![]() |
Zora rudi ... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Zora rudi ... (/showthread.php?tid=61) |
Zora rudi ... - Radza - 03-08-2003 dan se beli jebali smo Zagreb celi i Cibonu ... Cestitke kosarkasima na velikoj pobedi (s obzirom na kretanje rezultata). Ocekujemo izvestaje/zapazanja forumasa koji su bili na tekmama - od Brda do Pionira! Mislim da su fudbaleri i uprava zasluzili prekidanje utakmicA, ovo je stvarno sramora a i smrdi na neke druge stvari ... Ziveli Zora rudi ... - torcida jamajka - 03-08-2003 jebote onaj vas na mikrofonu se cuo jace nego boris mutic. jel vas tuku sibama na tribini da bolje navijate Zora rudi ... - warwar kambodza - 03-08-2003 dobiste li ciganke smrdljive :finger Zora rudi ... - Radza - 03-08-2003 Kizo svaka cast - rapidno se popravljas sto se tice izvestaja i fotki namigivanje Ne bi bilo lose da navijanje uzivo stavis u sekciju video/audio! p.s. pazi ovo dvojicu :o izbegli kanibalima (...) pa su srecni :lol: Zora rudi ... - LovacNaJelene - 03-08-2003 Alo bre varvar ajde smiri se malo da ne bi dobio bananu. Zar ne kapiras da je prozivanje preko Neta nesto najsmesnije na svetu i da se samo klinci loze na to. E sad ako si klinac - ispod 13 godina, onda i ne treba da budes ovde na forumu. Kosarkasima svaka cast, bravo momci :ruke Fudbalerima, sta reci :zbunjen Zora rudi ... - torcida jamajka - 03-08-2003 a zasto vi morate bit toliko bolesni i prozivat mrtvoga drazena petrovica? Torcida - Forever Ultras - 03-08-2003 Prvo da ti odgovorim ono za TV, ja se ne secam da je bila skoro bolja atmosfera u hali, tako da ovo prvo nisam bas razumeo, a sto se Drazena tice, ni meni se to nije svidelo, to je bio odgovor u jednom trenutku kada se Aleksandar Petrovic Srbin hvatao za medjunozje iliti njeznika ako ti je tako lakse, pa su ljudi malo isprovocirani, spomenuli njegovog mrtvog brata ne bi li ga uvredili. Drazenu inace svaka cast, nikada se nije stideo svog srpskog porekla i uvek je pomagao mlade srpske kosarkase u Americi i na drugim mestima... voliki igrac. Nadam se da ti je sada jasnije? Kakvi su tebi utisci o navijanju osim onoga? poz, budimir Zora rudi ... - Godra - 03-09-2003 Mislim, sta ti Torcidas imas da se javljas? Sere mi se od vasih zalopoljki. Kako to da nikome od Splicana i Zagrepcana ne prigovoris zbog navijanja? Znam da ti je nacionalni ponos povredjen, kao i nasim komsijama, ali prihvatite sportski poraz od boljeg protivnika. Iskreno, meni se sve manje dopada da se celu utakmicu prozivaju Hrvati, ipak smo tu zbog Zvezde, a ne zbog Hrvata. Videlo se da Cibosi nisu tako svilen tim kao Split, ZG i Zadar. Prema tome, udri :megafon o Zvezdi. A o Aci Petrovicu necu da trosim reci. Dovoljno je - zajedno sa Vujosevicem u obor, pravo mesto za svinje (da se gice ne naljute ![]() Sto se tice navijanja, po mom misljenju odlicno, ima padova, ali to se svakoj grupi desava. Meni je strava osecaj kad cela hala grmi i to dok se pevaju Zvezdine pesme, a ne antihrvatske. Odlican potez je pesma "O mama, mama mama..." koja se mnogo bolje pevala nego ranije. Baklji mozda i previse, ali su paljene u pravim trenucima. Ipak, dogadjaj dana, zaboden pikado ispred klube Cibosa. Momak se dosta trudio da ga iscupa, i uspeo je. P.S. Gledao sam na kaseti snimak, mogu reci da kad se navijalo "Ej Hrvati..." bolje se cuo zapad nego kop. Bravo za Zapad ![]() ![]() Zora rudi ... - warwar kambodza - 03-09-2003 cujem nekU pjesme o mama mama... to su prvi zapjevali torcidi a vi im je normalno klepili,nego to nije nista cudno kad ste vi u pitanju. :finger CIGANKE Zora rudi ... - Red white life - 03-09-2003 Torcidas, znas onu staru "ko gubi ima prava da ga duva!!! Veruj mi da sam ja najglasnije od svih pevao "jebo te drazen" i jako sam bio srecan!!!Je sad jasnije??? Drugo,to za Drazena se pevalo pre nego sto se ovaj kreten pocesao za jaja(druga cetvrtina) Pri kraju trece cetvrtine se kop zaorio"Aco,javi se.Aco,javi se,pa je tada ACa Srbin ucinio taj gest!!! Inace,pesma Omama,mama je glupa do bola!Pa to ne pevaju vise ni petogodisnja deca svojim kevama za osmi mart!!! ! |