![]() |
Dani Piva!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Dani Piva!!! (/showthread.php?tid=463) Pages:
1
2
|
Dani Piva!!! - Ђоле - 08-27-2004 ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo ;pivo Kao sto sam naslov kaze,u Zrenjaninu,mome gradu,se odrzava tradicionalna manifestacija poznata kao "Dani Piva".Samo ime kaze sta je u prvom planu,dakle 3 glavne karakteristike dogadjaja su pivo,pivo i pivo.Danas je pocelo i traje do 5.septembra.Koncerti poznatih pop,rock grupa(danas bio onaj mentol Bajaga),sve moguce vrste piva,mnostvo Zvezdinih rekvizita,zajebancija,zagarantovano dobar provod i luna park(to je za zabavistance),ali eto cisto da i to spomenem.Svi ste pozvani na ;pivo.Meni je nazalost gajba zauzeta jel imam goste iz Canade,ali ne treba to da vas spreci da navratite,da se zabavite i napijete do jaja(kao ja u trenucima dok ovo pisem)...Ajd' poz Dani Piva!!! - Веља - 08-28-2004 ????? ??? ???? ?????? ????! ![]() ???? ??????! ????? ??? ?? ????? ??????? (????? ???? ????? ????? ;pivo ), ??? ???? ????? ???? ??????? ?? ?????... ![]() ????? ???? ? ?? ????! (?? ????????? "???????")... :flasa ????! ??????? ???? Dani Piva!!! - Casual - 08-28-2004 Evo upravo sam se vratio sa nasih,tj. zrenjaniskih "Dana Piva",i da budem iskren,jedva vidim ova slova na tastaturi.Ove godine je nikad bolje... ;pivo Djole,dodji sutra ako hoces na stand "Skopskog" oko ponoci,skup svih cigana iz Zr,spremljene su i baklje...da dokazemo,da smo i usled ove tuge koja trenutno vlada u nasem klubu,najjaci na ovim prostorima! "I nema veze,sto Zvezda,nema veze..."! namigivanje Senjak,brod je za medalju,sutra ce da gori! ![]() Dani Piva!!! - Веља - 08-29-2004 ????? ????!!! ;pivo ;pivo ;pivo ? ??? ?? ????? ????, ??????? ?? ?? ???? ????... ?, ????? ?? ?? ?? ????: "?????? ?????, ?????? ????, ?????? ??-?????? ??????..." ![]() ![]() ![]() ? ???? ???? ??? ????? ???? ????... :rofl ??????? ???? Dani Piva!!! - Godra - 08-29-2004 Nemoj da je neko pipnuo brod, jebacu vas :jebanje Dani Piva!!! - Casual - 08-29-2004 E ovako...brod niko nije zapalio,jer je covek zaboravio baklje.Jgg, alkohol cini svoje,nema veze,kresnucemo ih na Zemunu.Znaci,brod je ostao ceo. ![]() Ali zato,u jednom trenutku,ceo taj deo trga se okrenuo i blenuo,jer je odzvanjalo: "I nema veze sto Zvezda nema veze..."! Nema ko se nije krstio,mada sam ja iskreno ocekivao neku reakciju Zr grobarije,koji su bili tu primeceni dan ranije,pa reko' malo da se zabavimo,ali misevi nista...tuga...nema ih ni od korova. ![]() Da ce bog da nas sastavi ovih dana! :jebanje Dani Piva!!! - Веља - 08-30-2004 ????? ???? ????? ???? ?????... ![]() ??????? ???? Dani Piva!!! - Casual - 08-30-2004 Ljudi,ne valjaju ovi Dani Piva nikako...svaku vece se vracam ozderan. ![]() Sreca,pa je veceras igrala nasa Zvezda,pa smo malo napravili pauzu,skocivsi malo do Mare,ali kad se vratismo... ;pivo Dani Piva!!! - Ђоле - 08-30-2004 Ovi Dani piva unapredili su moja cula za pivo,pa mi je sada potrebno duplo vise nego obicno da bih se opio...Veceras se mora proslaviti pobeda nad Zemunom ;pivo Senjak i Godra,jeste bili ovde,ili se samo zezate?Mislim,vidim da Senjak zna za brod... Dani Piva!!! - Casual - 08-30-2004 Quote:Ovi Dani piva unapredili su moja cula za pivo,pa mi je sada potrebno duplo vise nego obicno da bih se opio...Veceras se mora proslaviti pobeda nad Zemunom ;pivo Nemoj ti sa njim da se kacis,on ima dousnike i spijune.S.gang nije sprdnja! ![]() ![]() |