Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наша Република Српска
Ја би по овоме закључио да је у питању 'народски чоЈек' и ништа више.

Воли да се провесели, понекад и запуца па шта?

Мој најбољи јаран је ко хљеб, али када пређе границу постаје агресиван. Опет, никада нико није рекао да је клошар или пичка или било шта...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Брате, није исто твој најбољи јаран, ти или ја са једне стране и он који је јавна личност са друге стране. Ми можемо да се ождеремо од алкохола и голи да се скинемо и шетамо улицом. Он мора да пази на понашање јер народ гледа у њега и јер је он један од оних који народу постављају стандарде. Мислим да сви грешите у томе што у њему гледате једног од нас, а он то свакако није. Он је са својим талентом требао да направи бум од каријере, да буде пример деци и да их усмери на лопту. А како их усмерава показује слика горе. А ситуација којој сам лично присуствовао и коју сам описао се одвијала између осталог и пред децом и пред женама и пред старима јер је ту поред одмах локални супермаркет.
Reply

Свако прави своје испаде, Дарко у кафани, а Краљ Џејмс  у свлачионици Smile Не вуци паралеле, Пијанац Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
;D Леброн тешка дебилчина и циркузант, какав пример даје младима, страшно! Имам неки осећај да је Пијанац био ''жртва'' алкохолисаног Дарка и отуд оволики бес и пљување по њему.  ;D
Reply
Мени непојмљиво, имаш никнејм "Пијанац", често или повремено пијеш, а жалиш се на Даркове алкохолне испаде... не вучем паралеле, али по некој логици, и Дарко и Пијанац би требало бити колеге, с великим међусобним разумевањем, ако не по испадима, већ по промилу што тече венама...  ;D
Reply
(06-12-2015, 06:35 AM)Ултрас Либери link Wrote: Имам неки осећај да је Пијанац био ''жртва'' алкохолисаног Дарка и отуд оволики бес и пљување по њему.  ;D

Увек је добитна комбинација да се мањак аргумената надомести безобразлуком. Могао бих да одговорим истом мером, али ми одговорност коју имам на овом сајту то не дозвољава. Добро је бар да знам за чије поруке у будућности да се поставим као да нису ни написане, јер очигледно не вреде ни 2%.

А ти Кизо, поведи мало рачуна какве глупе расправе започињеш док ти је ФК у најтежој ситуацији у својој историји. Ти би бар требало да будеш најодговорнији овде.
Reply
(06-12-2015, 06:35 AM)Ултрас Либери link Wrote: Имам неки осећај да је Пијанац био ''жртва'' алкохолисаног Дарка и отуд оволики бес и пљување по њему.  ;D

Тек сад сам извалио шта си написао... обратио сам пажњу само на први пасус, а ово друго не. Баш си претерао.
Reply
Само настави кућо да процењујеш колико ко вреди преко форума у теми која је на крају претворена у спрдњу, не капирајући једну обичну шалу.
Reply
Што би рекли, 'мореш им лизат' гузицу, али никада нећеш бити њихов!

Quote:Босна и Херцеговина је у петак победила Израел, али инциденти нису изостали. Публика је скандирала Палестини, играла „глуво гламочко коло” по израелској застави, а једином Србину у националном тиму Огњену Врањешу су у више наврата скандирали „Огњене Цигане одлази из светиње”.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
17.06.2015 god.

Obavijest svim navijačima Bosne i Hercegovine

Slučaj Ognjen Vranješ

Javno i pismeno želimo da potvrdimo naš stav u slučaju tetovaže Ognjena Vranješa.

Tetovaža nije slučajni i trenutni potez jednog čovjeka nego se ona radi smišljeno i planirano kao što je to uradio i Ognjen Vranješ.
Dakle, on je smišljeno i planirano istetovirao granice Republike Srpske na svojoj ruci i tim potezom i činom otvoreno poslao poruku, podršku i zauzeo stav o separatističkim ambicijama pojedinih političara Republike Srpske i njenom otcjepljenu od BIH. Samim tim jasno se izjasnio protiv suvereniteta i teritorijanog integriteta države Bosne i Hercegovine.

Istina, on je vrlo brzo prekrio tu tetovažu, vjerovatno pod pritiskom kolega iz reprezentacije, ili je shvatio da će mu to ugroziti karijeru i mjesto u reprezentaciji.

Za nas BHFanaticose a sigurni smo i za mnoge druge istinske patriote, Ognjen Vranješ je izgubio status reprezentativca i tako ćemo se ponašati prema njemu, bez obzira što će vjerovatno i dalje dobijati pozive na okupljanja reprezentacije.

To je onaj Vranješ kojeg smo podržavali kada je loše odigrao u Grčkoj a kada ga je većina pljuvala i kada je osam punih mjeseci bio bez kluba a neki sada žele da mu budu najveći prijatelji.
To je onaj Vranješ kojeg nisu željeli u repki a kojeg smo mi uvijek podržavali.

Ognjene ne treba nama tvoj sat, vidimo mi dobro koliko je sati.

BHFanaticos

Ето шта обрезани виде Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)