24-08-2004, 01:11 PM
kada bi vosa izgradila novi stadion ovi se ne bi pomerili sa severa jer je firma kao proglasila to za njihovu tribinu (mislim na vosinom stadionu i samo vosinom) :bes
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
|
Vojvodina - ZVEZDA CRVENA
|
|
24-08-2004, 01:11 PM
kada bi vosa izgradila novi stadion ovi se ne bi pomerili sa severa jer je firma kao proglasila to za njihovu tribinu (mislim na vosinom stadionu i samo vosinom) :bes
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
24-08-2004, 08:11 PM
Quote:Iz voza? Na kom derbiju? Svaki derbi,voz Ns-Bg,da brate svaki put bude sacekusa ali sad se prica da ce groblje biti u mnogo vecem broju na tribini,kao i da ce doci iz okolnih gradova,sela,pa cak Subotice i Vrsca.On vam se kurcio kako je skinuo sal i sta ste vi uradili?
24-08-2004, 09:48 PM
Quote:tokotronic Wrote:Iz voza? Na kom derbiju? Nisam znao da ce iz drugih gradova dolaziti?! Mi smo poznavali tog lika , on nam je to pokazao dok smo cugali posle tekme.
24-08-2004, 10:43 PM
Nisam znao da u Vrscu ima grobara
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
24-08-2004, 10:54 PM
Neka beda izgleda,al prezivljavaju.
24-08-2004, 10:59 PM
Quote:kada bi vosa izgradila novi stadion ovi se ne bi pomerili sa severa jer je firma kao proglasila to za njihovu tribinu (mislim na vosinom stadionu i samo vosinom) :bes Pokazali su kako im je stalo do te tribine,i kako su jaki na poslednjoj tekmi u Ns,nisu smeli da se pomere sa tribine,a mi usli unutra,toliko Firmi. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|