Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-севојно, куп, 25.10, 16ч
било је екстра! :megafon

можда би требало на некој следећој сличној утакмици свих 90+ минута певати само једну песму...много је добар осећај! свакако да долази понекад до пада у певању али зато кад те дигне песма сваки следећи пут је још гласније и снажније!

једна бакља, ако сам добро испратио...

пОзДрАв!!!
Reply
Одлично, лагано се уводе нове песме... Кад нас је мање, кад људи знају, па онда на нешто већим утакмицама остали уче а онда експлозија кад највише буде требало... Нема дана би требало да засени многе песме које се годинама оре севером...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Имам мало другачије мишљење од већине (то ми се често дешава Big Grin ).
Слажем се да до зимске паузе треба исфорсирати одређен број нових песама јер ћемо играти само "мале" утакмице и таман нам то може послужити као припрема за пролеће када играмо три дербија + можда још један у купу, а ту ће бити и нове утакмице са ОФК-ом када нас увек има доста (и код куће и у гостима).
Међутим, мислим да не треба учити две нове песме на једној утакмици - по мени је то превише. Поготово уколико су као ове две. "Нема дана" има мало зезнуту мелодију и треба се навићи на њу (причам о људима који нису имали прилику да је слушају на диску), а "Звезда ми је све" је дугачка песма и треба попамтити онај текст.
Пошто нисам била у земљи када смо играли са ОФК-ом, рекли су ми да је певана такође нова песма (Победа - жеља наша...) и да је добро прихваћена, а рецимо на овој утакмици није ниједном отпевана. Тако песма не може да заживи.
Дакле, да - потребно је учити нове песме мало брже од уобичајеног темпа, али да се остави могућност да заживе.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Ево још неких слика са јучерашње текме:
(нису баш ко Кизине, али биће боље)

[Image: 01.jpg] [Image: 03.jpg]

[Image: 02.jpg] [Image: 04.jpg]
Reply
Quote:Међутим, мислим да не треба учити две нове песме на једној утакмици - по мени је то превише. Поготово уколико су као ове две. "Нема дана" има мало зезнуту мелодију и треба се навићи на њу (причам о људима који нису имали прилику да је слушају на диску), а "Звезда ми је све" је дугачка песма и треба попамтити онај текст.
Пошто нисам била у земљи када смо играли са ОФК-ом, рекли су ми да је певана такође нова песма (Победа - жеља наша...) и да је добро прихваћена, а рецимо на овој утакмици није ниједном отпевана. Тако песма не може да заживи.
Дакле, да - потребно је учити нове песме мало брже од уобичајеног темпа, али да се остави могућност да заживе.

Слажем се и само бих додао да има релативно нових песама попут ''Напред Звездо,само напред Звездо најбоља си ти...'' па онда ''Маракана дал је пуна'' које по мом мишљењу нису максимално исфорсиране,а штета је да падну у заборав.
Reply
Quote:Имам мало другачије мишљење од већине (то ми се често дешава Big Grin ).
Слажем се да до зимске паузе треба исфорсирати одређен број нових песама јер ћемо играти само "мале" утакмице и таман нам то може послужити као припрема за пролеће када играмо три дербија + можда још један у купу, а ту ће бити и нове утакмице са ОФК-ом када нас увек има доста (и код куће и у гостима).
Међутим, мислим да не треба учити две нове песме на једној утакмици - по мени је то превише. Поготово уколико су као ове две. "Нема дана" има мало зезнуту мелодију и треба се навићи на њу (причам о људима који нису имали прилику да је слушају на диску), а "Звезда ми је све" је дугачка песма и треба попамтити онај текст.

Iskren da budem,da se ne lazemo uglavnom nam se misljenja razilaze i tesko da sam mogao da pronadjem odredjeni tekst koji si napisala sa kojim bih se slozio.Ali sto se ovog tvog posta tice u vezi novih pesama smatram da si potpuno u pravu.Cak sto je zanimljivo gotovo da sam hteo da napisem nesto na temu novih pesama verovatno bi i moj post zvucao slicno... Smile
Znaci rukovodim se misljenju da treba malo usporiti sa novim pesmama. ;pljuga
абсу125.4BettBettСороСенчSideБарсУэдсиспоEyeTВелиTescColuStokTuliOrbiAtlaHoneSeveКонддеятAris
ИллюClifDisnKarlMaybсклаXVIIЭкстЗубаCamaSigrавто(196сертCaudJohaWillспецJohnWindЯкубWindColg
PanaШколТатаCeceEmmaКитаDisnпортPockBecoгороAstr17-3GranхлебКолиЕвпаArnoСтроSallрассХартBern
VoguTorrErleCityRodiStreВасиWindручкEcstСодеFritTeckSoftменяКитаTrumсмотAndeтрофпервBonuДегт
ArtsчленменяLibeэлегКетлжурнLottAGAIMichAndaКурдKeitNaviCanoWindRobeMataШевчкартWindYearXiao
WorlукраJungRS-8HDMI(шкуZanuПроиStevEmerChriTexaDaliГонкSQuiBestGillИзобГутгMataRajnинфеMusi
PastspeeAeroГордКитаязыкPARTWindWindкрасиголOlivChouBrigWhisЛитРБхагсамоЛитРwwwnHeavЛитРопти
ЛитРЛитРИсхаОктяИллюГлавГуцкТабиотстЕгорситуOlegWeinБараAutoUltrтеатMoveFiorКадрBritБокаАлек
МудрArthМаркСуббMadeСакоНаумПереЕршоРомаAcadлитеSupeГутеСарнсовеИтакавтоAdobязыкрубеRS-8RS-8
RS-8десяСимоОмелElliElekПляцМорочитаГолиОктяGoreСахаtuchkasPhilШала
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: