![]() |
Superkup na poljudu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Superkup na poljudu (/showthread.php?tid=436) |
Superkup na poljudu - Anonymous - 07-19-2004 Kao sto je najavljivano, prekjuce na severu Poljuda pojavio se vas webmaster :lol: Dakle, stigo sam u ST kolima par sati pre tekme, zajebancija, grad pun tovara, ceo st zivi za hajduka, majice, salovi, ma bruka, uglavnom alealestina. BBB nigde ni traga ni glasa. Tekma pocinje u pola 9, 15 do 9. Prilazim poljudu sa jos par ljudi. Ceo dionsta dere se purgerske picke. Bas lepo odzvanja. Ubrzo kupujemo kove za sever, naravno idemo na sjeverozapad - tamo gde se manje navija, glavni kop tovara je na sjeveroistoku. Kad smo usli atmosfera opustena, dere se uglavnom sjeveroistok, a alealestina nije losa, tamo su uglavnom bili torcida livno, torcida spinut, te neki matorci. Zapazio sam neke ribe, stvarno dobro izgledaju ![]() Dinamo izvodi korner. Odjednom sa severoistoka leti baklja ka jednom igracu, valjda niko kranjcar. Lepo je letelo. BBB nisam ni cuo. Slabo su nesto navijali. Bilo ih je oko 400-500 u vrh glave. Dere se torca, oooo , oooo, oooo jebem te dinamo, posle gola ludilo, pa suti moj djecace plavi... dalmacijoooo.... , veceras je nasa festa, veceras se vino pije... i jos mozda 2 pesme koje su se dobro cule tipa Ajmo bjeli. Tovari su upalili dosta baklji i 3-4 dimne, bbb nisu ni Superkup na poljudu - Casual - 07-19-2004 Ode nama Kizoni u tovare... ![]() Superkup na poljudu - UrbanBaby - 07-20-2004 Citav si? ![]() Kizo, vidi dok si tamo da napravis neki spec. intervju za Caffe, ako ne sa nekim navijacem, onda bar sa Sjeverinom. :lol: I vidi dal ima nekih navickih casopisa. Superkup na poljudu - CeDo - 07-20-2004 [quote]jebote Superkup na poljudu - delija013 - 07-20-2004 merka se nesto on puno sa torcom u zadnje vreme! Jos tamo letuje!!! Lep odmor Kizoni ti zelim i poprcaj koju dalmatinku, znam da su dobre - provereno!!! Superkup na poljudu - Torcida Split - 07-20-2004 samo se ti zajebaji kizo ... dok te ne uvati united force split :boks Superkup na poljudu - COFI - 07-20-2004 Alo kizo kada se vracas sa mora `ocu moj sal!!!!idem u svicu 26 hoces li se vratiti do tada? ![]() Superkup na poljudu - sale - 07-21-2004 Kizo za'ebi izvestaj o tovarima i bbb, koga to jos ovde zanima ![]() Nego poTRPAJ te splicanke u bus i pravac kosutnjak na pregled kod doktora :jebanje Si uhvatio sta nereda pred pocetak utakmice? Prica se da je neko oladio sony ps iz zarobljenih zg kola... vrati ga vlasniku, gde ce ti dusa?! ![]() I nemoj daleko od obale, zabari traze sengen :rofl Superkup na poljudu - Anonymous - 07-21-2004 Quote:Alo kizo kada se vracas sa mora `ocu moj sal!!!!idem u svicu 26 hoces li se vratiti do tada? Vracam se negde oko 5 ili 10 avgusta. Ima samo crvenih, javi se lucky_star na private. Sto se tice Splicanki, stvarno su neverovatne, dalmatinska ljepota ![]() ![]() Superkup na poljudu - UltrasLondon - 07-21-2004 Quote: UBI PURGERA!UBI TOVARA! Nit je riba meso, nit je tovar covek! |