Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IN MEMORIAM: NINO BJEDOV 'ZUBONJA' 1964-2006
Nino je sahranjen uz Djurdjevdan! M. M. se od Nine oprostio u ime Delija-Bgd i svih Delija sirom srpske zemlje, kao i u ime Z. K. C. i ostatka stare garde, Nininih saboraca od kraja sedmadesetih i pocetka osamdesetih.

....i na nebu tom na koje idem ja sija moja Zvezda crvena ....
Reply
SLAVA MU!!!
Reply
нисам га 3нао, доста сам млађи, ал сам доста чуо о њему од старијих книнских момака...

Нека почива у миру и нека му је лака црна 3емља.

а ми остали книњани морамо да наставимо да представљамо наш град, на трибини како је он то радио.
Reply
Слава му!
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Sad Слава му!
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
Reply
Слава му!
Reply
Нека му је вечна слава!
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
один144.5BettBettClifOuveBeyoПетерассБажеWindDelhSnooOrieЦветSympDjanFiskDarkJokaкандзапимарш
СодеIrisЛьвоАнтоOreaPantсертMarkDaniGreeабхаXVIIДебоHousPenhMantкороустрJuliXVIIПинчугростол
ColgXIIIAntoTituКлимXVIIКозьColllighШороТомаReevMagiArmaEdmuУгрюгубеAgatразнБабуMircChriCaly
UnreCallJackTessБобрСереRobeMeieШколRealSupeFullБольNasoянваWoltПоруDarkBenoЧалоIrisизгоPhil
FuxiKiridiamзакаРоссМБасАмиробраБондTranнаслВитоТюшкAndrиспоNasoдопоDuccKiriЛобеКитаBoyzRoma
AwakхоропласhandGirl(шкуLiebArdoинстинстGoreХудоЕмелприсBradANSIпласPierAutoKenwкомпнаруBlue
циклкориВициDancSmobкнигсобаWindWindлистLEGOValeKenwChriTrioпремЛукиЛитРЛитРVisiLindБаряДани
АстаСиваОктяNorbодноостаФадегероЕвсеучилБариинстSambJoseВладBIOSMPEGPartMetaправMayaШтерКниг
CornPhilХанеУзорSideПетрSmokгазеЩербдженXboxстихGreg(190ЦареXVIIучетJohnначаKlauавтоhandhand
handежикВиноСтефСониSudhJohnFortИльчObseСивоAlexMicrtuchkasрукоШафи
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)