih da sto vise mase ode na taj rukomet! Ipak je finale , a i igramo sa misevima! :boks Finalni turnir u Lazarevcu - Dacha od Bosne - 02-22-2004 Momci svaka cast. Kup je nas. Jos malo da se potrude pa da bude dupla kruna i u rukometu kao sto ce biti i u fudbalu. Pozdrav Finalni turnir u Lazarevcu - Anonymous - 02-22-2004 Pre nekih sat vremena smo se vratili iz Lazarevca. Umoran sam ko psina. Sutra ce biti izvestaj + slike. Finalni turnir u Lazarevcu - Бока - 02-23-2004 IZVOR B92: :ruke "[i]Na samom pocetku timovi su se smenjivali u vodstvu, ali je Partizan br Finalni turnir u Lazarevcu - Delija_do_groba - 02-23-2004 ja sam sa ekipom New Wave otisao u lazarevac (na polufinale) . U svakom slucaju nije mi se svidelo , jer su oni debili iz lazarevca napravili svoj kop i pklacli one "zastave , transparente" i pokusavali da pevaju ,Odvratno je bilo i drago mi je sto su na kraju dobili batine .Nisam za medjusobne tuce delija ali oni su stvarno sjebali stvar.Mi se nismo vratili organizovanim pevozom vec smo ostali po gradu i malo jurcali one miseve , ali njih nigde nije bilo .Vratili smo se vozom u Bg oko 23:30 Finalni turnir u Lazarevcu - Anonymous - 02-23-2004 Na put krecemo nesto posle 6, iako je bilo odredjeno da krenemo u pola 6. Prvobitno su nam dali 3 busa, ali s obzirom da nisu bila puna krecemo sa 2 busa posle duzeg drkanja i cekanja. U busu je bila zajebancija malo sa Vladom mauzerom ![]() U Lazarevcu je bila lepa tekma, fina ekipica i sto je najvaznije KUP JE NAS! Na kraju sveopsta radost, dresovi, majice, trenerke, sorcevi zavrsili su na tribinama. Povratak je bio brz, i opusten ![]() ![]() slike su postavljene u galeriji. Finalni turnir u Lazarevcu - Teta Mila - 02-23-2004 Delija_do_groba,dobrodosao i veliki pozdrav od Ane,ortaka iz Wave-a (G**e),mene i pozdravi svoju ekipu koja shara po Becu. ![]() Finalni turnir u Lazarevcu - UrbanBaby - 02-23-2004 @Delija_do_groba, sad sam pogledala vas site, samo napred, najvise mi se dopada forum, jer prati sva desavanja, ima i lepih izvestaja...bravo! ![]() |