Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kašnjenje
Ja mislim da se kasni iz vise razloga prvi je prevoz los prevoz i putevi :rofl onda niko nece da se iscima kao da doce ranije svi hoce da ucu 2 min pre pocetak tekme i tako dalje ima milion razloga

hehe prekljuce u cacku sam doshao u 8 sati sa 3 druga i blejali
cacku MIslim ( ;pljuga ) i ( ;pivo ) Tongue al ono usli smo na teren vec u pola jedan dok su neke ekipe dosle u 13:45 i tako al nema veze vazno je da se doce na tekmu! :ruke :ruke :ruke
Reply
Godra je jedini upao malo u srž problema. Najveći razlog za kašnjenja su uglavnom stajanja. Nekima je mnogo lepše i pedeset puta stati uz put nego da stignu na vreme na tekmu. Jedan od glavnih razloga najbolnijeg zakašnjenja i to u Sloveniji je upravo to a kasnije su se nadovezali i carinici i murija.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Reply
Било би добро када би се исправила грешка из Чачка и да сви уђемо бар дест минута пре почетка текме.
Иначе ко није био на карабурми, знајте да и ако не дође много људи(што сигурно неће бити случај у суботу), тамо се лако направи гужва, јер се карте продају на две благајне, испред улаза за север и запад, за обе трибине. А улаз је никад мањи, мало људи врши претрес, тако да...
Reply
... tako da nam opet sledi kasnjenje Sad
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Svi koji dodju vozom Subotica-Beograd doci ce ranije,jer im i voz dolazi ranije...tako da cu ja da se dogovorim sa svima koje poznajem da udju bar 20 min ranije...
Moj najbrzi ulazak je u Golubovcima,a najmanji ulaz.
Reply
Sad ste me bas zesce istripovali da ne zakasnim i da dodjem bar na Karaburmu ranije.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Jebiga kad se kasni na gostovanja obichno to nije lenjost nego drugi faktori. Zaustavish se da pishash, da pazarish vopi, smaraju te kerovi, guzva oko ulaza i karte i josh mnogo drugih stvari. U Novi Sad ove godine smo stigli na drugo poluvreme jer je jebeni voz kasnio sat i po...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: