Delije
Gotov je CD sa Kupa 2004. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Gotov je CD sa Kupa 2004. (/showthread.php?tid=373)

Pages: 1 2 3

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Anonymous - 05-12-2004

Postovani forumasi,
CD u trajanju oko 50 minuta, sa profesionalnom obradom i odlicnim spotovima je najzad zavrsen. Izvinjavamo se sto je ovako dugo trajalo, nije do mene bilo, jer nam je covek radio besplatno.

Molio bih da mi se ljudi jave na mail diamond@teleport.co.yu svi koji su do sada rezervisali radi dogovora, inbox od privatnih poruka mi je stalno pun. Oni koji su napisali izvestaj (oko 15-20 ljudi) dobijaju gratis kao sto sam i napisao.

Inace diskove narezujem na verbatimu i dolazi uz belu kutiju.

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Gaga - 05-13-2004

Ciko Ciko !
Ocu ja diKs

Gotov je CD sa Kupa 2004. - николаБГ - 05-13-2004

Kizo odlican je CD, odgledao sam ga dvaput, dobro se sve vidi i cuje, sve u svemu fin materijal za imati na hardu, preporucujem i ostalima...

poz

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Red Star Forever - 05-15-2004

Znaci CD je super!!! Svi bitni momenti su na njemu, grmimo kao ludi, baklje, dimovi, koreo, zastave, trofeji, groblje se ne cuje, ima snimak njihove medjusobne :batine itd... Pohvale za autora(e) i Kizo brate ajd' pa da bude jos ovako dobrih snimaka!!! Ziveo ;pivo

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Васил - 05-18-2004

?? :rofl ?? ?????, ?? ????? ???? ?? ?? ???? ????? cool ???. ?????....?????? ??? ???? ?? ???? ????, ?? ???? ?? ?? ???????... ????? ???? ????????...??, ??? ?? ???? ???? ??????, ?? ????? ???? ?? 5 ???, ? ????? ???? ?? ?? :jebanje ????? ? ??????...???...??? ??????...????? ?? ??????????. ;pljuga

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Casual - 05-19-2004

Ko je ikad i sumnjao u Kizu ?!

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Nikola013 - 05-19-2004

Kizo zahvaljujem ti se na CD-u stigao mi je jutros, pregledao sam ga i malo je reci da sam iskreno odu

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Forever Ultras - 05-19-2004

Kao neko ko ga je ucestvovao u izradi namigivanje istog moram da napomenem da se Kizi u prvi mah nije previse dopao ali je CD gotiva na drugo ili trece gledanje... Od sada ce to biti praksa na velikim utakmicama kada je Marakana u pitanju a mozda i sire... Smile

poz,
budimir

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Clan_ - 05-19-2004

cd je do jaja

kiza hvala

Gotov je CD sa Kupa 2004. - Red Star Forever - 05-20-2004

Budo, i meni kada je davao cd nije bio preterano odusevljen, jedva je cekao moj komentar... I mada mi je i na prvo gledanje bio ok, tek kad sam ga gledao drugi i treci put i to u drustvu naseg zajednickog prijatelja Ko... skapirah da je cd vrhunski!!!
Drago mi je da ce to od sada postati praxa i za ostale velike tekme, ali kada bi moglo da se organizuje jos par ljudi, pa recimo da se snimi desavanje toga dana oko stadiona, pa malo pre pocetka tekme, pa pijanstva, eventulni neredi, pa sve po malo da se umixuje, e to bi bio vrh...
U svakom slucaju za prvi put je extra!!!