Delije
Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 (/showthread.php?tid=700)

Pages: 1 2 3 4

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - bjcz - 04-08-2005

Надам се да је тада почетак текме уколико ретарди непомере у задњи час..................па на терену се зна као и увек шта очекујем као и сви,него мене јебе како ћемо ми сви стати на ту њивару и дал ће се и ови керови који испадају(дабогда никад више ушли у 1.лигу)одлучити да и они нама зарађују кинту као и сви до сад?!Ај ко зна нек стави колко је карта.............надам се да ћемо и пронаћи ту вукојебину од стадиона...............

СВИ НА ЛИОН.............................да још једном покажемо да смо најјачи на трибинама,кад већ нисмо на терену....................

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - Indjija - 04-08-2005

Vlasnik kluba je Delija,jedan moj ortak radi kod njega,kad oce na tekmu,a radi,opusteno izadje sa posla.Valjda nam nece on sibnuti cenu.

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - pravi Bole car - 04-08-2005

200 dinara!

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - Indjija - 04-08-2005

:laugh

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - paki035 - 04-08-2005

Vidi mo se sutra nego me interesuje al imaju oni tribinu neku za nas ili ce da vristimo ispred stadiona :rofl :rofl

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - Pizon - 04-08-2005

Nisi mogao da izdrzis a da ne otvoris topic ;pljuga
...padace sneg sutra Big Grin

Vidimo se na tekmi

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - bjcz - 04-08-2005

Quote:Nisi mogao da izdrzis a da ne otvoris topic ;pljuga
...padace sneg sutra Big Grin

Vidimo se na tekmi

Ма реко играмо против ретарда па реко овај пут немогу зајебати и да оћу namigivanje,а сад снег и ти га претера,киша и некако највероватније.............нема те 100 година и већ ме прозиваш на форуму Big Grin Big Grin Big Grin ,знао сам чим сам видео пост на насловној да ме прозиваш али небитно,мало чешће и на комп наврни а богами и на текме.............незаборави фотоапарат и виђамо се...............

Надам се Боле да је ово зајебанција што си ставио за цену,па макар и првоаприлска........ namigivanje

Стварно су керови ако то ураде за цену.............

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - paki035 - 04-08-2005

Ma Jebo cenu nece valjda da stave 300 din bila bi bruka neigramo sa real !!!!!!!!!!!!!!!

Ili ce opet da grmi pesma "Javna Kuca Ste Naj jeftinija za 300 dinara sat ipo Jebanja"

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - Anonymous - 04-08-2005

Quote:Ili ce opet da grmi pesma "Javna Kuca Ste Naj jeftinija za 300 dinara sat ipo Jebanja"

E ajde ne jebi. 200 dinara je kova, pa sta? Ne zaboravi da su Zvezda i Hajduk u bratskim odnosima, a ti bi da pljujes po Hajduku ?! :bes :nene

Ionako ce Zvezda pobediti 0:2 ili 0:3. Napadac Hajduka B. Popovic navija za Zvezdu (isao je i na neka gostovanja) ...

Хајдук Лион-Звезда,субота 15.00 - радомир - 04-08-2005

Quote:
paki035 Wrote:Ili ce opet da grmi pesma "Javna Kuca Ste Naj jeftinija za 300 dinara sat ipo Jebanja"

E ajde ne jebi. 200 dinara je kova, pa sta? Ne zaboravi da su Zvezda i Hajduk u bratskim odnosima, a ti bi da pljujes po Hajduku ?! :bes :nene

Ionako ce Zvezda pobediti 0:2 ili 0:3. Napadac Hajduka B. Popovic navija za Zvezdu (isao je i na neka gostovanja) ...

Види га овај локал патриота!