Delije
Izvestaj sa derbija - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Izvestaj sa derbija (/showthread.php?tid=349)

Pages: 1 2 3 4

Izvestaj sa derbija - Anonymous - 04-17-2004

S obzirom da je bilo zabranjeno okupljanje kod revije svako je dosao sa svojom grupom. Medjutim da sve ne bude dobro pobrinula se zandarmerija pri dolasku ultra boysa sa senjaka izbilo je sranje, u kome se dosta cigana potpomognutim belgrade boysima dobro drzalo, par nasih je u naletu dobilo pendrek tada krece kontraofanziva leteli su kontejneri, stolovi za semenke, flase, kaldrme, boce kurci palci itd.

tada su zandari pobrali nevidjene batine ali ne svi dok nisu dosli sa strane novi. medjutim, oni su bili opkoljeni pa su dobili batine. e sad posto su bili ispickarani na svakog desetog ili petnaestog zandara dolazi ovaj sa puskom i gumenim mecima te je par nasih zaradilo, jedan nas iz KB dobio u grudi, jedan iz bbrs u nogu druge nisam video. u jednom momentu bilo je malo nazad napred jer nije bilo dovoljno ljudi tako da je bilo hrabrenja kao ajde cigani u napad.

Kasnije stize korteo brigadira, ortodoks bojsa i ultraklanovaca koji su stvarno dosli u velikom broju, napravljeni su novi casual salovi za ultra klanovce, ob imaju nove prsluke, dukseve itd itd.

Sta je bilo na tekmi znate svi, ja sam bio loseg raspolozenja...

Kasnije se krenulo nazad kuci, gde su grobari pobrali batine i ostali bez par salova i dukseva.

Izvestaj sa derbija - Godra - 04-17-2004

Kizo, objasni im i onaj neuspeo pokusaj prebacivanja stolice na atletsku stazu :finger

Izvestaj sa derbija - Anonymous - 04-17-2004

E to je najsladji momenat, Buda je ovekovecio (p.s. pozdravio te O. BBRS Big Grin )
iz naseg kopa je skoro sve povadjeno, a ono... ovi ludaci su iscupali i metalnu "osovinu" za stolice, ili tako se taj qratz vec zove... sto je ceo sever prihvatio sa odusevljenjem. Medjutim ostaje zal zasto nije pukla "klupa" pri bacanju na atletsku.

Izvestaj sa derbija - Radza - 04-17-2004

Navijanje bez kontinuiteta, nedovoljno glasno, na trenutke odlicno. Grobari su se bolje culi iz vec poznatih razloga. Steta sto je pirotehnika 'trosena' i pre tekme kao i tokom, da je sve popaljeno za vreme bakljade, bilo bi jos lepse. Igra blagi uzas ...

Izvestaj sa derbija - Forever Ultras - 04-17-2004

Hvala na pozdravima namigivanje meni je najjace bilo ono sa kaisevima kada su se kerovi udarali preko ograde i kada su oni nesrecnici pokusali da uzmu parolu koja je stajala na ogradi... Na kraju svi su nekako skinuli ili iscepali parole, pomerili, dok je deo parole kod UB-a ostao da stoji do kraja tekme uz primetno nerviranje pandura.. namigivanje

Iskreno, odavno nisam video onako dobru dimnjadu... Smile

Sve je bilo ok, samo ljudi kao da nisu bas bili raspolozeni za pesmu. Ja sam zbog fotografisanja bio skroz do zapada i polovina peva a polovina blene u terene... Kada je S. dosao blize i popeo se na ulaz, stvari su se u sektoru do zapada, prilicno popravile... Smile

Nego, jeste li provalili kakve smesne baklje su imali agenti - prskalice... :o :rofl :o

Meni je najjaci detalj pre pocetka bio skidanje partizanske zastave sa jarbola i cepanje iste... Smile i naravno utisak meca je cinjenica da se talibani stide sopstvenog grba i da su petokraku u njemu na onoj velikoj zastavi, zamenili sa grbom Beograda... Big Grin Bruka...

poz,
budimir

Izvestaj sa derbija - Panthers_Milano - 04-18-2004

pukle mi glasne zice! bez ozvucenja nikakvo navijanje , druga polovina drugog p. niko nije pevao.. nevrede ni toki voki ni S kad je centar prestao da vodi. nadam se da ce u sredu biti 3 megafona :megafon pa ce biti mnogo bolje! i treba svi da su :flasa

Izvestaj sa derbija - Panthers_Milano - 04-18-2004

hehe jednom klincu pala na pamet ideja ,nije losa. sjebemo im sve stolice ali bukvalno sve. al da se nevidi , ne bacamo ih odma, nego ih sve posaljemo do ograde i na kraju tekme sve odjedanput pobacamo hehe

Izvestaj sa derbija - Веља - 04-18-2004

Quote:sve odjedanput pobacamo

A, ???? ? ???? ??? ????? ??????? ???? ?????????? ??????? ?????? ???? ?? ?? ??????... Big Grin Big Grin Big Grin

!!!??????? ????!!!

Izvestaj sa derbija - Бока - 04-18-2004

Znali neko

Izvestaj sa derbija - Anonymous - 04-18-2004

??? ??? ????? ?? ????:

[Image: 13.jpg]
[Image: 14.jpg]