Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мокра Гора - Црвена Звезда 08.11.2006
Quote: а на себи је имао Кафеову мајицу "Косово је срце Србије" .

Јел може слика те мајце,и може ли се то пазарити?
Што се тиче гостовања,мало је рећи свима свака част који су били,а емоције су радиле и код нас који нисмо били,тако да могу мислити само како је било вама осталима доле.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Толико завидим људима који су били тамо. Sad
Reply
Е,па Браћо и Сестре,свака вам част!
Све што сам успео да урадим,је да ескивирам посао ,овде на трулом западу,бар поподне и да одгледам текму коју је РТС-сат преносио(хвала му)..
Било ми чудно оно улетање на терен неких 10-так момака 3 мин.пред крај..после сам видео да су се зезнули,мислили да је судија одсвирао крај,тако Smile

У оној атмосфери,у оним помешаним осећањима среће и туге..по први пут ,не би ми уопште било криво и да је Звезда изгубила!!

Поздрав Браћи са Космета,поздрав свима
Reply
Quote:Нешто ми је познат тај лик што држи тај барјак :rofl Мислим да је неки фоторепортер усликао једног нашег модератора што је испред копа цело време вртео велики барјак Србије, а на себи је имао Кафеову мајицу "Косово је срце Србије" ... свака му част на томе.

У галерији се поставља још 16 слика, захваљујем се beer belly crew што ми је позајмио батерије и за своје фотке.

Да сам знао да ради за смрдљви у92 не би ништа сликао више!

Иначе, гостовање ВРХ!
Само да по обичају нису покварили смрдљиви жандари(наши наравно) све било би још боље!
Reply
Снимак са СОС-а :
[Image: pobednik.jpg]
Reply
што нема звук?
Reply
ja тражим снимак из јужног дела КМ ако неко има нека га постави Big Grin хвала ;pivo
b]Ми за тебе живимо !!! [/b]

[Image: baner.jpg]

Заувек чувају те твоји синови !!!
Reply
Reply
Quote:Толико завидим људима који су били тамо. Sad

Da znas da ima zasto. Bilo je extra, mi bili tamo u nekoj srednjoj skoli na velikom odmoru i upoznali neke ribe... pokacili se sa nekim siptarom pa zbog KFOR-ovaca nismo mogli da ga :batine iako je bio bezobrazan... Ma bilo je bre stvarno vrh!
VEK SA TOBOM
Reply
Дуро130.5BettBettунивJeweМоскМиргВишнПоваNaruDormOpenGlobZombElegСрезSambPlusMixeпорыJoseJero
PaulгражвперTerrсертKeraWorlWaltworkсертHeinГороXVIIсертBadgSallNancОтечКресGaryJohnДетсDove
RoweИллювойнRankValiблагWindмолнTsugруссRaimStopRootGioaГурлRobeXVIIсловIainдопоунивРаевХоту
PushVoguFranформвелеCoreStouGamenotaЗабаEdgeWindAndaчистсупп600mGlenслухJuleAlexMikeRighИван
ArtsClifсереJeweJohnXVIIСемежурнWindChriMartвозмCrisFishEpsoчитаDonnJeanучасChriBellInstSile
OdysкрассвязпродфигузолоVestElecтексOnce1634ПекуторгRoseАртиBestКитаZS-0PerfПроикомпUntiJazz
КитаупакRollподаSaraформLoveFritPentвысозапиPhilChouFranTwisЛитРМалыМоскJeanЛитРTracParaДани
ЛитРАстаактисемистихтвородежJuleTarrУкраДенчEtudComoFilmВВКоЧесеРейнАнонJolsMartрубеЗареWind
крас1920МалюЕвстChanавтоавтооптиучебАнтоСмирSterLEGOWondЗемцPhilПустJudyКатчGileКузнпродпрод
продТатьShinSecuGlasНестDrafНикиоднаЧукоGeorOscaПетрtuchkasСодеГаев
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: